sak sedadla vypakuj uz vo stvrtok... ja vo stvrtok chcem umyt nalestit vypratat... a rano az narvem setko do auta...porobim posledne upravy a chybicky krasy a vyrazam...2Bera napísal:tak ber aj druhypa1ec napísal:stan berem, ale aj frajerku takze ja uz som obsadeny... ale keby si chcel stan mam este jeden... aj ked mensi, ale je pre dvoch...![]()
sak sa dohodneme kedy pojdeme... bo by som chcel stihnut aj nakupit v tescu nieco na zvanec...
PS: nabi si vysielacku...sa este dohodneme ale kedze som piatok doma tak mne je jedno kedy pojdeme..este musim vypakovat sedadla a natankovat akurat bo dojde velka zverina z ceska tak nech mam ako taku sancu na sprintoch
Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: re
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

Takze ludia, je Vas tu hlasnutych 19ks aj so mnou ze ideme v piatok... Malo by sa pridat aj dost ludi z ciech... Ja tam dorazim medzi prvymi (teda tak to aspon planujem, snad sa nic nestane a aj to tak bude) a pokusim sa tam pripravit trosku plac na nasom klubovom parkingu... Aj ked plocha je vybavena, rad by som to tam poriadne vyznacil (aj ked zatial sam netusim ako
) aby ste nemali problem s navigaciou na svoju poziciu... Mena na parkovacich miestach nebudu, ale snad to nejako prezijeme...
Ak to tam organizacne zvladnem mohla by to byt paradicka, takze Vas poprosim o respektovanie aj mojich malych prosbiciek: Nerobte ziadne vytrznosti v mieste parkingu ani niekde inde, odreagovat sa mozte na slalome alebo sprintoch. Poprosim Vas o to aby ste zbytocne neslapali na plynovy pedal vo vyhradenom parkovisku (neturovat). Ak si chcete vypit a vypijete si, nestartujte auto pod vplyvom alkoholu alebo inych omamnych a psychotropnych latok (vsak Feri). Myslite na to, ze parkujete pri ludoch a medzi ludmi a ze stany su vetsinou medzi autami a kade tade, takze s autom treba chodit opatrne a pomaly( netyka sa sprintu a slalomu, tam chodte na doraz aby sme na Vas mohli byt hrdy ked zaznie Vase meno pri vyhodnoteni sutazi))
Ttieto moje prosbicky sa mozno budu este rozrastat, tak ich prosim neignorujte a snazte sa ich respektovat. Sprijemni to pobyt nie len ostatnym Hondakom, ale mozno aj Vam samym. Ak tu k tomu maju nieco povedat ludia z HC teamu nech kludne edituju tento prispevok, alebo inak prispeju k zlepseniu zivota na CTP... Budem len rad ak ma s niecim poopravite a doplnite...
Zatial vsetkym vopred dakujem...
Teda aspon tym ktori si to tu precitali...
PS: osoby ktore by mali nejake dotazy, nech nevahaju a kontaktuju ma formou SS... snad sa mi podari odpovedat co najskor...
//edit/matulo: palec podla mna vystihol asi vsetko, len mu bolo treba trochu poopravit gramatiku...
to matulo: gramatika mi nikdy nesla...
//edit/morloq: mudro pise ten pa1ec...je to tak, sami pre seba, sami pre klub a z toho vsetkeho vyplyva ponimanie klubu v ociach spolocnosti.
Ak to tam organizacne zvladnem mohla by to byt paradicka, takze Vas poprosim o respektovanie aj mojich malych prosbiciek: Nerobte ziadne vytrznosti v mieste parkingu ani niekde inde, odreagovat sa mozte na slalome alebo sprintoch. Poprosim Vas o to aby ste zbytocne neslapali na plynovy pedal vo vyhradenom parkovisku (neturovat). Ak si chcete vypit a vypijete si, nestartujte auto pod vplyvom alkoholu alebo inych omamnych a psychotropnych latok (vsak Feri). Myslite na to, ze parkujete pri ludoch a medzi ludmi a ze stany su vetsinou medzi autami a kade tade, takze s autom treba chodit opatrne a pomaly( netyka sa sprintu a slalomu, tam chodte na doraz aby sme na Vas mohli byt hrdy ked zaznie Vase meno pri vyhodnoteni sutazi))
Ttieto moje prosbicky sa mozno budu este rozrastat, tak ich prosim neignorujte a snazte sa ich respektovat. Sprijemni to pobyt nie len ostatnym Hondakom, ale mozno aj Vam samym. Ak tu k tomu maju nieco povedat ludia z HC teamu nech kludne edituju tento prispevok, alebo inak prispeju k zlepseniu zivota na CTP... Budem len rad ak ma s niecim poopravite a doplnite...
Zatial vsetkym vopred dakujem...
Teda aspon tym ktori si to tu precitali...
PS: osoby ktore by mali nejake dotazy, nech nevahaju a kontaktuju ma formou SS... snad sa mi podari odpovedat co najskor...
//edit/matulo: palec podla mna vystihol asi vsetko, len mu bolo treba trochu poopravit gramatiku...
to matulo: gramatika mi nikdy nesla...
//edit/morloq: mudro pise ten pa1ec...je to tak, sami pre seba, sami pre klub a z toho vsetkeho vyplyva ponimanie klubu v ociach spolocnosti.
Naposledy upravil/-a pa1ec v 25.06.2008, 18:09, upravené celkom 2 krát.
NO

NO

Re: re
a rano bude budicek, a vonku pred nastupenou jednotkou sa bude vlajka vytahovat na stazen...tatoHP napísal:ak prepijeme stanok,hľadaj zástavu s veľkym H uprostred
NO

NO

ludia moji dobry... hlavne ty co pridu v piatok... ale aj ty sobotnajsi... doneste veeela vody... uplne obycajnej v kanistry od destilovanej alebo vody do ostrekovacov... napustime si taky mensi bazenik...
ked bude teplo a my v bazeniku tak nam budu vsetci ticho zavidiet... a mozno aj nahlas...
ked bude teplo a my v bazeniku tak nam budu vsetci ticho zavidiet... a mozno aj nahlas...
NO

NO