Volne jazdy na Brnenskom autodrome

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

LastV8
HC Team
Dátum registrácie: 09.01.2007, 14:45
Garáž (4)

hm

Príspevok od používateľa LastV8 »

omaron napísal:no tak ten august by sme mohli dohodnut ak nepojdem na dovolenku k moru
nooo prave 1. a 2. tyzden augustovy tyzden som pri mori....
Subaru Impreza

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
omaron
Dátum registrácie: 12.07.2007, 17:43
Garáž (1)

Príspevok od používateľa omaron »

ale jazda je 20teho to by si uz mal byt doma ci nie?
kraken
Dátum registrácie: 07.03.2008, 18:30
Garáž (1)

Príspevok od používateľa kraken »

chysta sa niekto 25.9.vyblbnut na okruh?posledny termin!!!!!!!
prva civic 1.5 vtec liftback,druha civic 1.4 hatchback,tretia civic 1.5 vtec sedan,stvrta accord 2.4i VTEC executiv)))vzdy spokojny!!!
peto009
Dátum registrácie: 20.12.2006, 22:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa peto009 »

...keby vydalo tak by som siel....
.....lude4ever.....
madman
Dátum registrácie: 28.05.2007, 23:10
Garáž (1)

Príspevok od používateľa madman »

aj ja by som siel.. konecne!
accord coupe, 2.0 vtec, 1999
civic 5D, 1.4i, 1996
kraken
Garáž (1)

tak kto sa prida?zajtra idem.
prva civic 1.5 vtec liftback,druha civic 1.4 hatchback,tretia civic 1.5 vtec sedan,stvrta accord 2.4i VTEC executiv)))vzdy spokojny!!!
peto009
Garáž (1)

kraken napísal:tak kto sa prida?zajtra idem.
Dame stredko?Kde a kedy?(nemusime tak skoro ako minule)
.....lude4ever.....
peto009
Garáž (1)

Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku :? ) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny 8) Akurat ked som sa do toho dostal a uz sa koncilo...Nevahal som,skocil som do pokladne a sup sup na trat na dalsiu pol hodku:) Gumy a brzdy zaplakali...(ale prezili)
Kraken-videl som ta tam,ale dosiel som dost neskoro tak ta nestihol a potom si asi hnedsiel.Ako sa jazdilo?
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo :shock:

Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske :D )
.....lude4ever.....
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

peto009 napísal:Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku :? ) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny 8) Akurat ked som sa do toho dostal a uz sa koncilo...Nevahal som,skocil som do pokladne a sup sup na trat na dalsiu pol hodku:) Gumy a brzdy zaplakali...(ale prezili)
Kraken-videl som ta tam,ale dosiel som dost neskoro tak ta nestihol a potom si asi hnedsiel.Ako sa jazdilo?
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo :shock:

Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske :D )
takze na brnenskom okruhu nejsom jediny kolotociar :lol:
kraken
Garáž (1)

peto009 napísal:Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku :? ) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny 8) Akurat ked som sa do toho dostal a uz sa koncilo...Nevahal som,skocil som do pokladne a sup sup na trat na dalsiu pol hodku:) Gumy a brzdy zaplakali...(ale prezili)

no nejak sme sa minuli :( ,ale stalo to zato!!! Brzdy mi piskaju doteraz. No na mna tam bola dost silna ucast,ako napr.corvetta Z06,BMW M5,M3 a najviac ma stvali tie maleee Saxaaa.Dal som dole iba BMW320-NU a Alfu 1.8,ale aj tomu sa to potototo.museli ho odtiahnut.To znamena vyzvu na kupu auta, ktore bude sluzit,ako skoro pretekarske,ktoreho mi luto nebude.Ved do jary casu dost.
A Peto ma s tym zavazkom pravdu.na druhy rok si spravime Honda Cup.
Napísať odpoveď