Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Silvester chata 30.12.-2.1./Galanta

Papek
Zaslal: 06.10.2008, 0:42 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 09 september 2007 Príspevky: 3466 Bydlisko: Bratislava-Petržalka 1996 Honda Civic
dako som sa dopodrobnosti nepytal, ono ze samotny problem boli chatky a zlodeji, ktori tam kradnu az podozrivo casto a nikto, kto to mal tam na starosti ich neupozornil... tusim dake dve vykradli, potom sa vecer ozrali, zacali skakat po stoloch a aj sa toho trochu porozbijalo... malo by to byt aj u nich na fore, nechcelo sami to tam hladat. stretko mali tusim dakde pri poprade alebo dakde tam pod tatrami, a bolo pomerne dost ludi

Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Denka
Zaslal: 17.10.2008, 11:33 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Halo? Ludze mojo, tak co? Mohli by ste sa vyjadrovat, chaty sa minaju, cas uteka....aby sme nesilvestrovali nakoniec na hviezdoslavku Very Happy

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
M150
Zaslal: 19.10.2008, 18:06 Odpovedať s citátom
Založený: 05 február 2007 Príspevky: 233
s partiou sme sa posledne 2 tyzdne dost zaoberali hladanim chaty na silvestra, na menej ako 7 noci je sanca nieco najst uz dost mala by som povedal, v kazdom pripade drzim palce

Zaslal: 03.11.2008, 18:15 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
no taktiez ma napadlo to, ze je vas par co sa stretavate stale a pojdete spolu aj na tu chatu, preto neviem ale ak to myslite ozaj, ze to pozvanie plati pre vsetkych, tak sa rad aj s polovickou pridam Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
M&R
Zaslal: 03.11.2008, 22:48 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
super Smile
Uz len najst chatu Smile

Zaslal: 03.11.2008, 23:49 Odpovedať s citátom
V poslednej dobe, som spoznala kopu novych Hondakov...a stacilo len prist na stretko ci trochu popisat....family sa rozrasta...
Jasne prid, radi ta uvidime...aj ostatnych...uz sa na to cele tesim...
a chaty som zatial pozerala 4 a tie su full

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka
Zaslal: 11.11.2008, 14:35 Odpovedať s citátom
No vazeni a mili....tak nieco sme predsa len nasli...len uvidime aka je realita Very Happy
tu je link na veeeeeeeeeeeeeela chat, z ktorych, podla toho ako je tam pisane, je este dost volnych....staci sa tym len trosku preklikat a zvazit co a kam, popripade tam zavolat a popytat sa....

http://www.dovolenky.sk/index.php?typ%5B%5D=cha&poc_osob=&ski_dist=non&swim_dist=non&oblast=0&region=0&fulltext=&vyhl=Vyhladaj

M&R
Zaslal: 11.11.2008, 15:22 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
Treba chatu kde bude viac samostatnych izieb,bolo by dobre aby ti ktori idu nech sem napisu,cim skor,budem to tu a v prvom prispevku aktualizovat.

Ja+Janka
Denka+ 1

kto este?
A pocitajte s tym,ze bude treba zaplatit chatu na cely tyzden aj ked nebudete moct cely tyzden.

Zaslal: 13.11.2008, 12:16 Odpovedať s citátom
Chcem tu vidiet, prosim Vas, zoznam ludi, co idu na chatu...co najskor! dik Wink

Denka
Zaslal: 13.11.2008, 13:49 Odpovedať s citátom
zatial rezervacky poslane na chaty:
1/ http://www.dovolenky.sk/ubytovanie/Kysuce/Oscadnica/chata/14-OC104/
2/ http://www.dovolenky.sk/ubytovanie/Kysuce/Oscadnica/chata/14-OC103/
3/ http://www.dovolenky.sk/ubytovanie/Kysuce/Oscadnica/chata/14-OC101/
4/ http://www.dovolenky.sk/ubytovanie/Kysuce/Oscadnica/chata/14-OC102/

Marek BB
Zaslal: 14.11.2008, 0:22 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
Denka napísal:
Chcem tu vidiet, prosim Vas, zoznam ludi, co idu na chatu...co najskor! dik Wink

ano, ano..... snazim sa...... nevyzera to ruzovo, bo moja polovicka tomu nie je naklonena......... Sad....... je mi to velmi luto, lebo som sa tesil ze vas lepsie spoznam...... este to skusim nejak ukecat ale nevidim v tom velku nadej......

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Mikoman
Zaslal: 14.11.2008, 8:59 Odpovedať s citátom
Založený: 02 február 2007 Príspevky: 310 2003 Honda Civic
So mnou mozete tiez pocitat.

M&R
Zaslal: 14.11.2008, 17:11 Odpovedať s citátom
Nikto nic?
Takze pojdeme len Denka,Miko ,ja a Janka.

Zaslal: 16.11.2008, 1:04 Odpovedať s citátom
Založený: 08 júl 2008 Príspevky: 30 Bydlisko: Bratislava
aj ja pojdeeeeeem, komar ide, motre ide, james ide, lubos ide. a kto este, nech konecne napise a prida sa. ALe treba napisat a prihlasit sa tymto stylom ze nam to oznami.
diky.
Havran
Zaslal: 16.11.2008, 23:40 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
No ja netusim aky budem mat program na silvestra ale ak budete v Oscadnici urcite vas pridem pozret
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 6
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: