Upozornenie na www.spoilercentrum.sk
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
Upozornenie na www.spoilercentrum.sk
Zdravím všetkých. Chcem upozorniť na firmu Spoilercentrum. Sú absolútne nespolahlivý nič si tam neobjednávajte. Na nete majú zverejnené dodávka tovaru do dvoch dní....prešli už tri týždne a tovar furt nikde. Ak ste si niečo od nich vybrali tak sa ani neunúvajte to objednať. Kua ta firma nemôže zarobiť ani na slanu vodu takýmto prístupom. 
Chcel by som len prikývnuť
Mám pár konkrétnych skúseností ... príde človek do obchodu a na otázku, čo máte na japoncov dostane odpoveď "všetko"...
A zistíte, že poväčšine okrem autostyle-u a ulter výfukového tuningu ani H (nie honda hoxno)
...
Lenže toto platí, všade v slovenskej podnikateľskej brandži..nezaplatí ani H zamestnancovi, chce aby fáral ako o život, a potom sa čuduje zákazník, že mu povypadávali šroby za jazdy z auta ...
Urobme s tým niečo
))
H4ever
Mám pár konkrétnych skúseností ... príde človek do obchodu a na otázku, čo máte na japoncov dostane odpoveď "všetko"...
A zistíte, že poväčšine okrem autostyle-u a ulter výfukového tuningu ani H (nie honda hoxno)
Lenže toto platí, všade v slovenskej podnikateľskej brandži..nezaplatí ani H zamestnancovi, chce aby fáral ako o život, a potom sa čuduje zákazník, že mu povypadávali šroby za jazdy z auta ...
Urobme s tým niečo
H4ever
Nazdaaarek
Skoro vsetky tuningove obchody na slovensku stoja za prd.No ja som sa snazil nakupit v cechch ale tam to tiez nie je ziadna slava.medzi tie spolahlive firmy patria gt-tuning.cz, spoilercentrum.cz, autodoplnky.cz co distribuuju na slovensko cez kobratuning.
Ale taky ituning.cz to je bordel.Objednal som si u nich svetla zadne na civica.na potvrdenie objednavky ma len prezvonili aby som im zavolal lebo som zo slovenska lubili mi ich do dvoch tyzdnov a uz bude tomu mesiac
Ale taky ituning.cz to je bordel.Objednal som si u nich svetla zadne na civica.na potvrdenie objednavky ma len prezvonili aby som im zavolal lebo som zo slovenska lubili mi ich do dvoch tyzdnov a uz bude tomu mesiac