Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Zraz na Vychode - kedy najblizsie? |
PetoJDM01 |
Zaslal: 05.04.2009, 15:45 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
Zatial najlepsi Kosicky zraz,pocasie vyborne,spoznali sme nove tvare a videli stare no fajne bolo velmi,uz sa neviem dockat dalsieho,a ze uz mozno pojde viac ludi slalom ...
Materialu myslim,ze bude dost sak kazdy tocil,fotil ta kde je problem.Mate sa naco tesit. |
_________________ MB2 & MA8 owner. |
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 05.04.2009, 16:22 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
no vydarena akcia za nami ako vzdy:)pocasie bolo jednoznacne na nasej strane,krasne svietilo a bolo az neznesitelne...ale akcia vysla na vybornu s hviezdickou..sice malokto siel zajazdit atd ale...konkretne pre mna islo sa hlavne rozlucit so znamymi a podobne:)som rad ze to tak vyslo ako to vyslo...verim ze dalsie budu uz len lepsie a lepsie:)poprosim potom foto sem videa a kdeco...
a samozrejme rad som spoznal nove tvare, menovite Majk,amriel a spol... |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 05.04.2009, 16:39 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
ta ja musim povedat ze fajne bolo,no ano fajne bolo hej bars dobre bolo...bolo bo bolo! Verim ze toto bol este len zaciatok toho vsetkeho co sa tento rok chysta rozbehnut..sezona sa este len zacala a pred nami je urcite krasne teple leto plne zrazov, radosti a ocakavni
Ako Peto napisal uz teraz sa nemozem dockat dalsieho zrazu a ja dvakrat tolko |
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 05.04.2009, 16:54 |
|
|
Založený: 03 apríl 2009
1998 Honda Civic |
faaaaakt super akcia to pocasie nam urobilo skvely zaklad a ostatne bolo na nas a podaril sa slusny zrazik vychodneho slovenska
Tesim sa na dalsie akcie kde sa postreavame a prevetrame Hondice:)
Ja som sa dnes konecne poriadne zoznamil s mojou Hondicou a zaroven rozlucil so spojkou
Tesim na foto. |
|
|
Návrat hore |
|
tatoHP |
Zaslal: 05.04.2009, 18:08 |
|
|
Založený: 12 november 2007
|
tak sa pridam aj ja s Marekom,ako viete poskladal som motor a vznikli nejake komplikácie,preto som ani nejazdil,ale stretko super zvlášť pre mňa,lebo som sa zoznamil s Tiborom a pobral od neho rady a rozumy čo sa týka motora za čo mu tymto ďakujem a dúfam že naša spolupráca bude pokračovať aj naďalej.Samozrejme pozdravujem aj Majka s HC CZ a všetkych zúčastnených,nebudem tu menovať všetkych,dlho by to trvalo a ja musim isť študovať technicku dokumentáciu |
_________________ „Každý, kto je pomalší než ty, je idiot a každý, kto je rýchlejší, je maniak.“ |
|
Návrat hore |
|
Mirec22 |
Zaslal: 05.04.2009, 21:25 |
|
|
Založený: 01 máj 2008
|
No co dodat, proste bolo super, super super.A tesim sa na dalsie taketo zrazy.Povedal som si ze toho roku pojdem na kazdu jednu takuto akciu, tak dufam ze ich bude nemalo.A Majk....to je cislo, som rad ze som ho spoznal a takisto Amriela a jeho partu, skoda ze sa mi nepodarilo spravit ksefta s Phantomom,noale nic mozno nabudduce.Joki a tebe hlavne vela stastia v tom anglicku, potom posli fotky nejakej EKdeviny.Hej a fotky poprosim co najskor , uz som nedockavy .Tak zatim |
Naposledy upravil Mirec22 dňa 08.04.2009, 15:48, celkom upravené 1 krát. |
|
Návrat hore |
|
phantom |
Zaslal: 05.04.2009, 21:48 |
|
|
Založený: 28 september 2007
1998 Honda Civic |
nooo jednoznacne najlepsie co tu bolo ak to tak pojde dalej bude aj obcerstvenie a aj pneuservis by nebol odveci vsak?? ale nie ,fakt vydarena akcia dufam ze ich bude este vela... uz mame aj vyzitky tak treba zacat z propagandou nech je nas este viac takze joki ide do anglicka???hmm hmm vidim to na ek9 type r |
|
|
Návrat hore |
|
Amriel |
Zaslal: 05.04.2009, 21:52 |
|
|
Založený: 16 december 2008
1996 Honda Civic |
Paani moji bolo supic.Dam agregaat do kopyy a na dalsom zrazee moznoo sfukneem aj mirca so zacarovanou 1.4kouu Aale fakt bolo squelle.Aj ja som rad ze som spoznal kopu nowych ludii a tesiim sa nabuduuce.Tak zatiim |
|
|
Návrat hore |
|
MAT49 |
Zaslal: 05.04.2009, 22:03 |
|
|
Moderátor
Založený: 25 október 2008
|
chlapci treba to poriadne rozbehnut a robit cele leto zrazy hoci aj v BARDEJOVE,MICHALOVCIACH,PRESOVE?TREBISOVE ci SOBRANCIACH...nech nemusia len chlapci z okolia navstevovat Staru dobru Myslu ale spozname aj my trosku ine mestecka!A hlavne tahat co najviac novych clenov aby sa to na vychode rozrastlo lebo poznam vela mladych chalanov co sa tesia z japonskych strojov ale nevedia ze existuje nieco take ako HC a zrazy...Myslim ze este ani jeden zo zucastnenych nelutoval ze si urobil program na nedelu.
Inac kde su fotky a videa zo zrazu neviem sa dockat tyh momentiek co ste fotili.... |
|
|
Návrat hore |
|
joki H tune |
Zaslal: 05.04.2009, 22:26 |
|
|
Založený: 16 jún 2007
|
No ludkovia ak setko pojde tak na buducu sezonu dotiahnem sem Ek9 urcite,ked inac nedate:D...zaklad ze budem moct robit co ma bavi a aj cosi usetrit co hned miniem na Hondicu:D...tesi ma ze sa vam pacilo a verim ze chalani prevezmu zezlo a budu pokracovat v tom co som zacal:)..ja si to organizovanie odkrutim nanovo v UK:)...
Ked uz je ta kriza nech to nie je vidiet aspon na takych akciach ako bola ta dnesna...a hlavne kua si dajte kary dohromady ludze a trosku ozivit slalomy a sprinty... |
_________________ Hellaflush + JDM - A WAY OF LIVIN !!!!
|
|
Návrat hore |
|
Marceloo |
Zaslal: 05.04.2009, 22:50 |
|
|
Založený: 03 apríl 2009
1998 Honda Civic |
Joki budeme sa snazit, aby si sa mal kam s hondicou vratit a kde ju prevetravat )) |
|
|
Návrat hore |
|
branno |
Zaslal: 06.04.2009, 6:47 |
|
|
Založený: 02 marec 2009
1996 Honda Civic |
jednoducho nemozem lutovat ze som sa dotrapal len tak dalej.....uz sa tesim na fotky |
|
|
Návrat hore |
|
verko |
Zaslal: 06.04.2009, 11:53 |
|
|
Založený: 30 december 2007
2009 Honda Jazz |
veru dobre bolo, dufam ze to bude takto pokracovat tak ako mato povedal trebalo by aj letiska v inych mestach navstivit
tu je par fotiek mojich http://www.verko.salem.sk/
a Joki nech sa ti tam vonku darii a nerob nam hanbu |
|
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 06.04.2009, 13:16 |
|
|
Založený: 11 december 2007
1999 Honda HR-V |
Aaa prvé fotečky.
Bol som milo prekvapený kolko aut sa zislo. Odhadoval som o polovicu menej.
A hoci som sa nestihol so vsetkymi zoznamit a pokecat lebo som dost vela casu venoval nacuvaniu diskuzie o ladení a nastavovaní vaciek na tatovej honde, bolo to fajn stretko.
Tato: dufam ze sa ti to podarí naladit aspon na 200 + PS.
ozaj co vsetko ladil a zmenil na tej červenej honde 4G 3dv)???? |
_________________ Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1 |
|
Návrat hore |
|
PetoJDM01 |
Zaslal: 06.04.2009, 13:21 |
|
|
Založený: 05 január 2009
|
Vraj to je seria,len trosku zgeneralkovany motor.
A chceme viac fotiek,inac som prekvapeny na kolkych fotkach som u mna to neni obvykle |
_________________ MB2 & MA8 owner. |
|
Návrat hore |
|
|