Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Carat Tuning Party III./ 27.-28.6.2008 |
Prides na tento zraz?
Ano.Pridem v piatok. |
[ 25 ] 49% |
|
Ano.Pridem v sobotu. |
[ 13 ] 25% |
|
Kaslem na Vas. |
[ 13 ] 25% |
|
Celkom hlasov : 51 |
|
peterVti |
Zaslal: 27.06.2008, 13:05 |
|
|
Založený: 23 jún 2008
2000 Honda Civic |
veedub no sak aj ja tak idem po siedmej |
|
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 27.06.2008, 13:46 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
peterVti napísal: jako to neni problem ja si chcem tie nalepky aj tak kupit len aby som sa tam dostal a o kolkej ides?
Dostat sa tam dostanes v pohode ja za taku polhodku vyrazam... |
_________________ DRIFTGARAGE PNEUSERVIS
PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils |
|
Návrat hore |
|
peterVti |
Zaslal: 27.06.2008, 13:47 |
|
|
2000 Honda Civic |
ok tak dik ja dojdem vecer az len neviem co v takomto pocasi tam budem |
|
|
Návrat hore |
|
veedub |
Zaslal: 27.06.2008, 15:10 |
|
|
Založený: 24 august 2007
2006 Honda Accord |
peterVti napísal: veedub no sak aj ja tak idem po siedmej
Peter...problem je v tom, ze o 10 musim este nieco vybavit preto som chcel ist v sobotu |
|
|
Návrat hore |
|
misko42 |
Zaslal: 27.06.2008, 16:01 |
|
|
Založený: 01 marec 2008
2008 Honda Civic |
tak uz mam nahodene aj HC drziaky,ale spoznate ma podla pravej osuchanej strany,ani ju nebudem umyvat. |
_________________ veni vidi vici |
|
Návrat hore |
|
peterVti |
Zaslal: 27.06.2008, 16:39 |
|
|
2000 Honda Civic |
veedub jaj no tak nic dojdes teda asi v sobotu |
|
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 28.06.2008, 17:53 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
dakujem vdetkym zucastnenym hlavne na "nasom klubovom parkovisku"...dotycny vedia preco tie uvodzovky...
takze vdaka za to ze som tam trepal pomaly vsetko a ste sa na nas vy***li
aj nabuduce budem prekvytat ochotou pripravit tam pre vas parking a vsetko...
kukni podpis hlavne ten druhy riadok... ludia ktory som si myslel ze budu oporou klubu a posnazia sa aj s niecim vypomoct sa na to cele vykaslali a ludia do ktorych by to pomali nikto nepovedal tam potili krv aby sa mali ostatny lepsie...
na zaver... aj nabuduce si mozeme urobit klubovy parking... ale ja si spravim parking svoj, ktory bude pre normalnych ludi ktory chcu mat nejaky honda club a snazia sa aj s niecim vypomoc
vdaka tatovi, norovi, petovi (pcs), zuzke ktora sa k nam pridala a dalsim ludom na ktorych nicky si uz vazne nespomeniem... sak ale vy ktory ste tam boli snad viete komu patri naozajstna vdaka...
to HCteam: aj ked z tohoto textu jasne vypliva ze sa klub zacina triestit, ale skor by som to bral ako ocistu... mozete sa divit kolko chcete ale po tomto vikende niektorych ludi nemusim... a ak sa bude chystat nejaka akcia dam im to aj pocitit... ze vy separisti |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
MUGEN1 |
Zaslal: 28.06.2008, 18:01 |
|
|
Založený: 14 január 2007
1990 Honda CR-X |
pa1ec napísal: dakujem vdetkym zucastnenym hlavne na "nasom klubovom parkovisku"...dotycny vedia preco tie uvodzovky...
kukni podpis hlavne ten druhy riadok... ludia ktory som si myslel ze budu oporou klubu a posnazia sa aj s niecim vypomoct sa na to cele vykaslali a ludia do ktorych by to pomali nikto nepovedal tam potili krv aby sa mali ostatny lepsie...
na zaver... aj nabuduce si mozeme urobit klubovy parking... ale ja si spravim parking svoj, ktory bude pre normalnych ludi ktory chcu mat nejaky honda club a snazia sa aj s niecim vypomoc
vdaka tatovi, norovi, petovi (pcs), zuzke ktora sa k nam pridala a dalsim ludom na ktorych nicky si uz vazne nespomeniem... sak ale vy ktory ste tam boli snad viete komu patri naozajstna vdaka...
to HCteam: aj ked z tohoto textu jasne vypliva ze sa klub zacina triestit, ale skor by som to bral ako ocistu... mozete sa divit kolko chcete ale po tomto vikende niektorych ludi nemusim... a ak sa bude chystat nejaka akcia dam im to aj pocitit... ze vy separisti fúha,takže bolo dobre? |
_________________ Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde.. |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 28.06.2008, 18:03 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 28.06.2008, 18:40 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
Po konzultacii s jednotlivymi ludmi zrazu musim uznat, ze palec, 2B a vsetci zainteresovani si zasluzia viac ako pochvalu. Pochvalu za zaistenie priestoru, pochvalu za dobre vymyslenej organizacii, pochvalu za vsetok cas, ktory tomuto zrazu venovali a v neposlednom rade ich prikladnym spravanim a profesionalitou. Velmi ma mrzi, ze naslubovany scenar ci uz podla hlasovania, alebo podla pripsevkov skoncil skoro s fiaskom pre club. Pre club ako organizaciu. Nebyt tychto ludi, niesil by sme v ociach hl. organizatora vysmech a potupu. Ja osobne dakujem vsetkym zucastnenym clubovym clenom za ich navstevu cluboveho parkoviska.
Za HC TEAM a seba velmi pekne dakujem!
Tomas |
|
|
Návrat hore |
|
peterVti |
Zaslal: 28.06.2008, 18:46 |
|
|
2000 Honda Civic |
bol som prvy krat a dufam ze nie posledny. sa my to velmi pacilo len som bol prekvapeny ze tam bolo malo aut na tom parkovisku. ale organizatorom dakujeeeeeeeem |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 28.06.2008, 21:00 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Pridavam sa k Tomasovi a naozaj dakujem Pa1covi a 2berovi za hlavnu pripravu,sebaobetu a za to ze klubove parkovisko aspon pre niektorych malo zmysel...uz davno sme predsa vraveli, ze ideme za kvalitou a nie kvantitou |
|
vti |
Zaslal: 28.06.2008, 22:40 |
|
|
Založený: 28 december 2006
1992 Honda Civic |
pa1ec napísal: dakujem vdetkym zucastnenym hlavne na "nasom klubovom parkovisku"...dotycny vedia preco tie uvodzovky...
to HCteam: aj ked z tohoto textu jasne vypliva ze sa klub zacina triestit, ale skor by som to bral ako ocistu... mozete sa divit kolko chcete ale po tomto vikende niektorych ludi nemusim... a ak sa bude chystat nejaka akcia dam im to aj pocitit... ze vy separisti
dufam, ze som nikoho nenasral, ked sme sa odpratali inam. ak som tym niekoho nasral, tak very sorry. plan bol zakotvit u vas, ale prisiel som v case, ked sa to uz tazko riesilo |
|
|
Návrat hore |
|
misko42 |
Zaslal: 29.06.2008, 8:12 |
|
|
Založený: 01 marec 2008
2008 Honda Civic |
dufam som tam dobre nasiel to parkovisko kedze hond tam bolo asi tak 5 a boli tam vsetky ine znacky aut.
a este raz sa ospravedlnujem tomu dotycnemu co som mu stal na jeho mieste,fakto som si nevsimol ze to tam ma niekto pripravene pod kolesa. ja som len videl volne miesto a nacuval,potom neskor az pozeram ze aha na com stojim,keby tam chcem tak presne zaparkovat tak tam tak nezaparkujem.
tak este raz prepaaac |
_________________ veni vidi vici |
|
Návrat hore |
|
ZUZKACRX |
Zaslal: 29.06.2008, 9:49 |
|
|
Založený: 11 február 2007
1988 Honda CR-X |
aj ja sa chcem podakovat Pa1 a 2B uplne za vsetko bolo super !!!!
az som bola prekvapena ze po prichode na parkovisko som vydela H
ze tam patrim aj ja
Takze este raz velke dakujem za vsetko co ste pre nas urobili
Dufam ze stretneme sa v Auguste na tom istom mieste
pa1ec konecne som ta spoznala |
_________________ AHcTT |
|
Návrat hore |
|
|