Autor |
Správa |
< Zrazy ~ Stred vs vychod - JAKUBOVANY! |
vlad0 |
Zaslal: 27.09.2009, 19:19 |
|
|
Založený: 09 máj 2008
1996 Honda Civic |
jooooooj mne to dnes nevyslo za PO som sa musel otocit s5 lebo predna prava brzda je v ... a tak som sa tesil dufam na buduce |
|
|
Návrat hore |
|
Petrick Vti |
Zaslal: 27.09.2009, 19:36 |
|
|
Založený: 25 júl 2009
|
no podla mňa to nemalo chybu, bolo super až na ten slalom, to bolo trochu nebezpečne ale inač v pohode a to letisko v tých Jakubovanoch bolo takisto super podla mňa by sa tam takýchto stretnutí mohlo robiť aj viac na rok |
_________________ ...Honda Civic 1.6VTi, 5G... |
|
Návrat hore |
|
666potky |
Zaslal: 27.09.2009, 19:53 |
|
|
Založený: 05 november 2008
1994 Honda Prelude |
No páni. Dnes to bolo úplne super. Som rád že sa stretla super parta. Škoda že som si nedal šprintik s Tatom-ináč sa ti to dnes nejako ...
A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu??? |
_________________ Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS |
|
Návrat hore |
|
adgo |
Zaslal: 27.09.2009, 21:00 |
|
|
Založený: 11 december 2007
1999 Honda HR-V |
Našťastie nič som nenafasoval. Po dialnici som to moc neprehanal kvoli lozisku ale potom mimo uz som si to uzil viac. Dobiehal som vsetkych co mi na dialnici usli kedze som isiel po dialnici max 130. A od prešova som to uz hnal este viac. Islo sa celkom fajn. Vo Vranove som myslel ze uz nieco fasnem lebo bolo vidno majaky ale bola to len buracka na krizovatke. Tak snad este dame stretko v Mysli.
Ale dobre bolo. Skoda ze Tatovie hondica nemala svoj den. Ale ta paka to je sila. Nabuduce treba aj servisne doprovodne vozidlo. So vsetkymi sersanami pre kazdy pripad. Ked uz sa lamu aj riadiace paky potom uz moze vsetko zlyhat -))) |
_________________ Honda HR-V 1,6 4x4 D16W1 |
|
Návrat hore |
|
Danqo |
Zaslal: 27.09.2009, 21:08 |
|
|
Založený: 31 august 2008
1996 Honda Civic Coupe |
Ahojte vsetci...pripajam aj ja nejake fotecky dufam, ze sa budu pacit....na VIDEJKU sa uz pracuje takze sa mate naco tesit!!!
Dufam, ze taketo meetingy sa v buducnosti budu opakovat a buducu sezonu by sme mohli zavitat aj k nasim ceskym bratom
ENJOY!!! |
|
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 27.09.2009, 21:21 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
Super akcia, dúfam, že takých bude viac a nabudúce už budem na svojom aute (vďaka všetkým, ktorým som mohol robiť záťaž v aute pri šprintoch).
Vďaka za podznačky
Som rád, že som zase spoznal nové tváre a aj staré |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
Marek BB |
Zaslal: 27.09.2009, 21:23 |
|
|
Založený: 28 október 2008
1998 Honda Civic |
Performance napísal: Super akcia, dúfam, že takých bude viac a nabudúce už budem na svojom aute (vďaka všetkým, ktorým som mohol robiť záťaž v aute pri šprintoch).
Vďaka za podznačky
Som rád, že som zase spoznal nové tváre a aj staré
neni zac, tvoja zataz mi priniesla neopisatelny pocit z vitazstva nad integrou |
_________________ Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2 |
|
Návrat hore |
|
Performance |
Zaslal: 27.09.2009, 21:34 |
|
|
Moderátor
Založený: 28 jún 2007
1996 Honda Civic Coupe |
Tak tak, a nie len nad ITR
Ide ti to fajn, len mám pocit, že čoskoro ťa to už nebude baviť, takže by to chcelo rovnocenného súpera |
_________________ coupe EJ6 /// CRV RE6
|
|
Návrat hore |
|
infin1tty |
Zaslal: 27.09.2009, 22:01 |
|
|
Založený: 27 december 2008
1996 Honda Civic Coupe |
velm velmi dobre bolo...
fakt.. to vyslo gud.. a som rad ze som sa mohol pozriet.akoo chlapcom frci.. a tesim sa na rok..snad to moje 200sx vuz bude natom odost lepsie..a skusim co to da o rok...
suhlasim s chalanmi ze by mohlo byt viac do roka takychto akcii...
snad nieco na jar?? jak pusti sneh by bolo gud.. |
|
|
Návrat hore |
|
batista24 |
Zaslal: 27.09.2009, 22:23 |
|
|
Založený: 23 august 2009
1996 Honda Civic |
no vyzerá to ak že som to prepásol, ale to moje neščesce sa ešte strieka....kua chlapi |
|
|
Návrat hore |
|
pepo crx |
Zaslal: 28.09.2009, 7:30 |
|
|
Založený: 18 jún 2008
1991 Honda CR-X |
to Danqo: fakt perfektné fotky! Tešíme sa na video!
to Nota 11: Ťa mrzí že to nebola čisto akcia Hondaclubu?!? Skús to prosím trošku vysvetliť...
Inak ak mám zhodnotiť celý zraz ja, tak bol určite na 100% bombový a dovolím si tvrdiť, že väčší Honda zraz sa na Slovensku ešte nekonal
Potvrdzuje to účasť cca. 85-90 áut, z toho cca. 70 hond.
Samotný duch aj názov akcie predurčoval celkový program, cca. 3 hoďky šprintov kde sa každý mohol dosýtosti vyblbnúť & pak ešte cca. hoďku slalom, dúfam že nečakal niekto niečo iné...
A koho chytil hlad, na letisku sa dala kúpiť pizza, luxus
Taktiež som rád spoznal kopec pohodových honďákov, tešilo ma páni
Čo ma však trošku mrzí, je ten bordel čo po vás na letisku ostal. Ako keby bol problém to zobrať so sebou a niekde slušne hodiť do smetiaka...
Takýmto štýlom nám to letisko nabudúce už možno ani neposkytnú a ani by som sa tomu nedivil
A ešte jedna vec...
Jožovi z DelSol-ky (tá škoricová/tehlová metalíza) zmizla strecha! na to už fakt nemám slov. Tak ak niekto niekoho videl ako ju berie, nech mi prosím písne SS!
Dávali sme ju dole zhruba po hodine šprintov a položili sme ju do trávy na kraj pri tej kukurici. Ešte nejakú hoďku tam vraj bola a večer už sme ju nenašli... |
_________________ enjoy vtec |
|
Návrat hore |
|
novco |
Zaslal: 28.09.2009, 8:03 |
|
|
Založený: 01 apríl 2009
|
no pani, tak zraziq sa podaril na vybornu este aj pani v zelenom boli zhovievavý a pochopili, ze sa radsej vyblbneme na letisku, ako v cestnej premávke... Co sa týka bordelu, tak je to trosku nedoriesené myslim, ze nabuduce donesieme nejake plastove vrecka ku kazdej skupinke, nex to tam hadzu, ved ako by potom vyzerali zrazy, keby sme tam sedeli medzi odpadkami? btw dufam ze dnes stihnem postrihat videjko z kamery a hadam vecer bude na youtube aj uputavka )
a k tej jozovej streche... dufam ze to bol len niekoho vtip... |
|
|
Návrat hore |
|
tunerkoBB |
Zaslal: 28.09.2009, 8:10 |
|
|
Založený: 27 apríl 2008
1997 Honda Civic |
mne sa zraz velmi pacil...hlavne som hrdy na BB posadku specialne na marekaBB ktory nemal medzi hondami konkurenciu v sprintoch...
co sa tyka toho bordelu tak nasa posadka:) si vsetko odpratala a odniesli sme si bordel...
pozdravujem vychodnarov a PD komunitu... |
|
|
Návrat hore |
|
Havran |
Zaslal: 28.09.2009, 8:27 |
|
|
Založený: 07 marec 2007
1994 Honda Prelude |
No zraz sa fakt vydaril...verim tomu ze ani organizatory to necakali az v takom pocte...preto to bude treba pre buducnost trochu lepsie pripravit organizacne lebo uz je tam fakt kopec ludi...bolo by treba tie vrecia na odpadky ako sa tu spomenulo a tiez dako opaskovat trat aby auta nebehali krizom cez trat a spravit v tom system lebo fakt sa moze daco stat a taktiez krotit takych blbcov ako ten na tom zelenom civicu s peknou perletou miestami to uz prehanal...tak ale casom sa naucime ako a da vsetko vylepsit...ale super akcia |
|
|
Návrat hore |
|
aapalo |
Zaslal: 28.09.2009, 8:31 |
|
|
Založený: 27 október 2008
1999 Honda Prelude |
Havran: máš pekné auto..jedno z mála na tom zraze... |
_________________ KRHLA Drag racing Nová Baňa