Autor |
Správa |
|
nitwit |
Zaslal: 14.03.2007, 10:31 |
|
|
Založený: 23 december 2006
1996 Honda Civic |
Zdravím všetkých. Chcem upozorniť na firmu Spoilercentrum. Sú absolútne nespolahlivý nič si tam neobjednávajte. Na nete majú zverejnené dodávka tovaru do dvoch dní....prešli už tri týždne a tovar furt nikde. Ak ste si niečo od nich vybrali tak sa ani neunúvajte to objednať. Kua ta firma nemôže zarobiť ani na slanu vodu takýmto prístupom. |
|
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 14.03.2007, 16:04 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
aaach, zlate tri tyzdne |
|
|
Návrat hore |
|
nitwit |
Zaslal: 14.03.2007, 22:59 |
|
|
Založený: 23 december 2006
1996 Honda Civic |
morloq napísal: aaach, zlate tri tyzdne
no počkať ale to ešte neni konečná, výsledný čas oznámim ak bude. Inak na stránke je oficiálne uvedené 48 hod. a ked tam človek zavolá a pýta sa na objednávku tak stále zajtra jak u blbých na dvorečku. |
|
|
Návrat hore |
|
morloq |
Zaslal: 15.03.2007, 9:26 |
|
|
Založený: 12 december 2006
2008 Honda Civic |
No yo, co sa doprdele deje, zatial som tu nenasiel ziadnu pochvalu .
To vsetky tuningove a auto firmy v BA nedrzia slovo a nefunguju korektne??
Preco nas stale nutia riesit vsetko z vonku, preco nemame doma kvalitu a serioznost?? Precooo? |
|
|
Návrat hore |
|
raduz |
Zaslal: 15.03.2007, 16:47 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
|
slovensky tuning=0bodov..my obiednavame vsetko spoza nasich hranic...USA a DE...asi tak.a navise su to aj babraci... |
|
|
Návrat hore |
|
artimo |
Zaslal: 21.03.2007, 0:04 |
|
|
Založený: 17 január 2007
2000 Honda Civic |
Chcel by som len prikývnuť
Mám pár konkrétnych skúseností ... príde človek do obchodu a na otázku, čo máte na japoncov dostane odpoveď "všetko"...
A zistíte, že poväčšine okrem autostyle-u a ulter výfukového tuningu ani H (nie honda hoxno) ...
Lenže toto platí, všade v slovenskej podnikateľskej brandži..nezaplatí ani H zamestnancovi, chce aby fáral ako o život, a potom sa čuduje zákazník, že mu povypadávali šroby za jazdy z auta ...
Urobme s tým niečo ))
H4ever |
|
|
Návrat hore |
|
saman82 |
Zaslal: 05.05.2007, 12:50 |
|
|
Založený: 30 apríl 2007
1999 Honda Civic |
Skoro vsetky tuningove obchody na slovensku stoja za prd.No ja som sa snazil nakupit v cechch ale tam to tiez nie je ziadna slava.medzi tie spolahlive firmy patria gt-tuning.cz, spoilercentrum.cz, autodoplnky.cz co distribuuju na slovensko cez kobratuning.
Ale taky ituning.cz to je bordel.Objednal som si u nich svetla zadne na civica.na potvrdenie objednavky ma len prezvonili aby som im zavolal lebo som zo slovenska lubili mi ich do dvoch tyzdnov a uz bude tomu mesiac |
|
|
Návrat hore |
|
|