Slalomovy trening/zraz/grilovacka na Pez. Babe-13.7 od 13:00

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

Používateľov profilový obrázok
jopal
Dátum registrácie: 25.07.2007, 17:17
Garáž (4)

Príspevok od používateľa jopal »

No xalani. Zaujimave, ze obaja ste boli taki dobri a ste ma zviezli (ak sa nemylim), tak nerad do toho vstupujem, ale ako nezainteresovany, vyxadzajuc z toho co citam (neviem obsah vasich ss), si myslim, ze sice babo vsetky tvoje argumenty su super a suhlasim s nimi, ale komar nerobi nic zle, proste sem tam pripomenie, ze caka na vysledky. Je len logicke, ze ked sa meralo, nejake hodnoty by mali byt k dispozicii. Mna by skor zaujimalo, keby bola fotobunka, ako by dopadlo auto Hondak-a z ktoreho sa to napajalo, pri tej kolizii S2000... :o
Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava :) Ex :(:(
matulo
HC Team
Dátum registrácie: 10.02.2007, 23:13
Garáž (3)

Príspevok od používateľa matulo »

jj, chalani, sorry, moja vina... mam momentalne trochu viac programu ako by sa patrilo, takze za domacim compom sa vyskytujem fakt minimalne... vysledky su uz nahadzane v exceli, chce to len spravit kontrolu a spristupnit vam ich na webe... verim, ze sa mi to podari zvladnut uz coskoro...

babo - dakujem za obhajobu... ;) tak ci onak, uznavam, ze tie vysledky tu uz mohli byt... :roll:
Hondak
Dátum registrácie: 24.05.2007, 18:38
Garáž (3)

Príspevok od používateľa Hondak »

No nastastie ta casomiera nefungovala a auto bolo prec,lebo by mi asi chytil bok.Inak by som bol samozrejme radsej,keby casomiera fungovala,ale musia sa spravit dlhsie kable,aby mohlo byt napajacie auto dalej.

jopal napísal:No xalani. Zaujimave, ze obaja ste boli taki dobri a ste ma zviezli (ak sa nemylim), tak nerad do toho vstupujem, ale ako nezainteresovany, vyxadzajuc z toho co citam (neviem obsah vasich ss), si myslim, ze sice babo vsetky tvoje argumenty su super a suhlasim s nimi, ale komar nerobi nic zle, proste sem tam pripomenie, ze caka na vysledky. Je len logicke, ze ked sa meralo, nejake hodnoty by mali byt k dispozicii. Mna by skor zaujimalo, keby bola fotobunka, ako by dopadlo auto Hondak-a z ktoreho sa to napajalo, pri tej kolizii S2000... :o
jopal
Garáž (4)

Ha :!: tak gratulujem vsetkym co mali tu odvahu (ja nie :cry: ) a sutazili. Ale pikoska. zviezli ma 3 xalani a vsetci vitazi (vo svojix kategoriach...) A skoro ma zviezol aj absolutny vitaz... :lol:
emrik
Dátum registrácie: 23.12.2006, 18:52
Garáž (2)

Príspevok od používateľa emrik »

Ale pani. Nehcete pisat radsej do nove casu :lol: ? ... Ake stastie? ved ja som si vypytal to auto dat na bok aby som tam mohol lietat :D .
Hondak napísal:No nastastie ta casomiera nefungovala a auto bolo prec,lebo by mi asi chytil bok.Inak by som bol samozrejme radsej,keby casomiera fungovala,ale musia sa spravit dlhsie kable,aby mohlo byt napajacie auto dalej.

jopal napísal:No xalani. Zaujimave, ze obaja ste boli taki dobri a ste ma zviezli (ak sa nemylim), tak nerad do toho vstupujem, ale ako nezainteresovany, vyxadzajuc z toho co citam (neviem obsah vasich ss), si myslim, ze sice babo vsetky tvoje argumenty su super a suhlasim s nimi, ale komar nerobi nic zle, proste sem tam pripomenie, ze caka na vysledky. Je len logicke, ze ked sa meralo, nejake hodnoty by mali byt k dispozicii. Mna by skor zaujimalo, keby bola fotobunka, ako by dopadlo auto Hondak-a z ktoreho sa to napajalo, pri tej kolizii S2000... :o
emrik
Dátum registrácie: 23.12.2006, 18:52
Garáž (2)

Príspevok od používateľa emrik »

Nabuduce mozeme. Len som vtedy uz stratil prehlad :)
jopal napísal:Ha :!: tak gratulujem vsetkym co mali tu odvahu (ja nie :cry: ) a sutazili. Ale pikoska. zviezli ma 3 xalani a vsetci vitazi (vo svojix kategoriach...) A skoro ma zviezol aj absolutny vitaz... :lol:
jopal
Garáž (4)

Presne som emrik cakal, ze sa ta to dotkne, ale to nebolo myslene na teba v absolutnej hodnote, uvedene to bolo ako priklad, aby sa ratalo aj s takou variantou, ze sa sofer moze aj nezmestit. JE mi jasne, ze by si asi inac isiel do ciela, keby tam to auto stalo, ale ze sa to komukolvek moze stat, je viac ako realne... 8)
komar
Dátum registrácie: 12.06.2008, 18:58
Garáž (1)

Príspevok od používateľa komar »

babo napísal:
komar napísal: pozri ja ti tvoj pohlad na vec neberiem ;)
ked sa o normalnom slalome dozviem rad tam pridem........urcite bude fotobunka :)
rychle vysledky nechcem, kedze je uz 10 dni od akcie a to sa nestiha :))
Ja Ti tiez nazor neberiem, le stale tomu absoutne nerozuimem, ako som Ti sj odpisoval na SS. Co Ti tie vysledky povedia, nechapem? Aku maju vypvedaciu hodnotu? Si si povedal ked si pozrel trat a odhadol si - hm to musism dat za 24,7 a ked to bude za 25, nebudes spokojny??? :lol: Islo o to zajazdit si, ak budu vysledky, je to skor bonus, ako nieco, coho sa domahat...
Presne ako posies - slalom normalny - to je miesto, ak chces preteky - bude aj fotobunka... Staci sledovat sekciu Racing, aj tento vikend bol autslalom v Trebaticiach. Casomiera by bol fajn, hold nefungovala. Vobec to nie je lahke, este nikdy poriadne nefungovala ani na obrovskej akcii, ako je HONDAY v CR, pokial viem. Cize ak mas cas a nahodou niekedy podobna akcia bude - kludne, povedz Matulovi a spol, ze zozenies kuzele, pripadne ze mas casomieru, spracujes vysledky... urcite to uvitaju. A vidiet castejsie preludku 2.2. VTI s 4WS uvitame vsetci.

Akcia bola aj tak super, zaujimave auta v akcii, ugrilovane klobasky od Rada, zajazdil som si... preco by ma mali trapit vysledky? (a to som si myslel, ze som sutazivy, mi to pripomina kamosa, co chodi rano na babu a vzdy si meria cas - z principu som s nim v zivote nesiel. Ako raz pisal tusim Majo, cas je zaujimavy, ale nie dolezity).
to ti vysvetlim osobne zlato, kedze stale to nechapes z mojho uhla pohladu :))))
(:
funtomino
Dátum registrácie: 08.06.2007, 3:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa funtomino »

Su este niekde tieto vysledky?
matulo napísal:vysledky...
Napísať odpoveď