nooo prave 1. a 2. tyzden augustovy tyzden som pri mori....omaron napísal:no tak ten august by sme mohli dohodnut ak nepojdem na dovolenku k moru
Volne jazdy na Brnenskom autodrome
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
hm
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku
) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny
Akurat ked som sa do toho dostal a uz sa koncilo...Nevahal som,skocil som do pokladne a sup sup na trat na dalsiu pol hodku:) Gumy a brzdy zaplakali...(ale prezili)
Kraken-videl som ta tam,ale dosiel som dost neskoro tak ta nestihol a potom si asi hnedsiel.Ako sa jazdilo?
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo
Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske
)
Kraken-videl som ta tam,ale dosiel som dost neskoro tak ta nestihol a potom si asi hnedsiel.Ako sa jazdilo?
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo
Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske
.....lude4ever.....
takze na brnenskom okruhu nejsom jediny kolotociarpeto009 napísal:Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny
Akurat ked som sa do toho dostal a uz sa koncilo...Nevahal som,skocil som do pokladne a sup sup na trat na dalsiu pol hodku:) Gumy a brzdy zaplakali...(ale prezili)
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo![]()
Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske)
no nejak sme sa minulipeto009 napísal:Tak..vratil som sa z okruhu cely a s neporusenym autom(tolko scastia nemala civica 8g...hodila to na budku) ,aj ked som skoncil mino trate,zostal som len zablateny
Bol tam aj Hanges(cesky HC),kecali sme a vravel ze jesenny Vyskov nevizera ruzovo![]()
Na buduci rok vas chcem na trati vidiet viacerich!!!(dajte si to ako zavazok ked budete otvarat na Silvestra sampanske)
A Peto ma s tym zavazkom pravdu.na druhy rok si spravime Honda Cup.
prva civic 1.5 vtec liftback,druha civic 1.4 hatchback,tretia civic 1.5 vtec sedan,stvrta accord 2.4i VTEC executiv)))vzdy spokojny!!!