Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Japan & BMW - 25.10.2008 |
Pridem...
si zajazdit s autom... |
[ 10 ] 18% |
|
ukazat auto... |
[ 10 ] 18% |
|
sa len pozriet... |
[ 17 ] 30% |
|
Nepridem vobec. |
[ 18 ] 32% |
|
Celkom hlasov : 55 |
|
Janka |
Zaslal: 26.10.2008, 19:13 |
|
|
Založený: 26 október 2008
|
mierna nervozita bola, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo pocasie zo zaciatku nevyzeralo nic moc, ale casom aspon prestalo mrholit, aj ked sa ta zima stale nechcela dat akosi na ustup...trebalo sa trosku viac obliect alebo si najst dobre miesto pri grile, sisa urcite vie, o com je rec popripade sa prist k nam na chvilu zohriat, napapat a pokecat, miesta okolo grilu bolo dost a ani o jedlo a dobru naladu nebola nudza prasiatko bolo superske, aj klobasky sa vydarili zevraj ale najvacsia chvala patri samotnej akcii, hlavnym organizatorom denke a majovi a vsetkym ostatnym, ktori pomahali, naozaj super bolo a vsetci mali moznost sa dostatocne vyblaznit na svojich stvorkolesovych milacikoch a musim uznat, ze bolo na co pozerat, takze urcite si aj divaci prisli na svoje
Ps: sisa, dakujem za skvelu spolupracu v bufete a ze si sa tak dobre zhostila obehnutia ludi, co si to u nas nechali urobit na objednavku samozrejme mam namysli tie kobasky na grile
Ps1: komar dakujem za starostlivost o nase teplo, dobry si grilmajster (akurat ku koncu si bol zaneprazdneny, tak sa o nas postaral majo, aby sme nezmrzli a bolo na com grilovat a myslim, ze este niekto bol taky zlaty, len si teraz v rychlosti nespomeniem, tak popripade nech sa prihlasi a ja sa mu este dodatocne podakujem ) a samozrejme komar za jazdu, uzila som si to, vies to dobre
Ps2 : hondak dakujem za milu spolocnost a vernost nasmu stanku, dufam, ze ti chybalo nase teplo, ked si bol na trati
Ps3: majko dakujem za krasny vikend, uz dlho nebolo tak fajn, dufam, ze si to zopakujeme a ze sa nehnevas za ten dnesny ranny budicek, ten casovy posun ma nejak zmiatol
Tesiiim sa nabuduce |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 26.10.2008, 20:55 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
|
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 26.10.2008, 22:55 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
pekne foto ja som dnes mal tu moznost vzhliadnut video z pretekov, a som mierne nahnevany na vlhke pocasie ktore pri natacani poskodilo zapisovaciu hlavu ale dosli sme nastastie iba o zaber super cumaku prasiatka xD, ostatne auta su na videu |
_________________ (: |
|
Návrat hore |
|
nelinocka |
Zaslal: 26.10.2008, 23:20 |
|
|
Založený: 26 október 2008
|
Ja taktiez dakujem za spolocnost, myslim, ze aj napriek zime sme sa zabavili a aj zohriali,ci uz zvonka alebo inak Smiechom samozrejme Ved teply ICE tea...To sa len tak hocikomu nepodarí
A fakt si sa perfektne obracala pri tom grile Tesim sa na dalsiu podobnu akciu, no predsalen by som trocha viac teplucka privitala A velka vdaka aj milym "zakaznikom", ktorí mali s nami a klobaskami trpezlivost |
|
Igniska |
Zaslal: 26.10.2008, 23:21 |
|
|
Založený: 08 júl 2008
|
samozrejme podakovanie pripada Denke, ktora vsetko zvladala uplne v najvacsom poriadku a pohode.
tymto ju zdraviiim
P.S. Bolo supeeeeer. |
|
|
Návrat hore |
|
mara28 |
Zaslal: 27.10.2008, 0:35 |
|
|
Založený: 27 október 2008
|
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 27.10.2008, 0:53 |
|
|
1998 Honda Prelude |
kedy to bude znoooovaaaaa? |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.10.2008, 1:06 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
|
Návrat hore |
|
komar |
Zaslal: 27.10.2008, 3:22 |
|
|
1998 Honda Prelude |
Majo&Rado napísal: komar napísal: kedy to bude znoooovaaaaa?
uz nikdy viac .
|
|
Návrat hore |
|
Peppo |
Zaslal: 27.10.2008, 9:53 |
|
|
Založený: 24 október 2008
2008 BMW 3 Series |
Motre napísal: PARADNA AKCIA!!!!
tiez chcem podakovat vsetkym co sa pricinili na tvorbe tohto super dna.
praradne som si pojazdil na nie zrovna najistejsom povrchu co urcite nebolo na skodu, takze na pocasie sa vobec nestazujem. nahodou sranda by bola skusit to aj ked napadne primerane mnozstvo snehu. na cas!
trosku mi je luto ze sa mi nepodarilo prist skôr aby som nasiel a pochopil tu trat a mal aj moznost skusit kde mozem este pridat, ale ajtak sa vobec nestazujem na vysledok.
skoda ze sa mi nepodarilo vybavit miestnenku k niektoremu z vecernych kolotocaaarov.
kludne si mal povedat, pokolotocoval by som ta.... |
_________________ E36 3.0 M3 - 315PS (1994) BA-003
moja ex E46 325ci - 192PS (2001)
E92 335icA - 306PS (50 tyzden, 2007) BA-003
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 27.10.2008, 10:07 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
jeeee tak to sme radi, ze sa vsetky pacilo...ale vdaka vam to bola dobrfa akcia...a to pocasie som vybavovala dost dlho...ale vsetko sa obkecat a vybavit neda...a ked ten hore je tvrdohlavy a chcel zimu tak ja s tym nepohnem:( |
|
DadAN |
Zaslal: 27.10.2008, 10:25 |
|
|
Založený: 04 január 2007
2006 Honda City |
Denka napísal: jeeee tak to sme radi, ze sa vsetky pacilo...ale vdaka vam to bola dobrfa akcia...a to pocasie som vybavovala dost dlho...ale vsetko sa obkecat a vybavit neda...a ked ten hore je tvrdohlavy a chcel zimu tak ja s tym nepohnem:(
Denka ono to tak obycajne byva, ze na jesen nie je vonku 30°C a prazi slnko
nic si z toho nerob
no offence |
_________________ 4000 RPM? -kde ini este len zacinaju my uz sme skoncili Turbo POWER!! |
|
Návrat hore |
|
MOTUZ |
Zaslal: 27.10.2008, 10:45 |
|
|
Založený: 19 august 2008
1992 Honda CR-X |
Aké boli výsledky, umiestnenia, najlepšie časy?
Mal som neodkladné povinnosti a musel som zmiznúť trocha skôr preto som trochu mimo diania |
|
|
Návrat hore |
|
birki |
Zaslal: 27.10.2008, 10:53 |
|
|
|
velmi dobra akcia .. skoda ze som sa nedostal k jazdeniu , mozno nabuduce..
a tak tiez dakujem babam od grilu ze ma prichylili a mohol som sa zohriat. len tak dalej... davam za jedna.
|
|
|
Návrat hore |
|
PVC |
Zaslal: 27.10.2008, 11:04 |
|
|
|
a ja dakujem vsetkym nadrzancom s klobasami pri grille,ste uchylni
naozaj sa nebolo na co pozerat, to uz aj lepsie auta stavaju pred LIDL-om
PS: to prasa ste zrazili po ceste na Babu alebo ho bol majko ulovit v lese noc pred tym,ked mal take stresy... |
|
|
Návrat hore |
|
|