tu kozicku nemusis teperit na babujopal napísal: Bo ja riesim situaciu koho so 6 ludi co chcu ist so mnou mam nechat doma.Radsej nepoviem kto, bo by ste povedali, aby som zostal ja.
![]()
Slalomovy trening/zraz/grilovacka na Pez. Babe-13.7 od 13:00
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
No, kedze som nestihol dat nastelovat ventily, prosim organizatorov aby prehodili moj hlas v ankete z kategorie "Asi pridem, a velmi rad by som jazdil" do "Pridem sa pozret a porozpravat s ostatnymi Hondakmi"
P.S. Budem mat dve - tri volne miesta, takze mozen niekoho, kto nema odvoz zobrat...
P.S. Budem mat dve - tri volne miesta, takze mozen niekoho, kto nema odvoz zobrat...
Tuning in progress... ... ... ... ...
dakujem vsetkym, co prisli, za ucast a pokojny priebeh akcie...
zoznam zucastnenych, aj casy, ktore zajazdili pretekari, sa tu objavi coskoro, t.j. hned ako si najdem hodinku-dve na natukanie vsetkych udajov...
Dufam ze sa Vam akcia pacila... Ak mate nejake vyhrady k organizacii, pokojne ich napiste sem do temy alebo sukromne cez SS, pomoze nam to zlepsit akcie v buducnosti. Za kazdu informaciu vopred dakujeme...
zoznam zucastnenych, aj casy, ktore zajazdili pretekari, sa tu objavi coskoro, t.j. hned ako si najdem hodinku-dve na natukanie vsetkych udajov...
Dufam ze sa Vam akcia pacila... Ak mate nejake vyhrady k organizacii, pokojne ich napiste sem do temy alebo sukromne cez SS, pomoze nam to zlepsit akcie v buducnosti. Za kazdu informaciu vopred dakujeme...
Inak foto aj video uz mam kompe,ale je to tocene len fotakom,takze necakejte ziadne zazraky.Potom povedzte,kde to mam dat,lebo ludia minule frflali na rapidshare,i ked ja som v nom problem nevidel.
Videa je 240MB a foto 100MB
Naposledy upravil/-a Hondak v 13.07.2008, 19:47, upravené celkom 1 krát.
...isli sme cez dediny,ani neviem kadeHondak napísal:Inak Majo,vy ste isli cez MA,ci ako?Lebo som isiel za Vami,az v Perneku som Vas predbehol.Dorazili ste v pohode?Gumy to prezili?
Prisiel som v pohode,uz mam aj nahradne gumy,zajtra idem do pneu ich vymenit.Dakujem Matulovi a Vladkovi,ze mi robili doprovod aj ked to mali inym smerom...
Som rad,ze som spoznal novych ludi a snad sa vam to pacilo....
Dakujem vsetkym za ucas a pomoc.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.