Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Japan & BMW - 25.10.2008

Pridem...

si zajazdit s autom...  
18%
  [ 10 ]  18%

ukazat auto...  
18%
  [ 10 ]  18%

sa len pozriet...  
30%
  [ 17 ]  30%

Nepridem vobec.  
32%
  [ 18 ]  32%

Celkom hlasov : 55
Janka
Zaslal: 26.10.2008, 19:13 Odpovedať s citátom
Založený: 26 október 2008 Príspevky: 6 Bydlisko: Bratislava
mierna nervozita bola, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo Smile pocasie zo zaciatku nevyzeralo nic moc, ale casom aspon prestalo mrholit, aj ked sa ta zima stale nechcela dat akosi na ustup...trebalo sa trosku viac obliect alebo si najst dobre miesto pri grile, sisa urcite vie, o com je rec Very Happy popripade sa prist k nam na chvilu zohriat, napapat a pokecat, miesta okolo grilu bolo dost a ani o jedlo a dobru naladu nebola nudza Smile prasiatko bolo superske, aj klobasky sa vydarili Laughing Laughing zevraj Razz ale najvacsia chvala patri samotnej akcii, hlavnym organizatorom denke a majovi a vsetkym ostatnym, ktori pomahali, naozaj super bolo a vsetci mali moznost sa dostatocne vyblaznit na svojich stvorkolesovych milacikoch Smile a musim uznat, ze bolo na co pozerat, takze urcite si aj divaci prisli na svoje Wink

Ps: sisa, dakujem za skvelu spolupracu v bufete a ze si sa tak dobre zhostila obehnutia ludi, co si to u nas nechali urobit na objednavku Laughing Laughing samozrejme mam namysli tie kobasky na grile Laughing Laughing Wink

Ps1: komar dakujem za starostlivost o nase teplo, dobry si grilmajster (akurat ku koncu si bol zaneprazdneny, tak sa o nas postaral majo, aby sme nezmrzli a bolo na com grilovat a myslim, ze este niekto bol taky zlaty, len si teraz v rychlosti nespomeniem, tak popripade nech sa prihlasi a ja sa mu este dodatocne podakujem Smile ) a samozrejme komar za jazdu, uzila som si to, vies to dobre Laughing Laughing Wink

Ps2 : hondak dakujem za milu spolocnost a vernost nasmu stanku, dufam, ze ti chybalo nase teplo, ked si bol na trati Laughing Wink

Ps3: majko dakujem za krasny vikend, uz dlho nebolo tak fajn, dufam, ze si to zopakujeme a ze sa nehnevas za ten dnesny ranny budicek, ten casovy posun ma nejak zmiatol Laughing Wink

Tesiiim sa nabuduce Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 26.10.2008, 20:55 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia

Zaslal: 26.10.2008, 22:55 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
pekne foto Smile ja som dnes mal tu moznost vzhliadnut video z pretekov, a som mierne nahnevany na vlhke pocasie ktore pri natacani poskodilo zapisovaciu hlavu Smile ale dosli sme nastastie iba o zaber super cumaku prasiatka xD, ostatne auta su na videu Wink

Zaslal: 26.10.2008, 23:20 Odpovedať s citátom
Založený: 26 október 2008 Príspevky: 4 Bydlisko: PN/BA
Ja taktiez dakujem za spolocnost, myslim, ze aj napriek zime sme sa zabavili a aj zohriali,ci uz zvonka alebo inak Very Happy Smiechom samozrejme Wink Ved teply ICE tea...To sa len tak hocikomu nepodarí Very Happy
A fakt si sa perfektne obracala pri tom grile Wink Tesim sa na dalsiu podobnu akciu, no predsalen by som trocha viac teplucka privitala Very Happy A velka vdaka aj milym "zakaznikom", ktorí mali s nami a klobaskami trpezlivost Very Happy

Zaslal: 26.10.2008, 23:21 Odpovedať s citátom
Založený: 08 júl 2008 Príspevky: 30 Bydlisko: Bratislava
samozrejme podakovanie pripada Denke, ktora vsetko zvladala uplne v najvacsom poriadku a pohode.
Very Happy Very Happy Very Happy
tymto ju zdraviiim

P.S. Bolo supeeeeer.
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
mara28
Zaslal: 27.10.2008, 0:35 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 1 Bydlisko: tomasov
DAKUJEME bolo super Smile Very Happy Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
komar
Zaslal: 27.10.2008, 0:53 Odpovedať s citátom
Smile kedy to bude znoooovaaaaa? Smile

Zaslal: 27.10.2008, 1:06 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
komar napísal:

Smile Smile Smile uz nikdy viac Smile .

Zaslal: 27.10.2008, 3:22 Odpovedať s citátom
Majo&Rado napísal:
komar napísal:

Smile Smile Smile uz nikdy viac Smile .

Wink

Zaslal: 27.10.2008, 9:53 Odpovedať s citátom
Založený: 24 október 2008 Príspevky: 10 Bydlisko: Bratislava 2008 BMW 3 Series
Motre napísal:
PARADNA AKCIA!!!!
tiez chcem podakovat vsetkym co sa pricinili na tvorbe tohto super dna.
praradne som si pojazdil na nie zrovna najistejsom povrchu co urcite nebolo na skodu, takze na pocasie sa vobec nestazujem. nahodou sranda by bola skusit to aj ked napadne primerane mnozstvo snehu. Twisted Evil na cas! Razz
trosku mi je luto ze sa mi nepodarilo prist skôr aby som nasiel a pochopil tu trat a mal aj moznost skusit kde mozem este pridat, ale ajtak sa vobec nestazujem na vysledok.
skoda ze sa mi nepodarilo vybavit miestnenku k niektoremu z vecernych kolotocaaarov. Very Happy

kludne si mal povedat, pokolotocoval by som ta....

Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Denka
Zaslal: 27.10.2008, 10:07 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
jeeee tak to sme radi, ze sa vsetky pacilo...ale vdaka vam to bola dobrfa akcia...a to pocasie som vybavovala dost dlho...ale vsetko sa obkecat a vybavit neda...a ked ten hore je tvrdohlavy a chcel zimu tak ja s tym nepohnem:(

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
DadAN
Zaslal: 27.10.2008, 10:25 Odpovedať s citátom
Založený: 04 január 2007 Príspevky: 916 Bydlisko: PN, Brno 2006 Honda City
Denka napísal:
jeeee tak to sme radi, ze sa vsetky pacilo...ale vdaka vam to bola dobrfa akcia...a to pocasie som vybavovala dost dlho...ale vsetko sa obkecat a vybavit neda...a ked ten hore je tvrdohlavy a chcel zimu tak ja s tym nepohnem:(

Denka ono to tak obycajne byva, ze na jesen nie je vonku 30°C a prazi slnko
nic si z toho nerob Wink Smile

no offence

Zaslal: 27.10.2008, 10:45 Odpovedať s citátom
Založený: 19 august 2008 Príspevky: 7 Bydlisko: Bratislava 1992 Honda CR-X
Aké boli výsledky, umiestnenia, najlepšie časy?
Mal som neodkladné povinnosti a musel som zmiznúť trocha skôr preto som trochu mimo diania Embarassed
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
birki
Zaslal: 27.10.2008, 10:53 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 1 Bydlisko: senec
velmi dobra akcia .. skoda ze som sa nedostal k jazdeniu , mozno nabuduce..

a tak tiez dakujem babam od grilu ze ma prichylili Smile a mohol som sa zohriat. Smile len tak dalej... davam za jedna.
Rolling Eyes
PVC
Zaslal: 27.10.2008, 11:04 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 2 Bydlisko: Raca
a ja dakujem vsetkym nadrzancom s klobasami pri grille,ste uchylni Laughing Laughing Laughing Laughing

naozaj sa nebolo na co pozerat, to uz aj lepsie auta stavaju pred LIDL-om

PS: to prasa ste zrazili po ceste na Babu alebo ho bol majko ulovit v lese noc pred tym,ked mal take stresy... Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 6 z 11
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: