Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

MAT49
Zaslal: 09.12.2008, 20:11 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
6csatman666: kamo jake mas ty auto...dufam ze sa stretavame na cestach a ani nevieme kto je kto...som rad ze dorazite ked bude zraz...radi spozname nove tvare...
Mne to je jedno ci pondelok ci sobota ci nedela...ale treba sa rychlo dohodnut lebo sviatky sa blizia! dufam ze Vas pride cim viac! Lebo plno Hond v Presove, sami mladi chalani na nich jazdia a nikto nikdy sa ani neozve a nie to este prist! pošineeeeeeeee
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
joki H tune
Zaslal: 09.12.2008, 22:30 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
ze posineeee....ale pravda...tolko chalanov tuna beha na civicoch ale tuna nikoho...takze datum sa vyberie z tych dvoch vikendovych dni a miesto sa poriesi ale vselijak sa mi pozdava stretnut dole pod OZC MAX na sekcove,velke parkovisko mame tam dost miesta a hore je tiez kde ist sadnut ako partia ci uz vacsia alebo mensia:)...takze sledovat forum do konca tyzdna upresnim aj datum aj cas aj miesto...do zhondenia Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
mica
Zaslal: 10.12.2008, 16:09 Odpovedať s citátom
Založený: 05 jún 2008 Príspevky: 21 Bydlisko: prešov
nooo uvidime ci makam popripade by som si dala len z rana 6 hodin a toho 22heho bby som dobehla..sak uz ani neviem jak vyzerate Very Happy jozko ty mi daj potom avizo...a aj vlado sa prida mi vcera vravel ked bol pri mne v maxe. tak zatim vsetci olaa Razz

Zaslal: 10.12.2008, 17:09 Odpovedať s citátom
jaasne ze dam Katuskaa Cool

Mirec22
Zaslal: 10.12.2008, 17:37 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
No konecne ste si dali povedat ze vikend je najidealnejsi. Laughing Vtom pridape pridem na 100%.A ak napadne dovtedy sneh mozme ist si trosku zasantit pred mestsku halu.Takze Joki....cakaaaaaam na ten datum.
MAT49
Zaslal: 10.12.2008, 18:01 Odpovedať s citátom
No ja som fakt zvedavy kolko tam pride aut!
Arrow caaaaaaaaaaaaaaaaaaw Arrow

Edited by Milos: Zlucene 2 prispevky (pozor na pravidla)
mica
Zaslal: 11.12.2008, 12:23 Odpovedať s citátom
Založený: 05 jún 2008 Príspevky: 21 Bydlisko: prešov
no ja som len zvedava ci sa mi to tentokrat podari...lebo uz aj kus vela krat som kvoli praci nemohla. Rolling Eyes

Zaslal: 11.12.2008, 12:27 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
MAT49 napísal:
No ja som fakt zvedavy kolko tam pride aut!
Arrow caaaaaaaaaaaaaaaaaaw Arrow

Edited by Milos: Zlucene 2 prispevky (pozor na pravidla)

- odosielania dvoch príspevkov (napr. doplnujucich) v krátkom časovom intervale (4hod) za sebou – je nutne pouzit button "Uprav"!

jedno mal odoslane o 18:00 a druhe o pol jedenastej..takze pravidla neporusil Smile

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
6scatman666
Zaslal: 11.12.2008, 14:12 Odpovedať s citátom
Založený: 20 november 2008 Príspevky: 22 Bydlisko: Presov 1995 Honda Civic
mno dufam ze sa podari ze budeme mat hondicqy v poriadku ale dufam ze hej mno len potom prosim ten datum mi posli ss aby som vedel

Zaslal: 11.12.2008, 14:31 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
2Bera napísal:
- odosielania dvoch príspevkov (napr. doplnujucich) v krátkom časovom intervale (4hod) za sebou – je nutne pouzit button "Uprav"!
jedno mal odoslane o 18:00 a druhe o pol jedenastej..takze pravidla neporusil Smile
Nepisal som, ze pravidla porusil, len nech si na nich dava pozor.
Keby tie pravidla poznal, urcite by pouzil Edit aj po viacerych hodinach.

Mimochodom, to "pozor na pravidla" som napisal aj kvoli tomu, ze na ten "doplnujuci" prispevok sa vztahuje dalsie pravidlo:
Je zakazane pisanie prispevkov bez vecného obsahu – smiles, tapety, atd...

Zaslal: 11.12.2008, 17:38 Odpovedať s citátom
Milos:dik za info Rolling Eyes
joki H tune
Zaslal: 11.12.2008, 17:39 Odpovedať s citátom
kedze Vas poznam oboch osobne tak budem kludny...Milos beriem ze si ho upozornil atd ale to uz tuna platia doslova tak prisne pravidla ze "zdrb"za cokolvek?chapem robite to aby nebol tuna bordel a snazite sa znicit to zle uz v zarodku alebo co ale toto mi prislo uz troska pritiahnute za vlasy...ale hadat sa nejdem...
a nerieste nic okrem zrazu v Presove,tuna v tomto prispevku myslim by nikomu nevadilo ze ma dva prispevky mato za sebou,POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO CO SOM NAPISAL MNE DO SPRAVY NIE SEM do prispevku...VDAKA

Thulo
Zaslal: 11.12.2008, 18:03 Odpovedať s citátom
Založený: 21 máj 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Civic
ja dojdem ale ! od 19.do 21.12 som v BB tazhee ten weekend mozte na mna mysliet :)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Milos
Zaslal: 11.12.2008, 20:06 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 13 jún 2007 Príspevky: 2988
joki H tune napísal:
...to uz tuna platia doslova tak prisne pravidla ze "zdrb"za cokolvek?
Jaaaj ludia, asi mam velmi prisny pisomny prejav, ale toto malo od zdrbu dalekoooo. Tie dva prispevky som zlucil kvoli vam, aby ste nemuseli namahat ukazovak a mysacie koliesko pri scrolovani stranky, kde na vas vybehne iba nejake "caaaaaw". Potom som este pripisal "pozor na pravidla", lebo tento tyzden je to uz moj druhy zasah v tejto teme a nechcem vam to tu editovat kazdy druhy den..
Inak vam s tymi PO zrazmi drzim palce, bo mi je smutno, jake porody s nimi mate. Vobec by som nechcel odradzat nadejnych hondistov od pisania sem ani od zrazovania.
joki H tune napísal:
POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO CO SOM NAPISAL MNE DO SPRAVY NIE SEM do prispevku...VDAKA
Toto som pochopil ako "POPROSIM NEJAKE REAKCIE NA TO, CO SOM NAPISAL, MNE DO SPRAVY NIE, SEM do prispevku."

Zaslal: 11.12.2008, 21:27 Odpovedať s citátom
no Milos tak ti to vyslo...ze dost prisny prejav ale pohoda... Smile inac k tomu poslednemu co som pisal tam bolo ze pisat mne do spravy cosi a nie do prispevku nech sa vazne prebera len zraz v Presove a nie rozne zdrby a ine OT...jo je to porod ale nechapem preco tomu tak je...ale prijali sme par opatreni a myslim ze sa to zo zrazmi tuna v Presove a okoli pohne,drzat palce Cool

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 47 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 46, 47, 48 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: