Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Japan & BMW - 25.10.2008 |
Pridem...
si zajazdit s autom... |
[ 10 ] 18% |
|
ukazat auto... |
[ 10 ] 18% |
|
sa len pozriet... |
[ 17 ] 30% |
|
Nepridem vobec. |
[ 18 ] 32% |
|
Celkom hlasov : 55 |
|
Igniska |
Zaslal: 27.10.2008, 11:56 |
|
|
Založený: 08 júl 2008
|
komar napísal: pekne foto ja som dnes mal tu moznost vzhliadnut video z pretekov, a som mierne nahnevany na vlhke pocasie ktore pri natacani poskodilo zapisovaciu hlavu ale dosli sme nastastie iba o zaber super cumaku prasiatka xD, ostatne auta su na videu
dakujemeeeee za kaerovanie, vsetko zdokumentovane a objasnene. )
P.S. pozeranie videa bolo supissssss.
dakujeme |
|
|
Návrat hore |
|
Janka |
Zaslal: 27.10.2008, 12:07 |
|
|
Založený: 26 október 2008
|
a tak tiez dakujem babam od grilu ze ma prichylili a mohol som sa zohriat. len tak dalej... davam za jedna.
[/quote]
Som rada, ze si sa pri nas a nepochybne aj pri teplom grile citil dobre, kludne aj nabuduce, ak by bola podobna akcia a niekto by nas k tomu opat pustil a mozeme ta ponuknut aj ohrievanym ICE tea, ktory sisa spominala, ak by si sa chcel ohriat aj zvnutra , popripade inym vhodnym ohrievadlom ak by sa zas objavilo |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 27.10.2008, 12:12 |
|
|
HC Team
Založený: 29 december 2007
|
Janka, ked bude nabududce, tak jedine s Vami, pretoze lepsiu pomoc sme mat nepohli...a ako vidim, nemyslim si to len ja
a nabuduce nebude len jedno ohrievadlo, kedze to jedno padlo rychlo a malo velikansky uspech |
|
Janka |
Zaslal: 27.10.2008, 12:33 |
|
|
|
Denka bolo by super, keby bolo aj nejake nabuduce, urcite mozete so mnou pocitat ale asi by to chcelo este jeden gril aby sa nehanbili prist aj novi ohrievaci aby nahodou nemali pocit, ze mame plno ak by to bolo v case, ked este slniecko nebude az tak velmi hriat ohrievadlo malo velky ohlas, to je pravda , trebalo by asi trosku doplnit zasoby tohto druhu, ale zas vsetkeho s mierou, aby ludia nezabudli kvoli comu vlastne prisli a nechodili len na ohrievadla |
|
|
Návrat hore |
|
PVC |
Zaslal: 27.10.2008, 12:37 |
|
|
Založený: 27 október 2008
|
uz s tymi ohrievacmi a ohrievadlami skoncite,ste out off topic...koho to ma zaujimat?to sedite vedla seba a vypisujete si? |
|
|
Návrat hore |
|
Janka |
Zaslal: 27.10.2008, 12:55 |
|
|
|
"Nadrzancov" sme nepostrehli, ale zato vela prijemnych ludi ano, ktori nas poctili svojou spolocnostou
Kazdy mame iny nazor a nikdy sa neda vyhoviet vsetkym, aj ked drvivej vacsine, ku ktorej patrim aj ja sa pacilo
A majo mal v ten vecer kopec inych veci nastarosti ako behat po lese a lovit v tej zime prasiatko, ktore bolo mimochodom velmi chutne |
|
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 27.10.2008, 13:00 |
|
|
HC Team
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.10.2008, 13:01 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
PVC napísal: uz s tymi ohrievacmi a ohrievadlami skoncite,ste out off topic...koho to ma zaujimat?to sedite vedla seba a vypisujete si?
PVC:...skor to tak vyzera ,ze ty sedis vedla seba s inguskou a satikkom ,teda pises z ich pocitaca ,alebo si poziciavate internet ...,ale mas trochu pravdu ,stacilo o tom uz. |
Naposledy upravil M&R dňa 27.10.2008, 13:07, celkom upravené 1 krát. _________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
Denka |
Zaslal: 27.10.2008, 13:03 |
|
|
HC Team
|
Ale dost bolo slov uz....tych co fotili prosim poponahlajte s fotkami, nahadzte sem linky....a Komar do konca tyzdna snad nahodi aj video.... |
|
Janka |
Zaslal: 27.10.2008, 13:13 |
|
|
|
PVC napísal: uz s tymi ohrievacmi a ohrievadlami skoncite,ste out off topic...koho to ma zaujimat?to sedite vedla seba a vypisujete si?
Bohuzial nesedime, aj ked by ma to tesilo, lebo vzdy je o com, nie len o spominanych ohrievadlach, ktore ta tak nezaujimaju ale v stredu al. vo stvrtok na Hstretku si to spolocne sedenie dufam vynahradime a kludne sa mozes pridat |
|
|
Návrat hore |
|
jopal |
Zaslal: 27.10.2008, 14:52 |
|
|
Založený: 25 júl 2007
|
PVC napísal: ...naozaj sa nebolo na co pozerat, to uz aj lepsie auta stavaju pred LIDL-omwink:
Co sa ti na tych autach nepacilo? Alebo ake si chcel, aby boli? |
_________________ Lada 2102, r.v.1973, zelena skoro metaliza, takmer plna vybava Ex |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.10.2008, 14:56 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
Este k tym autam...neslo nam o to aby tam prisli "specialne"auta ,ale vsetky co maju fajn majitelov,preto dokonca prisli aj ini ako japonci a bmw ...a bolo dobre,kto nezazil nevie... |
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
MaroK |
Zaslal: 27.10.2008, 15:40 |
|
|
Založený: 20 február 2008
2009 Honda Civic |
To je ako aliancia Japoncov a Nemcov ? Nie aby proti nam isiel niaky iny klub spojeny s dalsim Skoda&Saab klub omg Ja z toho celeho nechapem trosku ... |
|
|
Návrat hore |
|
PuLo |
Zaslal: 27.10.2008, 15:49 |
|
|
Založený: 21 december 2006
|
MaroK napísal: To je ako aliancia Japoncov a Nemcov ? Nie aby proti nam isiel niaky iny klub spojeny s dalsim Skoda&Saab klub omg Ja z toho celeho nechapem trosku ...
Neviem co si tym chcel povedat, ak reagujes na uzivatela PVC, tak sa na to pokojne vykasli, ide mu o cisty neskryvany flamewar, pokojne nech chodi cakat pred LIDL na pekne auta |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 27.10.2008, 16:00 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
|
_________________ Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem. |
|
Návrat hore |
|
|