Autor |
Správa |
< Zrazy ~ honďáci, bojkotujme šprinty! |
misko42 |
Zaslal: 06.07.2008, 18:44 |
|
|
Založený: 01 marec 2008
2008 Honda Civic |
ja som rozmyslal tiez ci nepojdem aspon na tie volne sprinty ale... som to neskusal este tak neviem kedy je najlepsie preradit atd atd . . . a ci mat zapatu stabilizaciu alebo nie,ale asi nie lebo bez nej to tak lepsie taha,.. |
_________________ veni vidi vici |
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 06.07.2008, 20:38 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
adgo napísal: Niektorí tu hovoria o VTi tak ako keby to nebola seriovka ale uz nejaka tuningová kára na šprinty. Vacsina VTi su na štartoch sprintov sú seriovky.
a to tu aj niektorým tuším vadí...
kto chce výkon, dostane ho, akurát ide o to či kompletnou prerábkou slabšieho motora alebo si obstará poriadny základ
prvej kategórii fandím a mám pred ňou rešpekt bo sú to fakt borci! druhá kategória ide na to s rozumom a už to len dolaďuje
osobne nemám invektívy ani proti jednym ani proti druhým, akurát že kategorizácia by mala vyjsť v ústrety čo najväčšej skupine ľudí.
a to je podľa mňa tá pôvodná... |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 07.07.2008, 14:57 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
[quote="2Beravcil si vybrat....ist podla kw v technicaku cize 92kw a hodit na seba kritiku alebo ist podla motora co je v kasni cize 138kw ....hm [/quote]
pista chodi podla technicaku... teda aspon s tou ciernou kiwinou to tak bolo... vcil neviem,.. |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 07.07.2008, 15:53 |
|
|
1991 Honda CR-X |
2Bera napísal: pepo crx napísal: podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile?
15.090 som mal na zimacoch v TN a 14.647 v PN ale to som zopar desiatok metru pred cielom siel na neutral
To nie je zlé, všetko pod 15 je na naše pomery slušné!
inak, mám taký pocit že v TN sa vždy jazdia lepšie časy ako v PN, čím to asi bude?! |
|
Návrat hore |
|
misko42 |
Zaslal: 08.07.2008, 16:54 |
|
|
Založený: 01 marec 2008
2008 Honda Civic |
lepsi vzduch? krajsie babenky pred kt. sa chce clovek ukazat? |
_________________ veni vidi vici |
|
Návrat hore |
|
pa1ec |
Zaslal: 08.07.2008, 18:26 |
|
|
Založený: 16 december 2006
2005 Honda Civic |
pepo crx napísal: 2Bera napísal: pepo crx napísal: podla mna by si mal jednoznacne startovat podla toho kolko kW ma v serii ten motor, co mas v aute, teda tych 138 kW, prip. podla obsahu tych 2,2...
inak, klobuk dole, taka prerabka! za kolko s tym ides 1/4 mile?
15.090 som mal na zimacoch v TN a 14.647 v PN ale to som zopar desiatok metru pred cielom siel na neutral
To nie je zlé, všetko pod 15 je na naše pomery slušné!
inak, mám taký pocit že v TN sa vždy jazdia lepšie časy ako v PN, čím to asi bude?!
praveze teraz boli lepsie casy v PN ako v TN... aj napriek tomu ze v TN je povrch uplne ze o inom... tha best... |
_________________ ja mam HONDU, kto je viac!
Honda Civic Coupe=Rimototeka Mikirukimi Mimodonoku
NO
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 08.07.2008, 20:32 |
|
|
1991 Honda CR-X |
jaaaj, ozaj, som sa sekol, myslel som tak že v piešťanoch to býva rýchlejšie ako v trenčíne. Aj vlani tak bolo.
Ja mám skôr taký pocit že to nie je vždy všade tých istých 402 m .... bo babenky sú všade dobreeee... |
|
Návrat hore |
|
ITR |
Zaslal: 08.07.2008, 22:06 |
|
|
Založený: 20 september 2007
|
pepo crx napísal: jaaaj, ozaj, som sa sekol, myslel som tak že v piešťanoch to býva rýchlejšie ako v trenčíne. Aj vlani tak bolo.
Ja mám skôr taký pocit že to nie je vždy všade tých istých 402 m .... bo babenky sú všade dobreeee...
V TN sa startovalo par centimetrov od fotobunky a v PN ako kto zastavil |
|
|
Návrat hore |
|
eso-sannycars |
Zaslal: 09.07.2008, 9:02 |
|
|
Založený: 09 júl 2008
|
ITR napísal: 2Bera napísal: mno ta ITR je tusim aj trosku porobena
Ta Integra je total vykuchana, bez skiel, predna kapota laminat, a jasne, ze motor neostal seria
co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?
takze jedine co je vykuchane jsou zadni sedacky! itr ma vsechny skla i original kapotu z plechu!
jen motor je porobeny....o tom by mohl psat pista a ales z 906 teamu,neb ti ladili ecu auta....fotky a upravy si muzes prohlednout na sannycars.cz (nase auta) nebo na honda-clubu.cz v moje honda-majitel je "pani esova"
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu |
|
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 09.07.2008, 9:59 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
eso-sannycars napísal: co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?
takze jedine co je vykuchane jsou zadni sedacky! itr ma vsechny skla i original kapotu z plechu!
jen motor je porobeny....o tom by mohl psat pista a ales z 906 teamu,neb ti ladili ecu auta....fotky a upravy si muzes prohlednout na sannycars.cz (nase auta) nebo na honda-clubu.cz v moje honda-majitel je "pani esova"
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu
eso nemyslel on ukrajinca ci keri to chodi uplne vykuchany az na plech a miesto oken ma plasty tusim.... |
Návrat hore |
|
eso-sannycars |
Zaslal: 09.07.2008, 10:23 |
|
|
Založený: 09 júl 2008
|
ne, bylo to v kontextu s piestanama a s itr co jela proti trem subarum a dala je dole...resp jen jedno, ( majitel tvrdil ze ma 290ps a nemohl v cili pochopit ze ho nalozila atmosfera s 190ps ) a to byla nase itr
cili opravdu psal o tej nasi |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 09.07.2008, 14:04 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
eso-sannycars: Dobre,ze si sa ozval nech to tu neni len same dohady,myty a famy,nech si kazdy jeden rozmysli co sem napise pred tym nez nieco napise ci je to pravda,alebo nie. |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 09.07.2008, 15:07 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
no ja som videl ten sprint z dialky a asom si myslel ze je to ten druhy typek na vykuchanej ITRke a ne ze to ty akurat jazdis |
Návrat hore |
|
ITR |
Zaslal: 09.07.2008, 18:04 |
|
|
|
eso-sannycars napísal: ITR napísal: 2Bera napísal: mno ta ITR je tusim aj trosku porobena
Ta Integra je total vykuchana, bez skiel, predna kapota laminat, a jasne, ze motor neostal seria
co to meles za blbosti? snad jsi ji videl v piestanech a ted ve slusovicich ne?
snad se priste nedoctu ze nase itr je twin turbo s nitrem komplet z laminatu
Ak som to zle napisal, tak prepac!!!Ale ja som nepisal o tebe . A neviem preco tak agresivne reagujes??? Da sa to napisat aj inak "isiel som ja s tymi Subarami a nie ukrajinec"!!!!! Ak som Ta tym urazil, tak prepac |
|
|
Návrat hore |
|
ITR |
Zaslal: 09.07.2008, 18:15 |
|
|
|
2Bera napísal: no ja som videl ten sprint z dialky a asom si myslel ze je to ten druhy typek na vykuchanej ITRke a ne ze to ty akurat jazdis
Ja som to tiez videl z dialky a myslel som si, ze to bol ukrajinec!! Este raz sa ospravedlnujem. |
|
|
Návrat hore |
|
|