Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Aj Ty možeš byt na chvilu pretekárom! My Ti dáme auto! |
Milos |
Zaslal: 23.09.2008, 7:52 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
Zavolat/zamailovat mu mozete hocikto.
TatoHP za kolko penazi by si niekomu pozical svoje VTi, aby si na nom zapretekal s ostatnymi na okruhu (s rizikom rozbitia) ? Urcite nie za 3 litre, pripadne by si ho nechal podpisat papier, ze kazde poskodenie zaplati on. |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 23.09.2008, 8:15 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 23.09.2008, 8:19 |
|
|
Moderátor
|
matulo napísal: ak sa nemylim, vacsina zavodnych timov ma svoje auta poistene... Ale nie na poziciavanie, ci jazdy pre verejnost. Poistovne sa co najviac brania moznosti, ze vznikne skoda. V zavodnych poistkach dokonca moze byt uvedeny presny pocet pretekov, na ktore poistka plati. |
|
|
Návrat hore |
|
MarekVTi |
Zaslal: 23.09.2008, 13:37 |
|
|
Založený: 13 september 2007
|
Ale ved to niesu WRCka za neviem kolko milionov korun, su to auta ktore maju minimalne 10rokov a urcite boli burane... a nie iba raz.
Ozaj a preco nie na poziciavanie? Co myslis ako je to s autami z pozicovne alebo napriklad s taxikmi??? |
|
|
Návrat hore |
|
MarekVTi |
Zaslal: 23.09.2008, 13:45 |
|
|
Založený: 13 september 2007
|
Milos my len ze sme z Bardejova a ty z Kosic, ale aj tak sme v tom nieco podnikli a tu je odpoved:
Dobry vecer
-Skolit bude osobne pan Rado Istvan s prekladatelkou
-Istvan Rado odkazal ze je pripraveny aj na 1000 ucastnikov takze musi to mat zariadene
-Pretek bude s autami pana Rada cize Hondy Civic VTi(Bolo to uvedene )
-Auta su poistene v pripade poskodenia
Verim ze som vam nejak pomohol,v pripade zaujmu alebo inych otazok ma kontaktujte
s pozdravom
--
Dávid Rakuščinec (Dafo) |
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 23.09.2008, 14:20 |
|
|
Moderátor
|
MarekVTi napísal: Ozaj a preco nie na poziciavanie? Co myslis ako je to s autami z pozicovne alebo napriklad s taxikmi???
Ked uzatvaras poistku, musis si vybrat, ci to poistujes na beznu prevadzku, alebo na nie-beznu (taxik, pozicovna). Ak by si taxik poistil na beznu prevadzku, poistovna ti ziadn skodu nepreplati.
Poistky na pretekarske auta sa dohaduju individualne a vecsinou niekde u riaditela pobocky poistovne. Presne sa tam definuju podmienky a aktivity, na ktore poistenie plati.
Na druhej strane - ak naburas auto z poistovne (ktore je samozrejme poistene), pravdepodobne ti daju preplatit spoluucast.
MarekVTi napísal: Milos my len ze sme z Bardejova a ty z Kosic
Kosice su troch vecsie, nie je lahke si len tak dohodnut schodzku, ist 10km a osobne sa s niekym stretnut. Az sa cudujem, ze uz davno ste mu nezamailovali, ked ste boli na tu akciu zvedavi. |
|
|
Návrat hore |
|
funtomino |
Zaslal: 26.09.2008, 8:29 |
|
|
Založený: 08 jún 2007
2007 Honda Civic |
Milos: Prestan recnit o poistkach, to je vec majitela, a chod do toho!
Potom sem pekne supni fotenky, nech aj my zo zapadu mame nieco z toho!
|
_________________ AHcTT
OZNAMKO 6.6. |
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 26.09.2008, 10:29 |
|
|
Založený: 18 september 2008
|
v pripade otazok a zaujmu ma uz len kontaktujte...0911345719 |
|
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 26.09.2008, 18:02 |
|
|
|
Milos napísal: Rozmyslam o tejto akcii, ale bojim sa, ze to bude nejaka hovadina. Cena sa mi zda podozrivo nizka. Zajazdit by som si siel, ale ak to ma byt len nejake posedavanie pred tabulou a postavanie pri aute, tak nemam zaujem. Ze ma nejaky Istvan povozi na nejakom rozpadnutom VTI-cku je pre ma malo.
O com tu ty rozpravas?Mas vobec sajnu o aku akciu ide? |
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 26.09.2008, 20:32 |
|
|
Moderátor
|
dafoart napísal: O com tu ty rozpravas?Mas vobec sajnu o aku akciu ide? Rozpravam, ze "sa bojim, ze to bude nejaka hovadina". Naozaj nemam sajnu, o co tu ide a je to najme tvoja hanba, lebo zatial si sa tu vyjadroval podozrivo hmlisto. Bohuzial mam skusenosti s velmi podobnymi akciami, ktore najprv vyzeraju bozsky lakavo, no potom sa clovek nevie dockat konca.
Ludia tu maju take idealne predstavy, ze dostanu do ruk VTi-cka a daju si zopar okruhov proti ostatnym. Mozes nam toto potvrdit ? Pisal si, ze pan Rado je pripraveny aj na 1000 ucastnikov, co by sa s nasimi predstavami dost vylucovalo. |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 30.09.2008, 16:58 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
hovadina, nehovadina,čo môžem stratiť?Platim na mieste a koniec koncov v Maďarsku som ešte nebol tak sa aspoň preveziem |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 30.09.2008, 18:47 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
Bol som skepticky, ale postupne si myslim, ze to moze byt seriozna akcia. Co by ziskal, keby to bol nejaky okak? Len zle meno a nahnevanych vodicov. Tak dufam, ze tatoHP da potom info, ktore budu pozitivne. |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
dafoart |
Zaslal: 01.10.2008, 17:03 |
|
|
|
... |
Naposledy upravil dafoart dňa 02.10.2008, 4:55, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 01.10.2008, 17:59 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
Dafoart preco tak najezene? Ved napisal len svoj nazor. Kludne spravte super akciu, ukaz ze sa pomylil a nabuduce mozno pride aj on. Ako keby si nepoznal situaciu na SK!? Uz inac seriozne vyzerajuce akcie śa ukazali, ze to bol podvod, na ktory doplatilo kopec ludi. Opatrnost je namieste a ked urobite super akciu predved, ukaz, sprav si meno. Ta naco šrac hned tasit noziky z kesene??? |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 03.10.2008, 10:50 |
|
|
Moderátor
|
Na prve precitanie ma tato akcia nadchla ako nieco, co sa neodmieta. Zacal som tahat aj kolegov, ved to mame blizko a 100Euro je ako zadarmo. No potom sme si spomenuli na podobnu akciu, kde bolo cierne ferari, ale niekto zosuchol lak ci co a boli z toho natahovacky a nejaka financna spoluucast, kolega mi pripomenul, ako niekde na motokarach odisiel brzdovy piestik a bolo to vymahane na jazdcovi a v minulosti som pocul este zopar dalsich podobnych prihod.
Pred takymi akciami sa uz drzim na pozore. Nikoho som nechcel odhovarat od tejto akcie, mal som len provokativne otazky, aby mi niekto vniesol do pripadu svetlo. Nestalo sa tak, preto sa tento rok nezucastnime, no verim, ze tatoHP a dalsi, ktori si to pojdu vyskusat, sa vratia s perfektnymi dojmami. |
|
|
Návrat hore |
|
|