Honda zraz Prešov
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
-
6scatman666
- Dátum registrácie: 20.11.2008, 16:32
- Garáž (1)
-
joki H tune
- Dátum registrácie: 16.06.2007, 10:29
nespravaj sa ako decko!
to scatman: pises tu detske prispevky slovnikom kt. je vhodny tak mozno pre 15 rocneho EMO tipka .. daj sa do pohody, rozmysli si co pises, daj tomu formu a bude to OK ..6scatman666 napísal:EE MNO THA SUPER INY SU RADI ZE NOVA TVAR NO INY ASI NIE TAQ NIC OPUSTAM TOTO FORUM SOM SA SKLAMAL MAJTE SA :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :roll: :roll: :roll: :roll:
k tomu zrazu : zajtra v pohode mozme stretnut aj pod maxom nie len v bare aby sme kukli co ma kto nove alebo kto ma najviac spinave auto .. mini sutaz moze byt v spinavosti :)
-
joki H tune
-
joki H tune
Diik. Nabuduce urcite dojdem,dufam ze vymyslite nejaky novorocny zrazikMAT49 napísal:Verko: skoda ze nemozes prist velmi radi by sme ta uvitali...ale aspon vidim ze mas zaujem ked sa nieco kona...
Prijemnu oslavu!
PO je na skok tu za rohom a este aj benzin taky lacny tak pohoda hocikedy
dufam ze nasnezi aj na vychode normalne sa tesim.
re
scatman:verim že ešte čitaš prispevky a preto ti chcem povedať len toľko,sme radi že je tu nova tvar,ale zas nie natoľko aby sme ťa šli všetci privítať so slavobránou a kôli tebe všetko nechali tak a zorganizovali stretnutie vtedy keď to vyhovuje tebe.čo keby si sa prispôsobil ty ostatnym,sledoval čo sa deje a až bude nejake väčšie stretnutie prišiel sa zoznamiť?Napr.ja som bol ako novačik na stretnuti v Bratislave a neštekol po mne ani pes,nebyť kolegu z Bardejova,tak sa nemam s kym porozpravať,lebo som nikoho nepoznal a z pod Devina ma vonku z Blavy vyviedol, no poviem kamarat,ktoreho som tak trochu poznal z tuningovych zrazov,inač by som bol strateny.Teraz po roku poznam kopec ľudi H-pzitiv a nie len z okolia,ale z celeho Slovenska.Ako sa hovori pomaly ďalej zajdeš,preto vyčkaj a nebuď hneď urazeny keď sa nedeje niečo podľa tvojich predstav.Tymto štadiom som prešiel aj ja a myslim si že každy z nas bol na začiatku do všetkeho hŕŕŕŕ.Nechaj si to prejsť v kľude hlavou a potom uvidiš či to ma zmysel sem chodiť alebo nie.
„Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“