Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Japan & BMW - 25.10.2008

Pridem...

si zajazdit s autom...  
18%
  [ 10 ]  18%

ukazat auto...  
18%
  [ 10 ]  18%

sa len pozriet...  
30%
  [ 17 ]  30%

Nepridem vobec.  
32%
  [ 18 ]  32%

Celkom hlasov : 55
Igniska
Zaslal: 27.10.2008, 11:56 Odpovedať s citátom
Založený: 08 júl 2008 Príspevky: 30 Bydlisko: Bratislava
komar napísal:
pekne foto Smile ja som dnes mal tu moznost vzhliadnut video z pretekov, a som mierne nahnevany na vlhke pocasie ktore pri natacani poskodilo zapisovaciu hlavu Smile ale dosli sme nastastie iba o zaber super cumaku prasiatka xD, ostatne auta su na videu Wink

dakujemeeeee za kaerovanie, vsetko zdokumentovane a objasnene. Smile)

P.S. pozeranie videa bolo supissssss.

dakujeme
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Janka
Zaslal: 27.10.2008, 12:07 Odpovedať s citátom
Založený: 26 október 2008 Príspevky: 6 Bydlisko: Bratislava
a tak tiez dakujem babam od grilu ze ma prichylili Smile a mohol som sa zohriat. Smile len tak dalej... davam za jedna.
Rolling Eyes[/quote]

Som rada, ze si sa pri nas a nepochybne aj pri teplom grile Smile citil dobre, kludne aj nabuduce, ak by bola podobna akcia a niekto by nas k tomu opat pustil Laughing Wink a mozeme ta ponuknut aj ohrievanym ICE tea, ktory sisa spominala, ak by si sa chcel ohriat aj zvnutra , popripade inym vhodnym ohrievadlom ak by sa zas objavilo Wink Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Denka
Zaslal: 27.10.2008, 12:12 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
citácia:
Som rada, ze si sa pri nas a nepochybne aj pri teplom grile Smile citil dobre, kludne aj nabuduce, ak by bola podobna akcia a niekto by nas k tomu opat pustil Laughing Wink a mozeme ta ponuknut aj ohrievanym ICE tea, ktory sisa spominala, ak by si sa chcel ohriat aj zvnutra , popripade inym vhodnym ohrievadlom ak by sa zas objavilo Wink Laughing

Janka, ked bude nabududce, tak jedine s Vami, pretoze lepsiu pomoc sme mat nepohli...a ako vidim, nemyslim si to len ja Smile
a nabuduce nebude len jedno ohrievadlo, kedze to jedno padlo rychlo a malo velikansky uspech Smile

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Janka
Zaslal: 27.10.2008, 12:33 Odpovedať s citátom
Denka bolo by super, keby bolo aj nejake nabuduce, urcite mozete so mnou pocitat Smile ale asi by to chcelo este jeden gril aby sa nehanbili prist aj novi ohrievaci Smile aby nahodou nemali pocit, ze mame plno Wink ak by to bolo v case, ked este slniecko nebude az tak velmi hriat Laughing ohrievadlo malo velky ohlas, to je pravda , trebalo by asi trosku doplnit zasoby tohto druhu, ale zas vsetkeho s mierou, aby ludia nezabudli kvoli comu vlastne prisli a nechodili len na ohrievadla Laughing Laughing
PVC
Zaslal: 27.10.2008, 12:37 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 2 Bydlisko: Raca
uz s tymi ohrievacmi a ohrievadlami skoncite,ste out off topic...koho to ma zaujimat?to sedite vedla seba a vypisujete si? Rolling Eyes
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Janka
Zaslal: 27.10.2008, 12:55 Odpovedať s citátom
PVC napísal:
a ja dakujem vsetkym nadrzancom s klobasami pri grille,ste uchylni Laughing Laughing Laughing Laughing

naozaj sa nebolo na co pozerat, to uz aj lepsie auta stavaju pred LIDL-om

PS: to prasa ste zrazili po ceste na Babu alebo ho bol majko ulovit v lese noc pred tym,ked mal take stresy... Wink

"Nadrzancov" sme nepostrehli, ale zato vela prijemnych ludi ano, ktori nas poctili svojou spolocnostou Smile

Kazdy mame iny nazor a nikdy sa neda vyhoviet vsetkym, aj ked drvivej vacsine, ku ktorej patrim aj ja sa pacilo Wink

A majo mal v ten vecer kopec inych veci nastarosti ako behat po lese a lovit v tej zime prasiatko, ktore bolo mimochodom velmi chutne Wink
Denka
Zaslal: 27.10.2008, 13:00 Odpovedať s citátom
PVC napísal:
uz s tymi ohrievacmi a ohrievadlami skoncite,ste out off topic...koho to ma zaujimat?to sedite vedla seba a vypisujete si? Rolling Eyes

vies co znamena OT? pokial ano, tak vies, ze OT nie sme... Wink
Zaujima to viacerych ludi, tych co tam boli a vedia o com je rec, ale kedze si tam nebol/a, ste neboli Smile tak to vediet nemozes/ete...snad nabuduce

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
M&R
Zaslal: 27.10.2008, 13:01 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
PVC napísal:

PVC:...skor to tak vyzera ,ze ty sedis vedla seba s inguskou a satikkom Smile ,teda pises z ich pocitaca Smile ,alebo si poziciavate internet Smile ...,ale mas trochu pravdu ,stacilo o tom uz.

Naposledy upravil M&R dňa 27.10.2008, 13:07, celkom upravené 1 krát.

Zaslal: 27.10.2008, 13:03 Odpovedať s citátom
Ale dost bolo slov uz....tych co fotili prosim poponahlajte s fotkami, nahadzte sem linky....a Komar do konca tyzdna snad nahodi aj video....

Janka
Zaslal: 27.10.2008, 13:13 Odpovedať s citátom
PVC napísal:

Bohuzial nesedime, aj ked by ma to tesilo, lebo vzdy je o com, nie len o spominanych ohrievadlach, ktore ta tak nezaujimaju Wink ale v stredu al. vo stvrtok na Hstretku si to spolocne sedenie dufam vynahradime a kludne sa mozes pridat Wink
jopal
Zaslal: 27.10.2008, 14:52 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2007 Príspevky: 2541 Bydlisko: Zlaté Moravce
PVC napísal:
...naozaj sa nebolo na co pozerat, to uz aj lepsie auta stavaju pred LIDL-omwink:

Co sa ti na tych autach nepacilo? Alebo ake si chcel, aby boli?

Zaslal: 27.10.2008, 14:56 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Este k tym autam...neslo nam o to aby tam prisli "specialne"auta ,ale vsetky co maju fajn majitelov,preto dokonca prisli aj ini ako japonci a bmw ...a bolo dobre,kto nezazil nevie...

Zaslal: 27.10.2008, 15:40 Odpovedať s citátom
Založený: 20 február 2008 Príspevky: 878 Bydlisko: Bratislava - Karlova Ves 2009 Honda Civic
To je ako aliancia Japoncov a Nemcov ? Nie aby proti nam isiel niaky iny klub spojeny s dalsim Skoda&Saab klub omg Confused Ja z toho celeho nechapem trosku ...
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
PuLo
Zaslal: 27.10.2008, 15:49 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
MaroK napísal:
To je ako aliancia Japoncov a Nemcov ? Nie aby proti nam isiel niaky iny klub spojeny s dalsim Skoda&Saab klub omg Confused Ja z toho celeho nechapem trosku ...

Neviem co si tym chcel povedat, ak reagujes na uzivatela PVC, tak sa na to pokojne vykasli, ide mu o cisty neskryvany flamewar, pokojne nech chodi cakat pred LIDL na pekne auta Cool
M&R
Zaslal: 27.10.2008, 16:00 Odpovedať s citátom

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 7 z 11
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: