Silvester chata 30.12.-2.1./Galanta

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

Používateľov profilový obrázok
Papek
Moderátor
Dátum registrácie: 09.09.2007, 13:13
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Papek »

dako som sa dopodrobnosti nepytal, ono ze samotny problem boli chatky a zlodeji, ktori tam kradnu az podozrivo casto a nikto, kto to mal tam na starosti ich neupozornil... tusim dake dve vykradli, potom sa vecer ozrali, zacali skakat po stoloch a aj sa toho trochu porozbijalo... malo by to byt aj u nich na fore, nechcelo sami to tam hladat. stretko mali tusim dakde pri poprade alebo dakde tam pod tatrami, a bolo pomerne dost ludi
Obrázok
Veľmi zjednodušené pravidlá fóra:
1. Slušnosť, vzájomná tolerancia.
2. Pred založením novej témy HĽADAŤ!
3. NEcitovať predošlý príspevok, na to slúži tlačidlo "Odpoveď"
Denka
HC Team
Dátum registrácie: 29.12.2007, 21:41

Príspevok od používateľa Denka »

Halo? Ludze mojo, tak co? Mohli by ste sa vyjadrovat, chaty sa minaju, cas uteka....aby sme nesilvestrovali nakoniec na hviezdoslavku :D
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
M150
Dátum registrácie: 05.02.2007, 19:48
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M150 »

s partiou sme sa posledne 2 tyzdne dost zaoberali hladanim chaty na silvestra, na menej ako 7 noci je sanca nieco najst uz dost mala by som povedal, v kazdom pripade drzim palce
Accord '06, 2,4 Executive
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

no taktiez ma napadlo to, ze je vas par co sa stretavate stale a pojdete spolu aj na tu chatu, preto neviem ale ak to myslite ozaj, ze to pozvanie plati pre vsetkych, tak sa rad aj s polovickou pridam :)
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

super :)
Uz len najst chatu :)
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Denka
HC Team

V poslednej dobe, som spoznala kopu novych Hondakov...a stacilo len prist na stretko ci trochu popisat....family sa rozrasta...
Jasne prid, radi ta uvidime...aj ostatnych...uz sa na to cele tesim...
a chaty som zatial pozerala 4 a tie su full
Obrázok
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Denka
HC Team

No vazeni a mili....tak nieco sme predsa len nasli...len uvidime aka je realita :D
tu je link na veeeeeeeeeeeeeela chat, z ktorych, podla toho ako je tam pisane, je este dost volnych....staci sa tym len trosku preklikat a zvazit co a kam, popripade tam zavolat a popytat sa....

http://www.dovolenky.sk/index.php?typ%5 ... l=Vyhladaj
Obrázok
M&R
HC Team
Garáž (1)

Treba chatu kde bude viac samostatnych izieb,bolo by dobre aby ti ktori idu nech sem napisu,cim skor,budem to tu a v prvom prispevku aktualizovat.

Ja+Janka
Denka+ 1

kto este?
A pocitajte s tym,ze bude treba zaplatit chatu na cely tyzden aj ked nebudete moct cely tyzden.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
Denka
HC Team

Chcem tu vidiet, prosim Vas, zoznam ludi, co idu na chatu...co najskor! dik :wink:
Obrázok
Denka
HC Team

Obrázok
Marek BB
Dátum registrácie: 28.10.2008, 21:21
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Marek BB »

Denka napísal:Chcem tu vidiet, prosim Vas, zoznam ludi, co idu na chatu...co najskor! dik :wink:
ano, ano..... snazim sa...... nevyzera to ruzovo, bo moja polovicka tomu nie je naklonena......... :(....... je mi to velmi luto, lebo som sa tesil ze vas lepsie spoznam...... este to skusim nejak ukecat ale nevidim v tom velku nadej......
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Mikoman
Dátum registrácie: 02.02.2007, 9:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mikoman »

So mnou mozete tiez pocitat.
Civic Hatchback '03, D14Z6
CAI K&N, Ulter twin
M&R
HC Team
Garáž (1)

Nikto nic?
Takze pojdeme len Denka,Miko ,ja a Janka.
Igniska
Dátum registrácie: 08.07.2008, 10:18
Garáž (1)

silevsteerr

Príspevok od používateľa Igniska »

aj ja pojdeeeeeem, komar ide, motre ide, james ide, lubos ide. a kto este, nech konecne napise a prida sa. ALe treba napisat a prihlasit sa tymto stylom ze nam to oznami.
diky.
Havran
Dátum registrácie: 07.03.2007, 0:14
Garáž (1)

.

Príspevok od používateľa Havran »

No ja netusim aky budem mat program na silvestra ale ak budete v Oscadnici urcite vas pridem pozret
Napísať odpoveď