Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Honda zraz Prešov

6scatman666
Zaslal: 17.12.2008, 19:30 Odpovedať s citátom
Založený: 20 november 2008 Príspevky: 22 Bydlisko: Presov 1995 Honda Civic
EE MNO THA SUPER INY SU RADI ZE NOVA TVAR NO INY ASI NIE TAQ NIC OPUSTAM TOTO FORUM SOM SA SKLAMAL MAJTE SA Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Zaslal: 18.12.2008, 23:43 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
no akosi sa nam to tuna rozladilo...co ma netesi... Rolling Eyes ...zajtra to jest v piatok dam vediet ci sa vobec cosi kona...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MAT49
Zaslal: 19.12.2008, 9:28 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
No tak co podnikame daco ci nie?
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Thulo
Zaslal: 19.12.2008, 11:41 Odpovedať s citátom
Založený: 21 máj 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Civic
6scatman666 napísal:
EE MNO THA SUPER INY SU RADI ZE NOVA TVAR NO INY ASI NIE TAQ NIC OPUSTAM TOTO FORUM SOM SA SKLAMAL MAJTE SA :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :roll: :roll: :roll: :roll:

to scatman: pises tu detske prispevky slovnikom kt. je vhodny tak mozno pre 15 rocneho EMO tipka .. daj sa do pohody, rozmysli si co pises, daj tomu formu a bude to OK ..

k tomu zrazu : zajtra v pohode mozme stretnut aj pod maxom nie len v bare aby sme kukli co ma kto nove alebo kto ma najviac spinave auto .. mini sutaz moze byt v spinavosti :)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Mirec22
Zaslal: 19.12.2008, 16:22 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Ouuu Ouuu Ouuu, co to sa tu deje Shocked, clovek sem pozrie po piatich dnoch a tu sa idu ludia pokusat navzajom.No a dufam ze zajtra o tej 16tej plati co?Tak zatial Wink
joki H tune
Zaslal: 19.12.2008, 16:49 Odpovedať s citátom
zajtra sa to konat bude vidim ze snaha skalnych dojst je Smile...takze zajtra OZC MAX o 16 hodine na parkovisku pod maxom pri umyvarke,rezervujem flek:D...takze zajtra chlopaci

MAT49
Zaslal: 19.12.2008, 16:57 Odpovedať s citátom
Thulo: Mato tu sutaaz beriem lebo mam velke ambicie ju vyhrat lebo ho mam fest brudne nielen zvonku ale aj zvnutra Very Happy
Mirec: Tu sa nikto s nikym nekuse ale trochu tu zacal jeden clen ,,H,, kazit formu pisania,nic viac!
Joki: takze plati zajtra 16:00
Mirec22
Zaslal: 19.12.2008, 17:46 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
Chlapi tak zajtra sa uvidime, barzo sa tesim jak dame kus reci nejake to kavejo a potom spanilu jazdu Presovom Laughing Laughing Laughing
Thulo
Zaslal: 19.12.2008, 18:02 Odpovedať s citátom
Založený: 21 máj 2008 Príspevky: 428 Bydlisko: Prešov 1998 Honda Civic
ked Iľko daaaa, mozno aj nasnezi :)
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
verko
Zaslal: 20.12.2008, 9:38 Odpovedať s citátom
Založený: 30 december 2007 Príspevky: 283 Bydlisko: Kosice-Terasa 2009 Honda Jazz
Skoda zenemozem. Sad Rodinna oslava sa kona
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MAT49
Zaslal: 20.12.2008, 10:03 Odpovedať s citátom
Verko: skoda ze nemozes prist velmi radi by sme ta uvitali...ale aspon vidim ze mas zaujem ked sa nieco kona...
Prijemnu oslavu!
joki H tune
Zaslal: 20.12.2008, 11:12 Odpovedať s citátom
den D je dnes...cakam Vas setkych o 4tej pod MAXom na miestach pri autoumyvarke...cus

verko
Zaslal: 20.12.2008, 12:16 Odpovedať s citátom
Založený: 30 december 2007 Príspevky: 283 Bydlisko: Kosice-Terasa 2009 Honda Jazz
MAT49 napísal:
Verko: skoda ze nemozes prist velmi radi by sme ta uvitali...ale aspon vidim ze mas zaujem ked sa nieco kona...
Prijemnu oslavu!

Diik. Nabuduce urcite dojdem,dufam ze vymyslite nejaky novorocny zrazik Very Happy
PO je na skok tu za rohom a este aj benzin taky lacny tak pohoda hocikedy Wink
dufam ze nasnezi aj na vychode normalne sa tesim.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
MAT49
Zaslal: 20.12.2008, 13:18 Odpovedať s citátom
Jasne ze na novy rok daco bude....s Jokim daco chystame.... tesime sa uz teraz...maj sa pekne
tatoHP
Zaslal: 20.12.2008, 15:39 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
scatman:verim že ešte čitaš prispevky a preto ti chcem povedať len toľko,sme radi že je tu nova tvar,ale zas nie natoľko aby sme ťa šli všetci privítať so slavobránou a kôli tebe všetko nechali tak a zorganizovali stretnutie vtedy keď to vyhovuje tebe.čo keby si sa prispôsobil ty ostatnym,sledoval čo sa deje a až bude nejake väčšie stretnutie prišiel sa zoznamiť?Napr.ja som bol ako novačik na stretnuti v Bratislave a neštekol po mne ani pes,nebyť kolegu z Bardejova,tak sa nemam s kym porozpravať,lebo som nikoho nepoznal a z pod Devina ma vonku z Blavy vyviedol, no poviem kamarat,ktoreho som tak trochu poznal z tuningovych zrazov,inač by som bol strateny.Teraz po roku poznam kopec ľudi H-pzitiv a nie len z okolia,ale z celeho Slovenska.Ako sa hovori pomaly ďalej zajdeš,preto vyčkaj a nebuď hneď urazeny keď sa nedeje niečo podľa tvojich predstav.Tymto štadiom som prešiel aj ja a myslim si že každy z nas bol na začiatku do všetkeho hŕŕŕŕ.Nechaj si to prejsť v kľude hlavou a potom uvidiš či to ma zmysel sem chodiť alebo nie.

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 50 z 64
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 49, 50, 51 ... 62, 63, 64  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: