Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008

Prides na tento zraz?

Ano.Pridem v piatok.  
49%
  [ 25 ]  49%

Ano.Pridem v sobotu.  
25%
  [ 13 ]  25%

Kaslem na Vas.  
25%
  [ 13 ]  25%

Celkom hlasov : 51
pa1ec
Zaslal: 23.06.2008, 19:31 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
2Bera napísal:
pa1ec napísal:
stan berem, ale aj frajerku takze ja uz som obsadeny... ale keby si chcel stan mam este jeden... aj ked mensi, ale je pre dvoch... Cool
sak sa dohodneme kedy pojdeme... bo by som chcel stihnut aj nakupit v tescu nieco na zvanec... Exclamation

PS: nabi si vysielacku... Idea

tak ber aj druhy Very Happy sa este dohodneme ale kedze som piatok doma tak mne je jedno kedy pojdeme..este musim vypakovat sedadla a natankovat akurat bo dojde velka zverina z ceska tak nech mam ako taku sancu na sprintoch Very Happy

sak sedadla vypakuj uz vo stvrtok... ja vo stvrtok chcem umyt nalestit vypratat... a rano az narvem setko do auta...porobim posledne upravy a chybicky krasy a vyrazam...

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
tatoHP
Zaslal: 23.06.2008, 19:44 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 19:45, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 23.06.2008, 21:14 Odpovedať s citátom
Takze ludia, je Vas tu hlasnutych 19ks aj so mnou ze ideme v piatok... Malo by sa pridat aj dost ludi z ciech... Ja tam dorazim medzi prvymi (teda tak to aspon planujem, snad sa nic nestane a aj to tak bude) a pokusim sa tam pripravit trosku plac na nasom klubovom parkingu... Aj ked plocha je vybavena, rad by som to tam poriadne vyznacil (aj ked zatial sam netusim ako Embarassed ) aby ste nemali problem s navigaciou na svoju poziciu... Mena na parkovacich miestach nebudu, ale snad to nejako prezijeme...
Ak to tam organizacne zvladnem mohla by to byt paradicka, takze Vas poprosim o respektovanie aj mojich malych prosbiciek: Nerobte ziadne vytrznosti v mieste parkingu ani niekde inde, odreagovat sa mozte na slalome alebo sprintoch. Poprosim Vas o to aby ste zbytocne neslapali na plynovy pedal vo vyhradenom parkovisku (neturovat). Ak si chcete vypit a vypijete si, nestartujte auto pod vplyvom alkoholu alebo inych omamnych a psychotropnych latok (vsak Feri). Myslite na to, ze parkujete pri ludoch a medzi ludmi a ze stany su vetsinou medzi autami a kade tade, takze s autom treba chodit opatrne a pomaly( netyka sa sprintu a slalomu, tam chodte na doraz aby sme na Vas mohli byt hrdy ked zaznie Vase meno pri vyhodnoteni sutazi))
Ttieto moje prosbicky sa mozno budu este rozrastat, tak ich prosim neignorujte a snazte sa ich respektovat. Sprijemni to pobyt nie len ostatnym Hondakom, ale mozno aj Vam samym. Ak tu k tomu maju nieco povedat ludia z HC teamu nech kludne edituju tento prispevok, alebo inak prispeju k zlepseniu zivota na CTP... Budem len rad ak ma s niecim poopravite a doplnite... Wink
Zatial vsetkym vopred dakujem...
Teda aspon tym ktori si to tu precitali... Razz

PS: osoby ktore by mali nejake dotazy, nech nevahaju a kontaktuju ma formou SS... snad sa mi podari odpovedat co najskor...

//edit/matulo: palec podla mna vystihol asi vsetko, len mu bolo treba trochu poopravit gramatiku... Smile
to matulo: gramatika mi nikdy nesla... Sad

//edit/morloq: mudro pise ten pa1ec...je to tak, sami pre seba, sami pre klub a z toho vsetkeho vyplyva ponimanie klubu v ociach spolocnosti.

Naposledy upravil pa1ec dňa 25.06.2008, 18:09, celkom upravené 2 krát.

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
2Bera
Zaslal: 24.06.2008, 15:51 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
takzeeee zatial kto ide piatok je:
JA
Pa1ec
Dano
Tatohp
a nevim kdo Very Happy

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
morloq
Zaslal: 24.06.2008, 16:36 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 1651 Bydlisko: Bratislava 2008 Honda Civic
Pridem vas pozriet az v sobotu neskor poobede, tak aby som stihol start dragstera, dufam, ze neprepijete stanok, nech vas najdem Smile

tatoHP
Zaslal: 24.06.2008, 16:52 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
...

Naposledy upravil tatoHP dňa 30.06.2008, 19:45, celkom upravené 1 krát.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 24.06.2008, 18:20 Odpovedať s citátom
tatoHP napísal:
ak prepijeme stanok,hľadaj zástavu s veľkym H uprostred Very Happy

a rano bude budicek, a vonku pred nastupenou jednotkou sa bude vlajka vytahovat na stazen... Twisted Evil

ITR
Zaslal: 24.06.2008, 18:23 Odpovedať s citátom
Založený: 20 september 2007 Príspevky: 49 Bydlisko: PU
no ja to vidim biedne. Chcel som prist v sobotu okolo 7hod. ale este stale som v dielni na zdvihaku a je to zatial bieda. Sad
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
peterVti
Zaslal: 24.06.2008, 18:32 Odpovedať s citátom
Založený: 23 jún 2008 Príspevky: 93 Bydlisko: Trnava 2000 Honda Civic
ked nahodou dojdem zoberete ma medzi seba aj ked mam zatial len seriovku ? Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
2Bera
Zaslal: 24.06.2008, 18:36 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
peterVti napísal:
ked nahodou dojdem zoberete ma medzi seba aj ked mam zatial len seriovku ? Very Happy

tam to bude sama seria(okrem par typkov) Wink staci ked si umyjes auto Wink Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
peterVti
Zaslal: 24.06.2008, 18:38 Odpovedať s citátom
Založený: 23 jún 2008 Príspevky: 93 Bydlisko: Trnava 2000 Honda Civic
no mal by som uz lebo nevyzera dobre chudera Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
pa1ec
Zaslal: 24.06.2008, 18:50 Odpovedať s citátom
2Beee... docela dobry napad s tym mennym zoznamom...
Idea
ludia ktory isto pojdu a dojdu v piatok, pripomente sa 2Berovi
norec, ty ich skus potom dopisat do zoznamu... Wink

2Bera
Zaslal: 24.06.2008, 18:55 Odpovedať s citátom
pa1ec napísal:
2Beee... docela dobry napad s tym mennym zoznamom...
Idea
ludia ktory isto pojdu a dojdu v piatok, pripomente sa 2Berovi
norec, ty ich skus potom dopisat do zoznamu... Wink

dano pojde snama na obed Smile

pa1ec
Zaslal: 24.06.2008, 18:57 Odpovedať s citátom
ludia moji dobry... hlavne ty co pridu v piatok... ale aj ty sobotnajsi... doneste veeela vody... uplne obycajnej v kanistry od destilovanej alebo vody do ostrekovacov... napustime si taky mensi bazenik... Cool
ked bude teplo a my v bazeniku tak nam budu vsetci ticho zavidiet... a mozno aj nahlas... Twisted Evil

ZUZKACRX
Zaslal: 24.06.2008, 21:46 Odpovedať s citátom
Založený: 11 február 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Spišská Nová Ves 1988 Honda CR-X
NO JA DORAZIM URCITE V PIATOK ALE AZ VECER Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
JA SI VAS NAJDEM TAKZE DRZTE FLEKA Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 9 z 20
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 18, 19, 20  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: