Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Honda zraz Prešov |
MAT49 |
Zaslal: 09.12.2008, 20:11 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
6csatman666: kamo jake mas ty auto...dufam ze sa stretavame na cestach a ani nevieme kto je kto...som rad ze dorazite ked bude zraz...radi spozname nove tvare...
Mne to je jedno ci pondelok ci sobota ci nedela...ale treba sa rychlo dohodnut lebo sviatky sa blizia! dufam ze Vas pride cim viac! Lebo plno Hond v Presove, sami mladi chalani na nich jazdia a nikto nikdy sa ani neozve a nie to este prist! pošineeeeeeeee |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 09.12.2008, 22:30 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
ze posineeee....ale pravda...tolko chalanov tuna beha na civicoch ale tuna nikoho...takze datum sa vyberie z tych dvoch vikendovych dni a miesto sa poriesi ale vselijak sa mi pozdava stretnut dole pod OZC MAX na sekcove,velke parkovisko mame tam dost miesta a hore je tiez kde ist sadnut ako partia ci uz vacsia alebo mensia:)...takze sledovat forum do konca tyzdna upresnim aj datum aj cas aj miesto...do zhondenia |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
mica |
Zaslal: 10.12.2008, 16:09 |
|
|
Založený: 05 jún 2008
|
nooo uvidime ci makam popripade by som si dala len z rana 6 hodin a toho 22heho bby som dobehla..sak uz ani neviem jak vyzerate jozko ty mi daj potom avizo...a aj vlado sa prida mi vcera vravel ked bol pri mne v maxe. tak zatim vsetci olaa |
_________________ Všetci sme blázni, zopár výnimiek si vraví lietadlo.....Len ja som HONDA !!! |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 10.12.2008, 17:09 |
|
|
|
jaasne ze dam Katuskaa |
|
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 10.12.2008, 17:37 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
No konecne ste si dali povedat ze vikend je najidealnejsi. Vtom pridape pridem na 100%.A ak napadne dovtedy sneh mozme ist si trosku zasantit pred mestsku halu.Takze Joki....cakaaaaaam na ten datum. |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 10.12.2008, 18:01 |
|
|
Moderátor
|
No ja som fakt zvedavy kolko tam pride aut!
caaaaaaaaaaaaaaaaaaw
Edited by Milos: Zlucene 2 prispevky (pozor na pravidla) |
|
|
Návrat hore |
|
mica |
Zaslal: 11.12.2008, 12:23 |
|
|
Založený: 05 jún 2008
|
no ja som len zvedava ci sa mi to tentokrat podari...lebo uz aj kus vela krat som kvoli praci nemohla. |
_________________ Všetci sme blázni, zopár výnimiek si vraví lietadlo.....Len ja som HONDA !!! |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 11.12.2008, 12:27 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
MAT49 napísal: No ja som fakt zvedavy kolko tam pride aut!
caaaaaaaaaaaaaaaaaaw
Edited by Milos: Zlucene 2 prispevky (pozor na pravidla)
- odosielania dvoch príspevkov (napr. doplnujucich) v krátkom časovom intervale (4hod) za sebou – je nutne pouzit button "Uprav"!
jedno mal odoslane o 18:00 a druhe o pol jedenastej..takze pravidla neporusil |
Návrat hore |
|
6scatman666 |
Zaslal: 11.12.2008, 14:12 |
|
|
Založený: 20 november 2008
1995 Honda Civic |
mno dufam ze sa podari ze budeme mat hondicqy v poriadku ale dufam ze hej mno len potom prosim ten datum mi posli ss aby som vedel |
_________________ sk honda sk |
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 11.12.2008, 14:31 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
2Bera napísal: - odosielania dvoch príspevkov (napr. doplnujucich) v krátkom časovom intervale ( 4hod) za sebou – je nutne pouzit button "Uprav"!
jedno mal odoslane o 18:00 a druhe o pol jedenastej..takze pravidla neporusil Nepisal som, ze pravidla porusil, len nech si na nich dava pozor.
Keby tie pravidla poznal, urcite by pouzil Edit aj po viacerych hodinach.
Mimochodom, to "pozor na pravidla" som napisal aj kvoli tomu, ze na ten "doplnujuci" prispevok sa vztahuje dalsie pravidlo:
Je zakazane pisanie prispevkov bez vecného obsahu – smiles, tapety, atd... |
_________________ Pravidla fora |
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 11.12.2008, 17:38 |
|
|
Moderátor
|
Milos:dik za info |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 11.12.2008, 17:39 |
|
|
|
kedze Vas poznam oboch osobne tak budem kludny...Milos beriem ze si ho upozornil atd ale to uz tuna platia doslova tak prisne pravidla ze "zdrb"za cokolvek?chapem robite to aby nebol tuna bordel a snazite sa znicit to zle uz v zarodku alebo co ale toto mi prislo uz troska pritiahnute za vlasy...ale hadat sa nejdem...
a nerieste nic okrem zrazu v Presove,tuna v tomto prispevku myslim by nikomu nevadilo ze ma dva prispevky mato za sebou,POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO CO SOM NAPISAL MNE DO SPRAVY NIE SEM do prispevku...VDAKA |
|
|
Návrat hore |
|
Thulo |
Zaslal: 11.12.2008, 18:03 |
|
|
Založený: 21 máj 2008
1998 Honda Civic |
ja dojdem ale ! od 19.do 21.12 som v BB tazhee ten weekend mozte na mna mysliet :) |
|
|
Návrat hore |
|
Milos |
Zaslal: 11.12.2008, 20:06 |
|
|
Moderátor
Založený: 13 jún 2007
|
joki H tune napísal: ...to uz tuna platia doslova tak prisne pravidla ze "zdrb"za cokolvek? Jaaaj ludia, asi mam velmi prisny pisomny prejav, ale toto malo od zdrbu dalekoooo. Tie dva prispevky som zlucil kvoli vam, aby ste nemuseli namahat ukazovak a mysacie koliesko pri scrolovani stranky, kde na vas vybehne iba nejake "caaaaaw". Potom som este pripisal "pozor na pravidla", lebo tento tyzden je to uz moj druhy zasah v tejto teme a nechcem vam to tu editovat kazdy druhy den..
Inak vam s tymi PO zrazmi drzim palce, bo mi je smutno, jake porody s nimi mate. Vobec by som nechcel odradzat nadejnych hondistov od pisania sem ani od zrazovania.
joki H tune napísal: POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO CO SOM NAPISAL MNE DO SPRAVY NIE SEM do prispevku...VDAKA Toto som pochopil ako "POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO, CO SOM NAPISAL, MNE DO SPRAVY NIE, SEM do prispevku." |
_________________ Pravidla fora |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 11.12.2008, 21:27 |
|
|
|
no Milos tak ti to vyslo...ze dost prisny prejav ale pohoda... inac k tomu poslednemu co som pisal tam bolo ze pisat mne do spravy cosi a nie do prispevku nech sa vazne prebera len zraz v Presove a nie rozne zdrby a ine OT...jo je to porod ale nechapem preco tomu tak je...ale prijali sme par opatreni a myslim ze sa to zo zrazmi tuna v Presove a okoli pohne,drzat palce |
|
|
Návrat hore |
|
|