Billiardovy club je nedaleko odtial, oproti Lidlu. Lidl je oproti Ternu a Terno je kusok od Tesca, ktore je oproti Carrefouru - to pre tych, ktori sa v Petrzalke nevyznaju Je tam tusim 8 stolov a jeden na sulak (ale plastovi panaci), a neviem, ako to bude plne, som tam bol teraz v nedelu a vsetky stoly volne, inokedy sa nam zase neujde.
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Papek napísal:Billiardovy club je nedaleko odtial, oproti Lidlu. Lidl je oproti Ternu a Terno je kusok od Tesca, ktore je oproti Carrefouru - to pre tych, ktori sa v Petrzalke nevyznaju Je tam tusim 8 stolov a jeden na sulak (ale plastovi panaci), a neviem, ako to bude plne, som tam bol teraz v nedelu a vsetky stoly volne, inokedy sa nam zase neujde.
ten podnik poznam, je to strasna diera
Pockam co navrhne Denka, mozno to ma uz domyslene
preco diera? teda neni to ziadna vychytena restaracia, ale tak ja si tam chodim na hodku-dve zahrat billiard a konec, na to to uplne staci, iny podnik s normalnym (podotykam normalnym, nie umelohmotne taga a labilne stoly) billiardom nepoznam
kde je tam OMV? alebo to dajme pri pezote na ivanskej , tam je velke parkovisko, a policajti tam asi nebudu, pokial ich dakto nezavola