Levoča - kopec Krúžok, 13.-14.jún, TDC 2008

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Levoča - kopec Krúžok, 13.-14.jún, TDC 2008

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

No takže tento kopec Krúžok vyzerá fakt super a pripomína mi skôr rally preteky ako kopec, ale idem a dúfam, že bude dobrá zábava a nové skúsenosti :) plány si zatial žiadne nerobím, ešte som ten kopec nešiel ale vyzerá vcelku nebezpečne, žiadne zvodidlá, úzka vozovka, a samozrejme šotolína a prach miestami, ale čo je zaujímavé, štart je v dedine a časť preteku sa ide cez odtial .. A podla videa dosť technický kopec ..
Takže kto sa pridá ? 8)
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
babo
Dátum registrácie: 26.04.2007, 22:38
Garáž (1)

Re: Levoča - kopec Krúžok, 13.-14.jún, TDC 2008

Príspevok od používateľa babo »

MUGEN1 napísal:No takže tento kopec Krúžok vyzerá fakt super a pripomína mi skôr rally preteky ako kopec, ale idem a dúfam, že bude dobrá zábava a nové skúsenosti :) plány si zatial žiadne nerobím, ešte som ten kopec nešiel ale vyzerá vcelku nebezpečne, žiadne zvodidlá, úzka vozovka, a samozrejme šotolína a prach miestami, ale čo je zaujímavé, štart je v dedine a časť preteku sa ide cez odtial .. A podla videa dosť technický kopec ..
Takže kto sa pridá ? 8)
No pekne, akoby povedali Drotar-Banoci:
"Sotoliny do bludu"... "Sotoliny do bezvedomia tam bude, normalne grecko, vo vyjazde je grecko taaaak, dobre" :)
Tak nic miro, dverami dopredu a pohoda :) Uved nejake linky aj sem
Používateľov profilový obrázok
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

jednak daleko a inak sa bojim ze odvalim olejovu vanu po ceste, uz som pustil auto k zemi nadoraz.. :)
MUGEN1
Garáž (2)

vticko napísal:jednak daleko a inak sa bojim ze odvalim olejovu vanu po ceste, uz som pustil auto k zemi nadoraz.. :)
Ja mám vaňu od zeme 8cm a zvody 4cm :)
RE: babo : No kua ale Drotár to je majster volantu, ten príde na Jankov Vršok a z plynu od štartu po ciel ani neubere plyn :)
Ale do Levoče sa teším, konečne zmena oproti bežným kopcom, toto sa ozaj viac podobá na rally, inak sa tam jazdí aj MRC seriál..
babo
Garáž (1)

ja ked som pravykrat bol pozriet vrchy, tak zrovna to bol Jankov vrsoka a bol som za druhou zakrutou, tym pravotocivym vracakom. A potom su tie esicka. Vsetci tam stopa a centimetre od obrubinka v esicku a Igorko vrrrm, z vracaku driftom, esicko tiez lahsie rozhodil zadok a bol prec. Proste parada pre divakov, strasny pacient :)
stivo
Dátum registrácie: 22.11.2007, 20:13
Garáž (2)

Príspevok od používateľa stivo »

http://www.youtube.com/watch?v=DQrDsjz0SeQ

Ten zaver stoji za to ... Trabant je tam na streche a komisar ze kde???? :D , maju prehlad
neophytee
Dátum registrácie: 25.07.2008, 12:42
Garáž (1)

Príspevok od používateľa neophytee »

babo napísal:ja ked som pravykrat bol pozriet vrchy, tak zrovna to bol Jankov vrsoka a bol som za druhou zakrutou, tym pravotocivym vracakom. A potom su tie esicka. Vsetci tam stopa a centimetre od obrubinka v esicku a Igorko vrrrm, z vracaku driftom, esicko tiez lahsie rozhodil zadok a bol prec. Proste parada pre divakov, strasny pacient :)
asi tak, stal som na tom istom mieste :D aj slusnu kresbu nechal na asfalte :D je to radost sa na neho pozerat :lol:
D15Z6 (4D)
MUGEN1
Garáž (2)

No takže kto sa ešte chystá do Levoče ? 8)
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

Mirko ved ideme spolu, zistil TypeR to ubytko priamo dole? a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
tomas311
Partner HondaClubu 1/2014
Dátum registrácie: 26.05.2009, 19:43
Garáž (4)

Príspevok od používateľa tomas311 »

Caute,
nemate nejake blizsie info ku kopcu - startovne, depo, onboard...
MB3 - D15Z8 - Baikal Green Pearl
FK2 - R18A2 - Milano Red
ex.-ED9,EG4,EJ9,EK3,MA8,MB2,MB7,CE9,CG9,CH6,EP2,EU7,EU8,GE4,RD1
http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
babo
Garáž (1)

Semir napísal:a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
hej hej, pocul som uz info, ze start bude az za mostom
Semir

tomas311 napísal:Caute,
stiahol si si tento dokument? http://www.tatrydonaucup.sk/data/File/O ... cument.doc
MUGEN1
Garáž (2)

Semir napísal:Mirko ved ideme spolu, zistil TypeR to ubytko priamo dole? a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
Ešte mi nevolal, ale mal by som mu asi ja, lebo ako ho poznám, tak určite zabudol :)
O tom štarte viem, že by mal byť za mostom, inak ja by som prijal aj prejazd cez tú trávu ako to mali na MRC :-) .. Dúfam,že ubytko v dedine sa podarí a ceny by mohli byť podobné tým na Dobšinej 8)
"pom,pom" :D :D
tomas311
Partner HondaClubu 1/2014
Dátum registrácie: 26.05.2009, 19:43
Garáž (4)

Príspevok od používateľa tomas311 »

Semir napísal:
tomas311 napísal:Caute,
stiahol si si tento dokument? http://www.tatrydonaucup.sk/data/File/O ... cument.doc

to som pozeral, ale tam toho moc nieje.
hlavne ma zaujima depo, kde to tam je, lebo ak pojdem asi tam dorazime v noci a tazko sa to bude hladat. je to v tych V. Repasoch?
MB3 - D15Z8 - Baikal Green Pearl
FK2 - R18A2 - Milano Red
ex.-ED9,EG4,EJ9,EK3,MA8,MB2,MB7,CE9,CG9,CH6,EP2,EU7,EU8,GE4,RD1
http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Semir

MUGEN1 napísal:
Semir napísal:Mirko ved ideme spolu, zistil TypeR to ubytko priamo dole? a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
Ešte mi nevolal, ale mal by som mu asi ja, lebo ako ho poznám, tak určite zabudol :)
O tom štarte viem, že by mal byť za mostom, inak ja by som prijal aj prejazd cez tú trávu ako to mali na MRC :-) .. Dúfam,že ubytko v dedine sa podarí a ceny by mohli byť podobné tým na Dobšinej 8)
"pom,pom" :D :D

Ja by som nebral ten prejazd trávou bo tam nechám olej.vaňu na 100%... :( Jujúúúj ide aj pom-pom ? :lol: :lol: :lol: to by bola zase akcia ,,jasná´´ hehe.... cen y podobné dobšinej ved to bola aj cena za to čo ponúkali :lol: :roll:
Napísať odpoveď