spoznavaci H zajazd napriec slovenskom
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
Ja len poznamenam:
kolko krat sa robil zraz a hlasovalo x ludi ze dojde a boli nadseni a kolko ich bolo v reale? my sme pouceni, bohuzial, ze kolkovek das vediet, a v akomkolvek predstihu aj tak to nikdy nema vyznam a odozvu....a nehovrte ze to tak nieje. ano, kazdemu do toho moze nieco vojst...
ale nebudem venovat ttri mesiace planovaniu na isto niecoho, co ma casovo vystavi a nieje z toho nic...a tak bolo uz vela krat...
My sme to planovali rozbehnut neskor trosku, po japan a bmw meetingu2, ktory bude na jar, ked uz bude teplejsie.
A to bude problem urobit aby si vyhovel aspon ,,15,, ludom...a vstrebal to na vikend...cize minimalne 2dni, najskor 3, teda benzin, noclah, jedlo a uz je z toho pekna vikendova dovolenka....
nieje vsetko len tak, nieje to jednoduche, pokial chces aby to nejak vyzeralo, aby na danych miestach a v danych mestach boli aj zrazy....a tam to zosuladit casovo s danymi ludmi.....
Ale aj napriek tomu sa snazime rozmyslat nad kostrou tejto tour a potom s nacrtom vyjst von, nech sa ma kazdy o co opriet a tak o tom mozeme diskutovat....lebo takto kazdy napise, super napad, siel by som a dost, tym to hasne...
Dufam, ze som nikoho nejak neurazila, snazila som sa len vysvetlil preco to neslo najavo a preco to este nebol realizovane....ale ako to byva v Hondaclube zvykom....coming soon:D
kolko krat sa robil zraz a hlasovalo x ludi ze dojde a boli nadseni a kolko ich bolo v reale? my sme pouceni, bohuzial, ze kolkovek das vediet, a v akomkolvek predstihu aj tak to nikdy nema vyznam a odozvu....a nehovrte ze to tak nieje. ano, kazdemu do toho moze nieco vojst...
ale nebudem venovat ttri mesiace planovaniu na isto niecoho, co ma casovo vystavi a nieje z toho nic...a tak bolo uz vela krat...
My sme to planovali rozbehnut neskor trosku, po japan a bmw meetingu2, ktory bude na jar, ked uz bude teplejsie.
A to bude problem urobit aby si vyhovel aspon ,,15,, ludom...a vstrebal to na vikend...cize minimalne 2dni, najskor 3, teda benzin, noclah, jedlo a uz je z toho pekna vikendova dovolenka....
nieje vsetko len tak, nieje to jednoduche, pokial chces aby to nejak vyzeralo, aby na danych miestach a v danych mestach boli aj zrazy....a tam to zosuladit casovo s danymi ludmi.....
Ale aj napriek tomu sa snazime rozmyslat nad kostrou tejto tour a potom s nacrtom vyjst von, nech sa ma kazdy o co opriet a tak o tom mozeme diskutovat....lebo takto kazdy napise, super napad, siel by som a dost, tym to hasne...
Dufam, ze som nikoho nejak neurazila, snazila som sa len vysvetlil preco to neslo najavo a preco to este nebol realizovane....ale ako to byva v Hondaclube zvykom....coming soon:D
toto fórum bolo vytvorené pre všetkých priaznivcov znacky HONDA, aby mohli slobodne diskutovať a vymieňať si názory v tejto oblasti
no mna urcite nik neurazil a reagoval som len na to co sa tu navrhlo. takze tak. a ked ludia budete potrebovat pomoct tak mozem aspon tak ze zorganizujem na dany termin chalanov z BB a okolia. popripade nejake miesto, kde by bola medzizastavka velkeho tour, al hocico co bude v mojich silach
my sa tu aj tak stretavame raz tyzdenne furt, takze by to nemal byt problem.
Hadam to cele vyde a bude to fajn!
Hadam to cele vyde a bude to fajn!
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
SK1000
akcia aku tu popisujete uz existuje
V roku 2009 sa uskutocni 3-ti rocnik. Viac informacii najdete na
www.sk1000.sk
inormacie o rocniku 2009 pribudnu na strankach od 31.1.2009
V roku 2009 sa uskutocni 3-ti rocnik. Viac informacii najdete na
www.sk1000.sk
inormacie o rocniku 2009 pribudnu na strankach od 31.1.2009
Zacho : pokial viem nas klub nema nic spolocne s tuningom.
Takze u mna sk1000 nehrozi ... tam moze ist niekto kto ma fakt vytunene auto a nie seriovku ako 90 % ludi odtialto. Nas spaja znazka Honda a nie velke kridla a vyfuky , takze pojdem si pekne na takyto vyletik okolo slovenska so svojim klubom
p.s.: Na tuto akciu urcite pridem a velmi sa tesim , je to super napad ludkovia
Takze u mna sk1000 nehrozi ... tam moze ist niekto kto ma fakt vytunene auto a nie seriovku ako 90 % ludi odtialto. Nas spaja znazka Honda a nie velke kridla a vyfuky , takze pojdem si pekne na takyto vyletik okolo slovenska so svojim klubom
p.s.: Na tuto akciu urcite pridem a velmi sa tesim , je to super napad ludkovia
moreee aspon si si pozrel galeriu co za auta tam boli predtym nez si toto napisal?MaroK napísal:Zacho : pokial viem nas klub nema nic spolocne s tuningom.
Takze u mna sk1000 nehrozi ... tam moze ist niekto kto ma fakt vytunene auto a nie seriovku ako 90 % ludi odtialto. Nas spaja znazka Honda a nie velke kridla a vyfuky , takze pojdem si pekne na takyto vyletik okolo slovenska so svojim klubom![]()

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
MaroK ty asi budes jeden s tych co dovsetkeho vidia a rozumeju sa tomu.. ok necham ta v tom
ako tu uz bolo poznamenane najprv si pozri ocom ides rozpravat, ak najdes okridlene auto s neviem akym vyfukom ktore sa zucastnilo SK1000 osobne ti zaplatim ucast na tejto akcii!! Cize dobuducna skus reagovat potom ako nieco o SK1000 budes vediet!
PS: na SK1000 sa zucastnuje cca 90% seriovych aut!
- tvoj tuning osial je pekne zcestny ale pokial povazujes za oplastovane hovadiny auta ako bmw 3 Mpaket, landrover discaveri3, audi RS6, Audi A4 Sline, golf II GTI turbo, Fabiu RS a podobne tak potom som asi mimo ja! :lol:
ako tu uz bolo poznamenane najprv si pozri ocom ides rozpravat, ak najdes okridlene auto s neviem akym vyfukom ktore sa zucastnilo SK1000 osobne ti zaplatim ucast na tejto akcii!! Cize dobuducna skus reagovat potom ako nieco o SK1000 budes vediet!
PS: na SK1000 sa zucastnuje cca 90% seriovych aut!
- tvoj tuning osial je pekne zcestny ale pokial povazujes za oplastovane hovadiny auta ako bmw 3 Mpaket, landrover discaveri3, audi RS6, Audi A4 Sline, golf II GTI turbo, Fabiu RS a podobne tak potom som asi mimo ja! :lol:
ale myslim ze tu nejde o to ci je to seriovka al nejaky tuning. ale ze ludia z klubu chceli/chcu spravit ten zajazd pre auta kt maju na kapote H! (popripade este nejake EVO IX
).....
ak sa mylim tak ma opravte, ale tak som to pochopil ja....
ak sa mylim tak ma opravte, ale tak som to pochopil ja....
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z