Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  PRAVID. STRETNUTIA HC:stvrtok-19.00hod-IKEA

Papek
Zaslal: 14.10.2008, 10:19 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
Billiardovy club je nedaleko odtial, oproti Lidlu. Lidl je oproti Ternu a Terno je kusok od Tesca, ktore je oproti Carrefouru - to pre tych, ktori sa v Petrzalke nevyznaju Smile Je tam tusim 8 stolov a jeden na sulak (ale plastovi panaci), a neviem, ako to bude plne, som tam bol teraz v nedelu a vsetky stoly volne, inokedy sa nam zase neujde.

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
komar
Zaslal: 14.10.2008, 10:47 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Papek napísal:
Billiardovy club je nedaleko odtial, oproti Lidlu. Lidl je oproti Ternu a Terno je kusok od Tesca, ktore je oproti Carrefouru - to pre tych, ktori sa v Petrzalke nevyznaju Smile Je tam tusim 8 stolov a jeden na sulak (ale plastovi panaci), a neviem, ako to bude plne, som tam bol teraz v nedelu a vsetky stoly volne, inokedy sa nam zase neujde.

ten podnik poznam, je to strasna diera Smile
Pockam co navrhne Denka, mozno to ma uz domyslene Smile

Zaslal: 14.10.2008, 11:10 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
preco diera? teda neni to ziadna vychytena restaracia, ale tak ja si tam chodim na hodku-dve zahrat billiard a konec, na to to uplne staci, iny podnik s normalnym (podotykam normalnym, nie umelohmotne taga a labilne stoly) billiardom nepoznam

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MOTUZ
Zaslal: 14.10.2008, 12:13 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2008 Príspevky: 7 Bydlisko: Bratislava 1992 Honda CR-X
no danubiu mam ze silnejsim prakom dostrelim tak to by som snad aj dosiel Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Papek
Zaslal: 14.10.2008, 12:21 Odpovedať s citátom
to by si bol treti s cervenou del sol

2Bera
Zaslal: 14.10.2008, 12:44 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
co takto OMV na obchvate pri letisku?

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Papek
Zaslal: 14.10.2008, 12:54 Odpovedať s citátom
kde je tam OMV? alebo to dajme pri pezote na ivanskej Laughing , tam je velke parkovisko, a policajti tam asi nebudu, pokial ich dakto nezavola

M&R
Zaslal: 14.10.2008, 13:05 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
PETRZALKA CAREFFOUR TENTO STVRTOK 16.10.O 19:00HOD NA PARKOVISKU PRI MC DONALDE....

Upravene aj v prvom prispevku!

Zaslal: 14.10.2008, 13:39 Odpovedať s citátom
Založený: 17 január 2007 Príspevky: 978 Bydlisko: Bratislava 1993 Honda Civic
2Bera napísal:
co takto OMV na obchvate pri letisku?

som za OMV dobry pristup,ziadni policajti,velka plocha,osvetlenie
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
M&R
Zaslal: 14.10.2008, 13:49 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Na november mozeme zmenit miesto,dame hlasovat kto kde chce.

Zatial su :

Danubia parkovisko
Soravia parkovisko
vypadovka OMV parkovisko

ak ma niekto este nejaky navrh napiste,doplnim a dam hlasovat.

Zaslal: 14.10.2008, 14:31 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
Majo&Rado napísal:
Na november mozeme zmenit miesto,dame hlasovat kto kde chce.

Zatial su :

Danubia parkovisko
Soravia parkovisko
vypadovka OMV parkovisko

ak ma niekto este nejaky navrh napiste,doplnim a dam hlasovat.

Danubia - dobry pristup

Soravia - hmmm Lepsie mi pripada uz METRO - i ked nikto by nechcel asi ostat v zapche ktora tam byva dost casto

OMV - nafigu pristup iba z jedneho smeru

ta danubia je dobra, a budeme na ociach inych znaciek ktore tam tiez obcas pridu

Zaslal: 14.10.2008, 14:47 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
komar napísal:
OMV - nafigu pristup iba z jedneho smeru

da sa tam dostat aj od senca len sa zleze na letisko a znova napoji na obchvat...tak isto priamo od petrzalky a aj od ikei,vrakune...

a potom si mozme dat race po nayku alebo odbocku na ivanku Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
James
Zaslal: 14.10.2008, 15:59 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
v novembri mozme skusit tu omv, motre hovori, ze by rad zasprintoval proti evicke alebo tuberovmu elektromotoru Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Denka
Zaslal: 14.10.2008, 16:04 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Vy dvaja co ste v alibabe Very Happy vrrrrrr

Biliard? neviem...bola som vo viacerych podnikoch:) a najviac sa mi pacilo v demare:)

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
2Bera
Zaslal: 14.10.2008, 16:09 Odpovedať s citátom
James napísal:
v novembri mozme skusit tu omv, motre hovori, ze by rad zasprintoval proti evicke alebo tuberovmu elektromotoru Smile

neni problem Smile do 200 pojdem potom uz neverim tym zoslahanim zimacom co mam Laughing

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 11 z 150
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 148, 149, 150  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: