Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Zraz na Vychode - kedy najblizsie?

PetoJDM01
Zaslal: 05.04.2009, 15:45 Odpovedať s citátom
Založený: 05 január 2009 Príspevky: 385 Bydlisko: Košice
Zatial najlepsi Kosicky zraz,pocasie vyborne,spoznali sme nove tvare a videli stare no fajne bolo velmi,uz sa neviem dockat dalsieho,a ze uz mozno pojde viac ludi slalom Smile ...
Materialu myslim,ze bude dost sak kazdy tocil,fotil ta kde je problem.Mate sa naco tesit. Laughing

Zaslal: 05.04.2009, 16:22 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
no vydarena akcia za nami ako vzdy:)pocasie bolo jednoznacne na nasej strane,krasne svietilo a bolo az neznesitelne...ale akcia vysla na vybornu s hviezdickou..sice malokto siel zajazdit atd ale...konkretne pre mna islo sa hlavne rozlucit so znamymi a podobne:)som rad ze to tak vyslo ako to vyslo...verim ze dalsie budu uz len lepsie a lepsie:)poprosim potom foto sem videa a kdeco...
a samozrejme rad som spoznal nove tvare, menovite Majk,amriel a spol...Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
MAT49
Zaslal: 05.04.2009, 16:39 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
Arrow ta ja musim povedat ze fajne bolo,no ano fajne bolo Very Happy hej bars dobre bolo...bolo bo bolo! Verim ze toto bol este len zaciatok toho vsetkeho co sa tento rok chysta rozbehnut..sezona sa este len zacala a pred nami je urcite krasne teple leto plne zrazov, radosti a ocakavni Wink
Ako Peto napisal uz teraz sa nemozem dockat dalsieho zrazu a ja dvakrat tolko Exclamation
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Marceloo
Zaslal: 05.04.2009, 16:54 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
faaaaakt super akcia Smile to pocasie nam urobilo skvely zaklad a ostatne bolo na nas a podaril sa slusny zrazik vychodneho slovenska Smile
Tesim sa na dalsie akcie kde sa postreavame a prevetrame Hondice:)
Ja som sa dnes konecne poriadne zoznamil s mojou Hondicou a zaroven rozlucil so spojkou Very Happy Rolling Eyes
Tesim na foto.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
tatoHP
Zaslal: 05.04.2009, 18:08 Odpovedať s citátom
Založený: 12 november 2007 Príspevky: 1249 Bydlisko: bardejov
tak sa pridam aj ja s Marekom,ako viete poskladal som motor a vznikli nejake komplikácie,preto som ani nejazdil,ale stretko super zvlášť pre mňa,lebo som sa zoznamil s Tiborom a pobral od neho rady a rozumy čo sa týka motora za čo mu tymto ďakujem a dúfam že naša spolupráca bude pokračovať aj naďalej.Samozrejme pozdravujem aj Majka s HC CZ a všetkych zúčastnených,nebudem tu menovať všetkych,dlho by to trvalo a ja musim isť študovať technicku dokumentáciu Very Happy

Zaslal: 05.04.2009, 21:25 Odpovedať s citátom
Založený: 01 máj 2008 Príspevky: 663 Bydlisko: Prešov
No co dodat, proste bolo super, super super.A tesim sa na dalsie taketo zrazy.Povedal som si ze toho roku pojdem na kazdu jednu takuto akciu, tak dufam ze ich bude nemalo.A Majk....to je cislo, som rad ze som ho spoznal a takisto Amriela a jeho partu, skoda ze sa mi nepodarilo spravit ksefta s Phantomom,noale nic mozno nabudduce.Joki a tebe hlavne vela stastia v tom anglicku, potom posli fotky nejakej EKdeviny.Hej a fotky poprosim co najskor , uz som nedockavy Laughing Laughing Laughing .Tak zatim Cool

Naposledy upravil Mirec22 dňa 08.04.2009, 15:48, celkom upravené 1 krát.
phantom
Zaslal: 05.04.2009, 21:48 Odpovedať s citátom
Založený: 28 september 2007 Príspevky: 107 Bydlisko: michalovce 1998 Honda Civic
nooo jednoznacne najlepsie co tu bolo Cool ak to tak pojde dalej bude aj obcerstvenie a aj pneuservis by nebol odveci vsak?? Laughing ale nie ,fakt vydarena akcia dufam ze ich bude este vela... uz mame aj vyzitky tak treba zacat z propagandou nech je nas este viac Very Happy takze joki ide do anglicka???hmm hmm vidim to na ek9 type r Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
Amriel
Zaslal: 05.04.2009, 21:52 Odpovedať s citátom
Založený: 16 december 2008 Príspevky: 79 Bydlisko: Prešov 1996 Honda Civic
Paani moji bolo supic.Dam agregaat do kopyy a na dalsom zrazee moznoo sfukneem aj mirca so zacarovanou 1.4kouu Smile Aale fakt bolo squelle.Aj ja som rad ze som spoznal kopu nowych ludii a tesiim sa nabuduuce.Tak zatiim
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
MAT49
Zaslal: 05.04.2009, 22:03 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
chlapci treba to poriadne rozbehnut a robit cele leto zrazy hoci aj v BARDEJOVE,MICHALOVCIACH,PRESOVE?TREBISOVE ci SOBRANCIACH...nech nemusia len chlapci z okolia navstevovat Staru dobru Myslu ale spozname aj my trosku ine mestecka!A hlavne tahat co najviac novych clenov aby sa to na vychode rozrastlo lebo poznam vela mladych chalanov co sa tesia z japonskych strojov ale nevedia ze existuje nieco take ako HC a zrazy...Myslim ze este ani jeden zo zucastnenych nelutoval ze si urobil program na nedelu.
Inac kde su fotky a videa zo zrazu neviem sa dockat tyh momentiek co ste fotili.... Wink Wink
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
joki H tune
Zaslal: 05.04.2009, 22:26 Odpovedať s citátom
Založený: 16 jún 2007 Príspevky: 536 Bydlisko: BA - Ruzinov
No ludkovia ak setko pojde tak na buducu sezonu dotiahnem sem Ek9 urcite,ked inac nedate:D...zaklad ze budem moct robit co ma bavi a aj cosi usetrit co hned miniem na Hondicu:D...tesi ma ze sa vam pacilo a verim ze chalani prevezmu zezlo a budu pokracovat v tom co som zacal:)..ja si to organizovanie odkrutim nanovo v UK:)...
Ked uz je ta kriza nech to nie je vidiet aspon na takych akciach ako bola ta dnesna...a hlavne kua si dajte kary dohromady ludze a trosku ozivit slalomy a sprinty...Smile

Marceloo
Zaslal: 05.04.2009, 22:50 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2009 Príspevky: 595 Bydlisko: Košice SR 1998 Honda Civic
Joki budeme sa snazit, aby si sa mal kam s hondicou vratit a kde ju prevetravat Smile))
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
branno
Zaslal: 06.04.2009, 6:47 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 306 Bydlisko: Košice 1996 Honda Civic
jednoducho nemozem lutovat ze som sa dotrapal Smile len tak dalej.....uz sa tesim na fotky
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
verko
Zaslal: 06.04.2009, 11:53 Odpovedať s citátom
Založený: 30 december 2007 Príspevky: 283 Bydlisko: Kosice-Terasa 2009 Honda Jazz
veru dobre bolo, dufam ze to bude takto pokracovat Very Happy tak ako mato povedal trebalo by aj letiska v inych mestach navstivit
tu je par fotiek mojich http://www.verko.salem.sk/

a Joki nech sa ti tam vonku darii a nerob nam hanbu Very Happy Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
adgo
Zaslal: 06.04.2009, 13:16 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Aaa prvé fotečky.
Bol som milo prekvapený kolko aut sa zislo. Odhadoval som o polovicu menej.
A hoci som sa nestihol so vsetkymi zoznamit a pokecat lebo som dost vela casu venoval nacuvaniu diskuzie o ladení a nastavovaní vaciek na tatovej honde, bolo to fajn stretko.
Tato: dufam ze sa ti to podarí naladit aspon na 200 + PS.
ozaj co vsetko ladil a zmenil na tej červenej honde 4G 3dv)????

Zaslal: 06.04.2009, 13:21 Odpovedať s citátom
Založený: 05 január 2009 Príspevky: 385 Bydlisko: Košice
Vraj to je seria,len trosku zgeneralkovany motor. Wink
A chceme viac fotiek,inac som prekvapeny na kolkych fotkach som u mna to neni obvykle Very Happy

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 15 z 77
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 75, 76, 77  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: