Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz na Vychode - kedy najblizsie? |
tatoHP |
Zaslal: 05.08.2008, 18:17 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
Noro myslim si že take video u nas nehrozi,my na druhy deň chceme jazdiť s čistou hlavou a neprisť o papiere |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 05.08.2008, 19:44 |
|
|
Založený: 08 marec 2008
1992 Honda Civic |
tatoHP napísal: Noro myslim si že take video u nas nehrozi,my na druhy deň chceme jazdiť s čistou hlavou a neprisť o papiere
Problém je v tom, že nemozem, lebo sme na tej svadbe ... mno, takže som myslel, sa srazit v Prešove na kavčo ráno, ale to vseci budu v robote, co? A cez vikend je svadba. Takze zalezi od Vas, mno?
A keby chceli Michalovcania, nie je problem. Mozte pisat aj e-mail aj ICQ ... vdaka. |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 06.08.2008, 19:48 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
boa aka debata o Presove bezo mna ...Noro len ziadne videa,uz tie fotky boli pre niekoho kompromitujuce ...a H parking sa verim chysta...snd podrzim predaj auta dovtedy Svidnik ece chcem ist chlopaki... |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
Mirec |
Zaslal: 07.08.2008, 21:09 |
|
|
Založený: 01 január 2008
2007 Honda Jazz |
Caves vsetci
Som v tomto zmysle este faganisko. Este som na ziadnom zraze nebol a ani neviem ako to tam chodi. A ani neviem co je H parking.
Avticko sice nemam ani nijak upravene ale som rad ze mam HONDU a som si na nu aj pysny.
Ale rad by som prisiel ak to bude mozne. |
|
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 08.08.2008, 7:48 |
|
|
1992 Honda Civic |
Mirec napísal: Caves vsetci
Som v tomto zmysle este faganisko. Este som na ziadnom zraze nebol a ani neviem ako to tam chodi. A ani neviem co je H parking.
Avticko sice nemam ani nijak upravene ale som rad ze mam HONDU a som si na nu aj pysny.
Ale rad by som prisiel ak to bude mozne.
Zkus pohladat, ja som tu tzv. nový, ale cestujeme na dovolenku z Prahy, tak rad zpoznam HONDArov na vychode ... tak sa mozema domluvit na stretnutie v Michalovciach ... ako budete chciet!?!? |
|
|
Návrat hore |
|
MaroK |
Zaslal: 08.08.2008, 9:30 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
Mirec napísal: Avticko sice nemam ani nijak upravene....
To je asi problem kazdeho noveho kto sem pride , kedysi to bol aj moj
No skratka , nie sme tuning klub ale honda klub. Kazdy je vitany. |
_________________ Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok |
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 08.08.2008, 14:16 |
|
|
1992 Honda Civic |
MaroK napísal: Mirec napísal: Avticko sice nemam ani nijak upravene....
To je asi problem kazdeho noveho kto sem pride , kedysi to bol aj moj
No skratka , nie sme tuning klub ale honda klub. Kazdy je vitany.
JJ, to je klasika ... u nás to bylo to isté, po dvoch rokoch už to funguje tak nejako automatikus ... |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 08.08.2008, 17:54 |
|
|
|
Mirec tak v prvom rade vitaj medzi nami a H parking znamena že na zrazoch parkujeme spolu,čim viac hond tym lepšie,aby ostatní videli že držíme spolu.V Trebišove to bolo paradne a myslím si že aj vo Svidniku by to mohlo vyjsť.Inač v Michalovciach maš uživateľa s nickom adqo alebo phantom,skus im napisať ss a nejakym spôsobom sa skontaktujte. |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 08.08.2008, 18:42 |
|
|
1992 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 08.08.2008, 19:52 |
|
|
|
M@jk čo ťa mam vitať? veď ty už si stary user a momentalne ešte v Prahe.Až budeš na vychode tak ťa vo Svidniku privitam aj s kyticou |
|
Návrat hore |
|
M@jk |
Zaslal: 08.08.2008, 20:39 |
|
|
1992 Honda Civic |
Hej hej, to bol len JOKE!!! Starý user??? Mno občansky preukaz raz za čas kontrolujem, lebo je to potrebne čas od času pozerat, lebo člověk da dozvie, že je starý ...
Kytička možno pre moju malů ... hehe ... bambuľku!!! |
|
|
Návrat hore |
|
El Cubes |
Zaslal: 10.08.2008, 21:42 |
|
|
Založený: 05 jún 2008
|
caute hondaci, ja sice niesom majitelom znacky honda ale velmi sympatizujem s nimi. chcem sa opytat, pretoze sa chystam tiez do svidnika, ci H parking plati len pre hondy, alebo aj inych priatelov hond aj ked nemaju hondy? |
_________________ zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja) |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 10.08.2008, 21:47 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
El Cubes napísal: caute hondaci, ja sice niesom majitelom znacky honda ale velmi sympatizujem s nimi. chcem sa opytat, pretoze sa chystam tiez do svidnika, ci H parking plati len pre hondy, alebo aj inych priatelov hond aj ked nemaju hondy?
urcite chalani nebudu proti |
Návrat hore |
|
El Cubes |
Zaslal: 10.08.2008, 21:58 |
|
|
Založený: 05 jún 2008
|
no to som rad, vopred dik, to snad dufam ze ked tam budem, tak vas spoznam, pretoze ked som bol naposledy v klcove, tak okrem jokiho som nepoznal nikoho |
_________________ zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja) |
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 11.08.2008, 19:06 |
|
|
|
hehe len tak čumim,HC si ziskava aspoň na vychode dobre meno,tušim vo Svidniku bude viac H-fans ako hond(opel,peugeot,polo,citroen) neboj nikoho nevyhodime aj tak si všetci časom kupite hondy |
|
Návrat hore |
|
|