8.4 (streda) som si objednal tovar za cca 2500 SK, vybral som si Expresnu zasielku (vraj do 15h) aby som to vsetko mal do vikendu a mohol veci pomenit..
V ten den mi volali ze nemaju jeden produkt a tak sme ho vymenili za iny a opytal som sa ci to do vikendu bude a ujistili ma ze ano, ze uz na dalsi den pride. Tak som spokojny cakal.. Ale tovar neprisiel..
Boli sviatky, a tak dnes 14.4 im volam, ze co sa deje s tovarom kedze som ho nevedel trackovat v trackovacom systeme posty. Oni mi nato povedia ze dnes zasielku odoslu a zajtra by mala byt u mna! To iste mi povedali aj pred tyzdnom.. Tak ma nasrdili.. Vraj zabudli, potom povedali ze nebol jeden z produktov a preto ju neodoslali (ale neozvali sa samozrejme), potom to zas pomenili ze v stvrtok (9.4) uz zasielky neodosielali.. Hlavne ze ma den predtym ujistovali ze vsetko pride vcas..
Su to amateri.. Verim ze sa chyby stavaju ale aj ten ich pristup.. Proste v telefone to znelo tak ze ved sa nic nestalo.. No jo.. Tot moja neprijemna skusenost