Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Levoča - kopec Krúžok, 13.-14.jún, TDC 2008

MUGEN1
Zaslal: 21.05.2009, 19:46 Odpovedať s citátom
Založený: 14 január 2007 Príspevky: 1126 Bydlisko: Levice 1990 Honda CR-X
No takže tento kopec Krúžok vyzerá fakt super a pripomína mi skôr rally preteky ako kopec, ale idem a dúfam, že bude dobrá zábava a nové skúsenosti Smile plány si zatial žiadne nerobím, ešte som ten kopec nešiel ale vyzerá vcelku nebezpečne, žiadne zvodidlá, úzka vozovka, a samozrejme šotolína a prach miestami, ale čo je zaujímavé, štart je v dedine a časť preteku sa ide cez odtial .. A podla videa dosť technický kopec ..
Takže kto sa pridá ? Cool

Zaslal: 22.05.2009, 8:34 Odpovedať s citátom
Založený: 26 apríl 2007 Príspevky: 1096 Bydlisko: Bratislava 2006 Honda Accord
MUGEN1 napísal:
No takže tento kopec Krúžok vyzerá fakt super a pripomína mi skôr rally preteky ako kopec, ale idem a dúfam, že bude dobrá zábava a nové skúsenosti Smile plány si zatial žiadne nerobím, ešte som ten kopec nešiel ale vyzerá vcelku nebezpečne, žiadne zvodidlá, úzka vozovka, a samozrejme šotolína a prach miestami, ale čo je zaujímavé, štart je v dedine a časť preteku sa ide cez odtial .. A podla videa dosť technický kopec ..
Takže kto sa pridá ? Cool

No pekne, akoby povedali Drotar-Banoci:
"Sotoliny do bludu"... "Sotoliny do bezvedomia tam bude, normalne grecko, vo vyjazde je grecko taaaak, dobre" Smile
Tak nic miro, dverami dopredu a pohoda Smile Uved nejake linky aj sem
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
vticko
Zaslal: 22.05.2009, 17:11 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
jednak daleko a inak sa bojim ze odvalim olejovu vanu po ceste, uz som pustil auto k zemi nadoraz.. Smile
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
MUGEN1
Zaslal: 22.05.2009, 20:38 Odpovedať s citátom
vticko napísal:
jednak daleko a inak sa bojim ze odvalim olejovu vanu po ceste, uz som pustil auto k zemi nadoraz.. Smile
Ja mám vaňu od zeme 8cm a zvody 4cm Smile
RE: babo : No kua ale Drotár to je majster volantu, ten príde na Jankov Vršok a z plynu od štartu po ciel ani neubere plyn Smile
Ale do Levoče sa teším, konečne zmena oproti bežným kopcom, toto sa ozaj viac podobá na rally, inak sa tam jazdí aj MRC seriál..

Zaslal: 22.05.2009, 22:33 Odpovedať s citátom
ja ked som pravykrat bol pozriet vrchy, tak zrovna to bol Jankov vrsoka a bol som za druhou zakrutou, tym pravotocivym vracakom. A potom su tie esicka. Vsetci tam stopa a centimetre od obrubinka v esicku a Igorko vrrrm, z vracaku driftom, esicko tiez lahsie rozhodil zadok a bol prec. Proste parada pre divakov, strasny pacient Smile
stivo
Zaslal: 25.05.2009, 11:26 Odpovedať s citátom
Založený: 22 november 2007 Príspevky: 98 Bydlisko: BA 1998 Honda Civic
http://www.youtube.com/watch?v=DQrDsjz0SeQ

Ten zaver stoji za to ... Trabant je tam na streche a komisar ze kde???? Very Happy , maju prehlad
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
neophytee
Zaslal: 26.05.2009, 7:34 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2008 Príspevky: 144 Bydlisko: Žilina 1996 Honda Civic
babo napísal:
ja ked som pravykrat bol pozriet vrchy, tak zrovna to bol Jankov vrsoka a bol som za druhou zakrutou, tym pravotocivym vracakom. A potom su tie esicka. Vsetci tam stopa a centimetre od obrubinka v esicku a Igorko vrrrm, z vracaku driftom, esicko tiez lahsie rozhodil zadok a bol prec. Proste parada pre divakov, strasny pacient Smile

asi tak, stal som na tom istom mieste Very Happy aj slusnu kresbu nechal na asfalte Very Happy je to radost sa na neho pozerat Laughing

Zaslal: 26.05.2009, 11:44 Odpovedať s citátom
No takže kto sa ešte chystá do Levoče ? Cool

Zaslal: 26.05.2009, 19:30 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
Mirko ved ideme spolu, zistil TypeR to ubytko priamo dole? a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
tomas311
Zaslal: 26.05.2009, 20:16 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
Caute,
nemate nejake blizsie info ku kopcu - startovne, depo, onboard...

http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
babo
Zaslal: 26.05.2009, 21:33 Odpovedať s citátom
Semir napísal:
a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...

hej hej, pocul som uz info, ze start bude az za mostom
Semir
Zaslal: 27.05.2009, 9:36 Odpovedať s citátom
tomas311 napísal:
Caute,

stiahol si si tento dokument? http://www.tatrydonaucup.sk/data/File/O%20trati_doc%20-%20Microsoft%20Word%20Document.doc
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
MUGEN1
Zaslal: 27.05.2009, 10:49 Odpovedať s citátom
Semir napísal:
Mirko ved ideme spolu, zistil TypeR to ubytko priamo dole? a Bavil som sa s nim ze start bude asi až za tým mostom tak vravel...
Ešte mi nevolal, ale mal by som mu asi ja, lebo ako ho poznám, tak určite zabudol Smile
O tom štarte viem, že by mal byť za mostom, inak ja by som prijal aj prejazd cez tú trávu ako to mali na MRC Smile .. Dúfam,že ubytko v dedine sa podarí a ceny by mohli byť podobné tým na Dobšinej Cool
"pom,pom" Very Happy Very Happy

Zaslal: 27.05.2009, 14:08 Odpovedať s citátom
Partner HondaClubu 1/2014 Založený: 26 máj 2009 Príspevky: 973 Bydlisko: Piešťany 2006 Honda Civic
Semir napísal:
tomas311 napísal:
Caute,

stiahol si si tento dokument? http://www.tatrydonaucup.sk/data/File/O%20trati_doc%20-%20Microsoft%20Word%20Document.doc

to som pozeral, ale tam toho moc nieje.
hlavne ma zaujima depo, kde to tam je, lebo ak pojdem asi tam dorazime v noci a tazko sa to bude hladat. je to v tych V. Repasoch?

http://www.mcp.estranky.sk/
http://www.honda-diely.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky
Semir
Zaslal: 27.05.2009, 21:36 Odpovedať s citátom
MUGEN1 napísal:
Semir napísal:
Ešte mi nevolal, ale mal by som mu asi ja, lebo ako ho poznám, tak určite zabudol Smile
O tom štarte viem, že by mal byť za mostom, inak ja by som prijal aj prejazd cez tú trávu ako to mali na MRC Smile .. Dúfam,že ubytko v dedine sa podarí a ceny by mohli byť podobné tým na Dobšinej Cool
"pom,pom" Very Happy Very Happy

Ja by som nebral ten prejazd trávou bo tam nechám olej.vaňu na 100%... Sad Jujúúúj ide aj pom-pom ? Laughing Laughing Laughing to by bola zase akcia ,,jasná´´ hehe.... cen y podobné dobšinej ved to bola aj cena za to čo ponúkali Laughing Rolling Eyes

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 7
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: