Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
[quote="adgo"]Soco: bol tam aj opel combi.... Ale to asi nebolo celkom dobre stopnute. Ale chlapec sa radoval.
Ja som mal na treti pokus 35,2s
praveze ten opel bol dobre stopovany, na treti pokus po sebe s prehladom vyhral, uz volnym okom bolo jasne ze jeho gumy trpia podstatne viac jak na nasich cirkularkach

Ja som mal na treti pokus 35,2s
praveze ten opel bol dobre stopovany, na treti pokus po sebe s prehladom vyhral, uz volnym okom bolo jasne ze jeho gumy trpia podstatne viac jak na nasich cirkularkach
Keby sa fotografom chcelo, mohli by vsetok material natlacit ku mne domov, aby to bolo vsetko na jednom mieste. Dal som tam nejake svoje videa, ale dokopy nic som nezachytil, lebo ked sa nieco dialo, sedel som v aute.
Toto je moj FTP server, IP 88.212.18.92.
Pri pohlade na video mojho sprintu s bratovym favoritom som si uvedomil zaujimavu vec. Povodne som ani sprintovat nechcel, no ked ma xx290 vyzval pasovat sa s jeho vcelickou, postavil som sa na start, vypol TCS, odstavil klimu, dal si 2 sprinty, potom zaparkoval, zase zapol TCS a povolil klimu. Potom ma na sprint ukecal brat s favom a za nim som si dal hned sprint s 2berom, MarekomVTi a mozno este s niekym, no uz mi to nejako netahalo. Na mojom on-board videu Legend-Favo je jasne vidiet, ze na jednotke je favorit silnym superom. Az doma som si uvedomil, ze som zabudol vypnut TCS, takze pri kazdom starte som isiel na stvrt plynu
Toto je moj FTP server, IP 88.212.18.92.
Pri pohlade na video mojho sprintu s bratovym favoritom som si uvedomil zaujimavu vec. Povodne som ani sprintovat nechcel, no ked ma xx290 vyzval pasovat sa s jeho vcelickou, postavil som sa na start, vypol TCS, odstavil klimu, dal si 2 sprinty, potom zaparkoval, zase zapol TCS a povolil klimu. Potom ma na sprint ukecal brat s favom a za nim som si dal hned sprint s 2berom, MarekomVTi a mozno este s niekym, no uz mi to nejako netahalo. Na mojom on-board videu Legend-Favo je jasne vidiet, ze na jednotke je favorit silnym superom. Az doma som si uvedomil, ze som zabudol vypnut TCS, takze pri kazdom starte som isiel na stvrt plynu
S tym oplom vidim vyhodu prave v dieseli. Vecsina Hond prechadzala slalom na dvojke (mozno aj trojke), takze sa im nedarilo rychlo reagovat na rozostup prekazok a slalomovali takmer pri konstantnej rychlosti. Opel daval tomu Marekovi prave vyhodu pohybom pedalu lahko akcelerovat a brzdit motorom, takze ziskaval na rychlych usekoch. Nebolo to o kolesach ani o podvozku (v ktorom Oply nijako nevynikaju).
Niektore Hondy slalomovali na jednotke s vytocenym motorom, ale vtedy sa motorom velmi neda brzdit, takze si nemohli dovolit zrychlit, co im prave trat dovolovala a potom len pustit plyn (tak ako ten oplik).
Niektore Hondy slalomovali na jednotke s vytocenym motorom, ale vtedy sa motorom velmi neda brzdit, takze si nemohli dovolit zrychlit, co im prave trat dovolovala a potom len pustit plyn (tak ako ten oplik).