Zraz na Vychode - kedy najblizsie?
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Re: re
Problém je v tom, že nemozem, lebo sme na tej svadbe ... mno, takže som myslel, sa srazit v Prešove na kavčo ráno, ale to vseci budu v robote, co? A cez vikend je svadba. Takze zalezi od Vas, mno?tatoHP napísal:Noro myslim si že take video u nas nehrozi,my na druhy deň chceme jazdiť s čistou hlavou a neprisť o papiere
A keby chceli Michalovcania, nie je problem. Mozte pisat aj e-mail aj ICQ ... vdaka.
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
H parking?
Caves vsetci
Som v tomto zmysle este faganisko. Este som na ziadnom zraze nebol a ani neviem ako to tam chodi. A ani neviem co je H parking.
Avticko sice nemam ani nijak upravene ale som rad ze mam HONDU a som si na nu aj pysny.
Ale rad by som prisiel ak to bude mozne.
Som v tomto zmysle este faganisko. Este som na ziadnom zraze nebol a ani neviem ako to tam chodi. A ani neviem co je H parking.
Avticko sice nemam ani nijak upravene ale som rad ze mam HONDU a som si na nu aj pysny.
Re: H parking?
Zkus pohladat, ja som tu tzv. nový, ale cestujeme na dovolenku z Prahy, tak rad zpoznam HONDArov na vychode ... tak sa mozema domluvit na stretnutie v Michalovciach ... ako budete chciet!?!?Mirec napísal:Caves vsetci
To je asi problem kazdeho noveho kto sem pride , kedysi to bol aj mojMirec napísal:Avticko sice nemam ani nijak upravene....
No skratka , nie sme tuning klub ale honda klub. Kazdy je vitany.
Viac foto o aute na Instagrame : rookiemarok
JJ, to je klasika ... u nás to bylo to isté, po dvoch rokoch už to funguje tak nejako automatikus ...MaroK napísal:To je asi problem kazdeho noveho kto sem pride , kedysi to bol aj mojMirec napísal:Avticko sice nemam ani nijak upravene....![]()
No skratka , nie sme tuning klub ale honda klub. Kazdy je vitany.
re
Mirec tak v prvom rade vitaj medzi nami a H parking znamena že na zrazoch parkujeme spolu,čim viac hond tym lepšie,aby ostatní videli že držíme spolu.V Trebišove to bolo paradne a myslím si že aj vo Svidniku by to mohlo vyjsť.Inač v Michalovciach maš uživateľa s nickom adqo alebo phantom,skus im napisať ss a nejakym spôsobom sa skontaktujte. 
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“
A taky jednoho Pražáka, co tam má rodzinu, nezapomínej!!! (joke)tatoHP napísal:Mirec tak v prvom rade vitaj medzi nami a H parking znamena že na zrazoch parkujeme spolu,čim viac hond tym lepšie,aby ostatní videli že držíme spolu.V Trebišove to bolo paradne a myslím si že aj vo Svidniku by to mohlo vyjsť.Inač v Michalovciach maš uživateľa s nickom adqo alebo phantom,skus im napisať ss a nejakym spôsobom sa skontaktujte.
Hej hej, to bol len JOKE!!! Starý user??? Mno občansky preukaz raz za čas kontrolujem, lebo je to potrebne čas od času pozerat, lebo člověk da dozvie, že je starý ...tatoHP napísal:M@jk čo ťa mam vitať? veď ty už si stary usera momentalne ešte v Prahe.Až budeš na vychode tak ťa vo Svidniku privitam aj s kyticou
![]()
![]()
Kytička možno pre moju malů ... hehe ... bambuľku!!!
caute hondaci, ja sice niesom majitelom znacky honda ale velmi sympatizujem s nimi. chcem sa opytat, pretoze sa chystam tiez do svidnika, ci H parking plati len pre hondy, alebo aj inych priatelov hond aj ked nemaju hondy?
zivot je len jeden, vaz si ho, nikdy nevies kedy moze skoncit, lebo smrt si bohuzial nevybera... (ja)
urcite chalani nebudu protiEl Cubes napísal:caute hondaci, ja sice niesom majitelom znacky honda ale velmi sympatizujem s nimi. chcem sa opytat, pretoze sa chystam tiez do svidnika, ci H parking plati len pre hondy, alebo aj inych priatelov hond aj ked nemaju hondy?

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
re
hehe len tak čumim,HC si ziskava aspoň na vychode dobre meno,tušim vo Svidniku bude viac H-fans ako hond(opel,peugeot,polo,citroen)
neboj nikoho nevyhodime aj tak si všetci časom kupite hondy

„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“