Zraz Trnava -
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Zraz Trnava -
datum:
cas:
miesto:
cas:
miesto:
Naposledy upravil/-a RMarek_TT v 19.02.2012, 19:34, upravené celkom 49 krát.
paradne,to je celkom dobri napad,bowling...no,ale heh,ted akurat mi to financne nesedi,som svorc....ale,ak sa nas zide viacej,tak to bude o inom...sobota vecer..co tak buduci tizden,o tej 19 sa da asi aj...skuste niekoho zohnat ece,je jedno na akej znacke,cim viac,tim lepsie...ALEnehal bix tu tu ece neaki ten cas, neh sa pridaju aj ostatni,prectaju,daju svoje navrhi,ak nebudete roti xlapi...ak ste z TT,okolia,neni problem,ne?
Re: Zraz Trnava
vidis, o tomto som ti pisalRMarek_TT napísal:zdravim...chlapi, zeny z okolia TT,nebo priamo...honda,ne honda...co tak stretko neake?okukat autiaky, kecnut, pochvalit sa svojimi autickami...seci sa stretavaju,tak neni na co cakat...dajte svoje napadi,de a kedi..najlepsie pasujuci cas vihrava...tak neake to MEAT ...cakam na vase ohlasy...
na futbal nexodim,tento vik ties nemozem..ale suhlasim,dohodneme,a aj poobede moze sa ist...kofolu maju na kazdom rohu,takze poho...napr, tesco,oproti pumne...tam sa da aj daco porobit,neake blasznenie,a potom,za kruhacom je tvorsad,kofola...moj navrh, daj ti tvoj..peterVti napísal:palec ale tuto sobotu nemozeme ved je predsa futbaal![]()
a inac co takto nejake parkovisko niekedy po obede s presunom na kofolu alebo co