Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  spoznavaci H zajazd napriec slovenskom

prijal by som takuto akciu

ano  
96%
  [ 51 ]  96%

nie  
3%
  [ 2 ]  3%

Celkom hlasov : 53
Denka
Zaslal: 24.12.2008, 23:29 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Ja len poznamenam:
kolko krat sa robil zraz a hlasovalo x ludi ze dojde a boli nadseni a kolko ich bolo v reale? my sme pouceni, bohuzial, ze kolkovek das vediet, a v akomkolvek predstihu aj tak to nikdy nema vyznam a odozvu....a nehovrte ze to tak nieje. ano, kazdemu do toho moze nieco vojst...
ale nebudem venovat ttri mesiace planovaniu na isto niecoho, co ma casovo vystavi a nieje z toho nic...a tak bolo uz vela krat...
My sme to planovali rozbehnut neskor trosku, po japan a bmw meetingu2, ktory bude na jar, ked uz bude teplejsie.
A to bude problem urobit aby si vyhovel aspon ,,15,, ludom...a vstrebal to na vikend...cize minimalne 2dni, najskor 3, teda benzin, noclah, jedlo a uz je z toho pekna vikendova dovolenka....
nieje vsetko len tak, nieje to jednoduche, pokial chces aby to nejak vyzeralo, aby na danych miestach a v danych mestach boli aj zrazy....a tam to zosuladit casovo s danymi ludmi.....
Ale aj napriek tomu sa snazime rozmyslat nad kostrou tejto tour a potom s nacrtom vyjst von, nech sa ma kazdy o co opriet a tak o tom mozeme diskutovat....lebo takto kazdy napise, super napad, siel by som a dost, tym to hasne...
Dufam, ze som nikoho nejak neurazila, snazila som sa len vysvetlil preco to neslo najavo a preco to este nebol realizovane....ale ako to byva v Hondaclube zvykom....coming soon:D

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Marek BB
Zaslal: 25.12.2008, 1:57 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
no mna urcite nik neurazil a reagoval som len na to co sa tu navrhlo. takze tak. a ked ludia budete potrebovat pomoct tak mozem aspon tak ze zorganizujem na dany termin chalanov z BB a okolia. popripade nejake miesto, kde by bola medzizastavka velkeho tour, al hocico co bude v mojich silach Very Happy my sa tu aj tak stretavame raz tyzdenne furt, takze by to nemal byt problem.
Hadam to cele vyde a bude to fajn!

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zacho
Zaslal: 06.01.2009, 16:51 Odpovedať s citátom
Založený: 06 január 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Modra
akcia aku tu popisujete uz existuje

V roku 2009 sa uskutocni 3-ti rocnik. Viac informacii najdete na

www.sk1000.sk

inormacie o rocniku 2009 pribudnu na strankach od 31.1.2009
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
PuLo
Zaslal: 06.01.2009, 21:06 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
Ano, uz sme sa dozvedeli od 2beru na predoslej strane Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MaroK
Zaslal: 07.01.2009, 0:35 Odpovedať s citátom
Založený: 20 február 2008 Príspevky: 878 Bydlisko: Bratislava - Karlova Ves 2009 Honda Civic
Zacho : pokial viem nas klub nema nic spolocne s tuningom.
Takze u mna sk1000 nehrozi ... tam moze ist niekto kto ma fakt vytunene auto a nie seriovku ako 90 % ludi odtialto. Nas spaja znazka Honda a nie velke kridla a vyfuky , takze pojdem si pekne na takyto vyletik okolo slovenska so svojim klubom Wink
p.s.: Na tuto akciu urcite pridem a velmi sa tesim , je to super napad ludkovia Cool
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
2Bera
Zaslal: 07.01.2009, 0:48 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
MaroK napísal:
Zacho : pokial viem nas klub nema nic spolocne s tuningom.
Takze u mna sk1000 nehrozi ... tam moze ist niekto kto ma fakt vytunene auto a nie seriovku ako 90 % ludi odtialto. Nas spaja znazka Honda a nie velke kridla a vyfuky , takze pojdem si pekne na takyto vyletik okolo slovenska so svojim klubom Wink

moreee aspon si si pozrel galeriu co za auta tam boli predtym nez si toto napisal? Rolling Eyes

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
MaroK
Zaslal: 07.01.2009, 8:25 Odpovedať s citátom
Založený: 20 február 2008 Príspevky: 878 Bydlisko: Bratislava - Karlova Ves 2009 Honda Civic
ne
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
zacho
Zaslal: 08.01.2009, 3:22 Odpovedať s citátom
Založený: 06 január 2009 Príspevky: 3 Bydlisko: Modra
MaroK ty asi budes jeden s tych co dovsetkeho vidia a rozumeju sa tomu.. ok necham ta v tom

ako tu uz bolo poznamenane najprv si pozri ocom ides rozpravat, ak najdes okridlene auto s neviem akym vyfukom ktore sa zucastnilo SK1000 osobne ti zaplatim ucast na tejto akcii!! Cize dobuducna skus reagovat potom ako nieco o SK1000 budes vediet!

PS: na SK1000 sa zucastnuje cca 90% seriovych aut!
- tvoj tuning osial je pekne zcestny ale pokial povazujes za oplastovane hovadiny auta ako bmw 3 Mpaket, landrover discaveri3, audi RS6, Audi A4 Sline, golf II GTI turbo, Fabiu RS a podobne tak potom som asi mimo ja! :lol:
Marek BB
Zaslal: 08.01.2009, 10:21 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
ale myslim ze tu nejde o to ci je to seriovka al nejaky tuning. ale ze ludia z klubu chceli/chcu spravit ten zajazd pre auta kt maju na kapote H! (popripade este nejake EVO IX Very Happy ).....
ak sa mylim tak ma opravte, ale tak som to pochopil ja....

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
PuLo
Zaslal: 08.01.2009, 13:54 Odpovedať s citátom
Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1614 Bydlisko: BA, Nove Mesto
No moment, suzuki, seat a fiat ste kde nechali ? Takto nebudeme kamarati Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 08.01.2009, 14:19 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
a nissan Laughing a este za chvilu aj Fabiu RS Laughing

Zaslal: 08.01.2009, 16:53 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 29 december 2007 Príspevky: 890 Bydlisko: Bratislava/ Brezno
Ide o klubovu akciu, ano spravne....
Ide o Honda tour, clenov klubu, Hondakov...ide oto aby sme sa my spoznali....teda to je prvotna myslienka tejto temy Wink

toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
patrick
Zaslal: 08.01.2009, 18:01 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1788
A zastavka v tatrach. Very Happy
Kedy by ste to asi chceli planovat???Niekedy cez leto???Ci skor?

PROTECT ME FROM WHAT I WANT
Pre klub 10%zlava na vyrobky Millers Oils
2Bera
Zaslal: 08.01.2009, 18:31 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
vy ste lolci Very Happy tak chce spravit ako s Hondama ale 3/4 aut bude inych znaciek Laughing tak to bude uz fakt jak sk1000 Wink

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
PaloMFC
Zaslal: 08.01.2009, 21:42 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 5/2013 Založený: 19 február 2008 Príspevky: 1746 Bydlisko: Bratislava
2Bera napísal:
vy ste lolci Very Happy tak chce spravit ako s Hondama ale 3/4 aut bude inych znaciek Laughing tak to bude uz fakt jak sk1000 Wink

2B ty si lolo.. ide o akciu hondakov, členov hc,, nie majitelov hond a fanušikov hond predsa.. to ti mam vysvetlovat ? hehe Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 2 z 8
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: