Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008

Prides na tento zraz?

Ano.Pridem v piatok.  
49%
  [ 25 ]  49%

Ano.Pridem v sobotu.  
25%
  [ 13 ]  25%

Kaslem na Vas.  
25%
  [ 13 ]  25%

Celkom hlasov : 51
peterVti
Zaslal: 27.06.2008, 13:05 Odpovedať s citátom
Založený: 23 jún 2008 Príspevky: 93 Bydlisko: Trnava 2000 Honda Civic
veedub no sak aj ja tak idem po siedmej
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
patrick
Zaslal: 27.06.2008, 13:46 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
peterVti napísal:
jako to neni problem ja si chcem tie nalepky aj tak kupit len aby som sa tam dostal a o kolkej ides?

Dostat sa tam dostanes v pohode ja za taku polhodku vyrazam...

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
peterVti
Zaslal: 27.06.2008, 13:47 Odpovedať s citátom
ok tak dik ja dojdem vecer az len neviem co v takomto pocasi tam budem Crying or Very sad
veedub
Zaslal: 27.06.2008, 15:10 Odpovedať s citátom
Založený: 24 august 2007 Príspevky: 64 Bydlisko: ZH - BA 2006 Honda Accord
peterVti napísal:
veedub no sak aj ja tak idem po siedmej

Peter...problem je v tom, ze o 10 musim este nieco vybavit preto som chcel ist v sobotu
misko42
Zaslal: 27.06.2008, 16:01 Odpovedať s citátom
Založený: 01 marec 2008 Príspevky: 106 Bydlisko: Nitra 2008 Honda Civic
tak uz mam nahodene aj HC drziaky,ale spoznate ma podla pravej osuchanej strany,ani ju nebudem umyvat.

Zaslal: 27.06.2008, 16:39 Odpovedať s citátom
veedub jaj no tak nic dojdes teda asi v sobotu Crying or Very sad
pa1ec
Zaslal: 28.06.2008, 17:53 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
dakujem vdetkym zucastnenym hlavne na "nasom klubovom parkovisku"...dotycny vedia preco tie uvodzovky...
takze vdaka za to ze som tam trepal pomaly vsetko a ste sa na nas vy***li Mad
aj nabuduce budem prekvytat ochotou pripravit tam pre vas parking a vsetko...
kukni podpis Arrow hlavne ten druhy riadok... ludia ktory som si myslel ze budu oporou klubu a posnazia sa aj s niecim vypomoct sa na to cele vykaslali a ludia do ktorych by to pomali nikto nepovedal tam potili krv aby sa mali ostatny lepsie...

na zaver... aj nabuduce si mozeme urobit klubovy parking... ale ja si spravim parking svoj, ktory bude pre normalnych ludi ktory chcu mat nejaky honda club a snazia sa aj s niecim vypomoc

vdaka tatovi, norovi, petovi (pcs), zuzke ktora sa k nam pridala a dalsim ludom na ktorych nicky si uz vazne nespomeniem... sak ale vy ktory ste tam boli snad viete komu patri naozajstna vdaka... Wink

to HCteam: aj ked z tohoto textu jasne vypliva ze sa klub zacina triestit, ale skor by som to bral ako ocistu... mozete sa divit kolko chcete ale po tomto vikende niektorych ludi nemusim... a ak sa bude chystat nejaka akcia dam im to aj pocitit... ze vy separisti Exclamation Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MUGEN1
Zaslal: 28.06.2008, 18:01 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
pa1ec napísal:
dakujem vdetkym zucastnenym hlavne na "nasom klubovom parkovisku"...dotycny vedia preco tie uvodzovky...
kukni podpis Arrow hlavne ten druhy riadok... ludia ktory som si myslel ze budu oporou klubu a posnazia sa aj s niecim vypomoct sa na to cele vykaslali a ludia do ktorych by to pomali nikto nepovedal tam potili krv aby sa mali ostatny lepsie...

na zaver... aj nabuduce si mozeme urobit klubovy parking... ale ja si spravim parking svoj, ktory bude pre normalnych ludi ktory chcu mat nejaky honda club a snazia sa aj s niecim vypomoc

vdaka tatovi, norovi, petovi (pcs), zuzke ktora sa k nam pridala a dalsim ludom na ktorych nicky si uz vazne nespomeniem... sak ale vy ktory ste tam boli snad viete komu patri naozajstna vdaka... Wink

to HCteam: aj ked z tohoto textu jasne vypliva ze sa klub zacina triestit, ale skor by som to bral ako ocistu... mozete sa divit kolko chcete ale po tomto vikende niektorych ludi nemusim... a ak sa bude chystat nejaka akcia dam im to aj pocitit... ze vy separisti Exclamation Evil or Very Mad
fúha,takže bolo dobre? Razz

Zaslal: 28.06.2008, 18:03 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2006 Príspevky: 1531 Bydlisko: Trakovice 2005 Honda Civic
MUGEN1 napísal:
fúha,takže bolo dobre? Razz

uplne perfektne... Crying or Very sad

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Tomáš
Zaslal: 28.06.2008, 18:40 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 774 Bydlisko: Senec
Po konzultacii s jednotlivymi ludmi zrazu musim uznat, ze palec, 2B a vsetci zainteresovani si zasluzia viac ako pochvalu. Pochvalu za zaistenie priestoru, pochvalu za dobre vymyslenej organizacii, pochvalu za vsetok cas, ktory tomuto zrazu venovali a v neposlednom rade ich prikladnym spravanim a profesionalitou. Velmi ma mrzi, ze naslubovany scenar ci uz podla hlasovania, alebo podla pripsevkov skoncil skoro s fiaskom pre club. Pre club ako organizaciu. Nebyt tychto ludi, niesil by sme v ociach hl. organizatora vysmech a potupu. Ja osobne dakujem vsetkym zucastnenym clubovym clenom za ich navstevu cluboveho parkoviska.

Za HC TEAM a seba velmi pekne dakujem!

Tomas
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
peterVti
Zaslal: 28.06.2008, 18:46 Odpovedať s citátom
bol som prvy krat a dufam ze nie posledny. sa my to velmi pacilo len som bol prekvapeny ze tam bolo malo aut na tom parkovisku. ale organizatorom dakujeeeeeeeem Laughing
Denka
Zaslal: 28.06.2008, 21:00 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Pridavam sa k Tomasovi a naozaj dakujem Pa1covi a 2berovi za hlavnu pripravu,sebaobetu a za to ze klubove parkovisko aspon pre niektorych malo zmysel...uz davno sme predsa vraveli, ze ideme za kvalitou a nie kvantitou

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
vti
Zaslal: 28.06.2008, 22:40 Odpovedať s citátom
Založený: 28 december 2006 Príspevky: 361 1992 Honda Civic
pa1ec napísal:

dufam, ze som nikoho nenasral, ked sme sa odpratali inam. ak som tym niekoho nasral, tak very sorry. plan bol zakotvit u vas, ale prisiel som v case, ked sa to uz tazko riesilo Sad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
misko42
Zaslal: 29.06.2008, 8:12 Odpovedať s citátom
Založený: 01 marec 2008 Príspevky: 106 Bydlisko: Nitra 2008 Honda Civic
dufam som tam dobre nasiel to parkovisko kedze hond tam bolo asi tak 5 a boli tam vsetky ine znacky aut.
a este raz sa ospravedlnujem tomu dotycnemu co som mu stal na jeho mieste,fakto som si nevsimol ze to tam ma niekto pripravene pod kolesa. ja som len videl volne miesto a nacuval,potom neskor az pozeram ze aha na com stojim,keby tam chcem tak presne zaparkovat tak tam tak nezaparkujem.
tak este raz prepaaac Wink

Zaslal: 29.06.2008, 9:49 Odpovedať s citátom
Založený: 11 február 2007 Príspevky: 187 Bydlisko: Spišská Nová Ves 1988 Honda CR-X
aj ja sa chcem podakovat Pa1 a 2B uplne za vsetko Wink bolo super !!!!
az som bola prekvapena ze po prichode na parkovisko som vydela H Laughing
ze tam patrim aj ja Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Takze este raz velke dakujem za vsetko co ste pre nas urobili
Dufam ze stretneme sa v Auguste na tom istom mieste Laughing Laughing Laughing Laughing
pa1ec konecne som ta spoznala Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 14 z 20
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 18, 19, 20  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: