honďáci, bojkotujme šprinty!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
a to tu aj niektorým tuším vadí...adgo napísal:Niektorí tu hovoria o VTi tak ako keby to nebola seriovka ale uz nejaka tuningová kára na šprinty. Vacsina VTi su na štartoch sprintov sú seriovky.
kto chce výkon, dostane ho, akurát ide o to či kompletnou prerábkou slabšieho motora alebo si obstará poriadny základ
prvej kategórii fandím a mám pred ňou rešpekt bo sú to fakt borci! druhá kategória ide na to s rozumom a už to len dolaďuje
osobne nemám invektívy ani proti jednym ani proti druhým, akurát že kategorizácia by mala vyjsť v ústrety čo najväčšej skupine ľudí.
a to je podľa mňa tá pôvodná...
enjoy vtec
[quote="2Beravcil si vybrat....ist podla kw v technicaku cize 92kw a hodit na seba kritiku alebo ist podla motora co je v kasni
cize 138kw ....hm
[/quote]
pista chodi podla technicaku... teda aspon s tou ciernou kiwinou to tak bolo... vcil neviem,..
pista chodi podla technicaku... teda aspon s tou ciernou kiwinou to tak bolo... vcil neviem,..
ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO

NO

To nie je zlé, všetko pod 15 je na naše pomery slušné!2Bera napísal:15.090 som mal na zimacoch v TN a 14.647 v PN ale to som zopar desiatok metru pred cielom siel na neutralpepo crx napísal:podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile?
inak, mám taký pocit že v TN sa vždy jazdia lepšie časy ako v PN, čím to asi bude?!
enjoy vtec
praveze teraz boli lepsie casy v PN ako v TN... aj napriek tomu ze v TN je povrch uplne ze o inom... tha best...pepo crx napísal:To nie je zlé, všetko pod 15 je na naše pomery slušné!2Bera napísal:15.090 som mal na zimacoch v TN a 14.647 v PN ale to som zopar desiatok metru pred cielom siel na neutralpepo crx napísal:podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile?![]()
inak, mám taký pocit že v TN sa vždy jazdia lepšie časy ako v PN, čím to asi bude?!![]()
ja mam HONDU, kto je viac!
NO

NO

V TN sa startovalo par centimetrov od fotobunky a v PN ako kto zastavilpepo crx napísal:jaaaj, ozaj, som sa sekol, myslel som tak že v piešťanoch to býva rýchlejšie ako v trenčíne. Aj vlani tak bolo.
Ja mám skôr taký pocit že to nie je vždy všade tých istých 402 m ....bo babenky sú všade dobreeee...
-
eso-sannycars
- Dátum registrácie: 09.07.2008, 8:55
co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?ITR napísal:Ta Integra je total vykuchana, bez skiel, predna kapota laminat, a jasne, ze motor neostal seria2Bera napísal:mno ta ITR je tusim aj trosku porobena![]()
takze jedine co je vykuchane jsou zadni sedacky! itr ma vsechny skla i original kapotu z plechu!
jen motor je porobeny....o tom by mohl psat pista a ales z 906 teamu,neb ti ladili ecu auta....fotky a upravy si muzes prohlednout na sannycars.cz (nase auta) nebo na honda-clubu.cz v moje honda-majitel je "pani esova"
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu
eso nemyslel on ukrajinca ci keri to chodi uplne vykuchany az na plech a miesto oken ma plasty tusim....eso-sannycars napísal:co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?
takze jedine co je vykuchane jsou zadni sedacky! itr ma vsechny skla i original kapotu z plechu!
jen motor je porobeny....o tom by mohl psat pista a ales z 906 teamu,neb ti ladili ecu auta....fotky a upravy si muzes prohlednout na sannycars.cz (nase auta) nebo na honda-clubu.cz v moje honda-majitel je "pani esova"
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu![]()

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
-
eso-sannycars
- Dátum registrácie: 09.07.2008, 8:55
Ak som to zle napisal, tak prepac!!!Ale ja som nepisal o tebeeso-sannycars napísal:co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?ITR napísal:Ta Integra je total vykuchana, bez skiel, predna kapota laminat, a jasne, ze motor neostal seria2Bera napísal:mno ta ITR je tusim aj trosku porobena![]()
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu![]()