Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

vlad0
Zaslal: 27.09.2009, 19:19 Odpovedať s citátom
Založený: 09 máj 2008 Príspevky: 247 Bydlisko: presov 1996 Honda Civic
jooooooj mne to dnes nevyslo za PO som sa musel otocit s5 lebo predna prava brzda je v ... a tak som sa tesil Sad dufam na buduce
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky
Petrick Vti
Zaslal: 27.09.2009, 19:36 Odpovedať s citátom
Založený: 25 júl 2009 Príspevky: 98 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
no podla mňa to nemalo chybu, bolo super až na ten slalom, to bolo trochu nebezpečne ale inač v pohode a to letisko v tých Jakubovanoch bolo takisto super podla mňa by sa tam takýchto stretnutí mohlo robiť aj viac na rok Smile

Zaslal: 27.09.2009, 19:53 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
No páni. Dnes to bolo úplne super. Som rád že sa stretla super parta. Škoda že som si nedal šprintik s Tatom-ináč sa ti to dnes nejako ...

A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu???

Zaslal: 27.09.2009, 21:00 Odpovedať s citátom
Založený: 11 december 2007 Príspevky: 289 Bydlisko: Michalovce 1999 Honda HR-V
Našťastie nič som nenafasoval. Po dialnici som to moc neprehanal kvoli lozisku ale potom mimo uz som si to uzil viac. Dobiehal som vsetkych co mi na dialnici usli kedze som isiel po dialnici max 130. A od prešova som to uz hnal este viac. Islo sa celkom fajn. Vo Vranove som myslel ze uz nieco fasnem lebo bolo vidno majaky ale bola to len buracka na krizovatke. Tak snad este dame stretko v Mysli.

Ale dobre bolo. Skoda ze Tatovie hondica nemala svoj den. Ale ta paka to je sila. Nabuduce treba aj servisne doprovodne vozidlo. So vsetkymi sersanami pre kazdy pripad. Ked uz sa lamu aj riadiace paky potom uz moze vsetko zlyhat -)))

Zaslal: 27.09.2009, 21:08 Odpovedať s citátom
Založený: 31 august 2008 Príspevky: 157 Bydlisko: Sp.N.Ves 1996 Honda Civic Coupe
Ahojte vsetci...pripajam aj ja nejake fotecky dufam, ze sa budu pacit....na VIDEJKU sa uz pracuje takze sa mate naco tesit!!!
Dufam, ze taketo meetingy sa v buducnosti budu opakovat a buducu sezonu by sme mohli zavitat aj k nasim ceskym bratom Wink

ENJOY!!!
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Performance
Zaslal: 27.09.2009, 21:21 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Super akcia, dúfam, že takých bude viac a nabudúce už budem na svojom aute (vďaka všetkým, ktorým som mohol robiť záťaž v aute pri šprintoch).
Vďaka za podznačky Wink
Som rád, že som zase spoznal nové tváre a aj staré Laughing

Zaslal: 27.09.2009, 21:23 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
Performance napísal:
Super akcia, dúfam, že takých bude viac a nabudúce už budem na svojom aute (vďaka všetkým, ktorým som mohol robiť záťaž v aute pri šprintoch).
Vďaka za podznačky Wink
Som rád, že som zase spoznal nové tváre a aj staré Laughing

neni zac, tvoja zataz mi priniesla neopisatelny pocit z vitazstva nad integrou Very Happy

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Performance
Zaslal: 27.09.2009, 21:34 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 28 jún 2007 Príspevky: 4195 Bydlisko: okres PD 1996 Honda Civic Coupe
Tak tak, a nie len nad ITR Laughing
Ide ti to fajn, len mám pocit, že čoskoro ťa to už nebude baviť, takže by to chcelo rovnocenného súpera Twisted Evil

Zaslal: 27.09.2009, 22:01 Odpovedať s citátom
Založený: 27 december 2008 Príspevky: 38 Bydlisko: poprad 1996 Honda Civic Coupe
velm velmi dobre bolo...
fakt.. to vyslo gud.. a som rad ze som sa mohol pozriet.akoo chlapcom frci.. a tesim sa na rok..snad to moje 200sx vuz bude natom odost lepsie..a skusim co to da o rok...
suhlasim s chalanmi ze by mohlo byt viac do roka takychto akcii...

snad nieco na jar?? jak pusti sneh by bolo gud..
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu
batista24
Zaslal: 27.09.2009, 22:23 Odpovedať s citátom
Založený: 23 august 2009 Príspevky: 38 Bydlisko: PO 1996 Honda Civic
no vyzerá to ak že som to prepásol, ale to moje neščesce sa ešte strieka....kua chlapi
pepo crx
Zaslal: 28.09.2009, 7:30 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
to Danqo: fakt perfektné fotky! Tešíme sa na video!
to Nota 11: Ťa mrzí že to nebola čisto akcia Hondaclubu?!? Skús to prosím trošku vysvetliť...

Inak ak mám zhodnotiť celý zraz ja, tak bol určite na 100% bombový a dovolím si tvrdiť, že väčší Honda zraz sa na Slovensku ešte nekonal Twisted Evil
Potvrdzuje to účasť cca. 85-90 áut, z toho cca. 70 hond.
Samotný duch aj názov akcie predurčoval celkový program, cca. 3 hoďky šprintov kde sa každý mohol dosýtosti vyblbnúť & pak ešte cca. hoďku slalom, dúfam že nečakal niekto niečo iné... Very Happy
A koho chytil hlad, na letisku sa dala kúpiť pizza, luxus Cool
Taktiež som rád spoznal kopec pohodových honďákov, tešilo ma páni Exclamation

Čo ma však trošku mrzí, je ten bordel čo po vás na letisku ostal. Ako keby bol problém to zobrať so sebou a niekde slušne hodiť do smetiaka...
Takýmto štýlom nám to letisko nabudúce už možno ani neposkytnú a ani by som sa tomu nedivil Sad
A ešte jedna vec...
Jožovi z DelSol-ky (tá škoricová/tehlová metalíza) zmizla strecha! na to už fakt nemám slov. Tak ak niekto niekoho videl ako ju berie, nech mi prosím písne SS!
Dávali sme ju dole zhruba po hodine šprintov a položili sme ju do trávy na kraj pri tej kukurici. Ešte nejakú hoďku tam vraj bola a večer už sme ju nenašli...

Zaslal: 28.09.2009, 8:03 Odpovedať s citátom
Založený: 01 apríl 2009 Príspevky: 84 Bydlisko: Orava
no pani, tak zraziq sa podaril na vybornu este aj pani v zelenom boli zhovievavý a pochopili, ze sa radsej vyblbneme na letisku, ako v cestnej premávke... Co sa týka bordelu, tak je to trosku nedoriesené myslim, ze nabuduce donesieme nejake plastove vrecka ku kazdej skupinke, nex to tam hadzu, ved ako by potom vyzerali zrazy, keby sme tam sedeli medzi odpadkami? btw dufam ze dnes stihnem postrihat videjko z kamery a hadam vecer bude na youtube aj uputavka Smile)

a k tej jozovej streche... dufam ze to bol len niekoho vtip...
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tunerkoBB
Zaslal: 28.09.2009, 8:10 Odpovedať s citátom
Založený: 27 apríl 2008 Príspevky: 786 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
mne sa zraz velmi pacil...hlavne som hrdy na BB posadku specialne na marekaBB ktory nemal medzi hondami konkurenciu v sprintoch...

co sa tyka toho bordelu tak nasa posadka:) si vsetko odpratala a odniesli sme si bordel...

pozdravujem vychodnarov a PD komunitu...Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Havran
Zaslal: 28.09.2009, 8:27 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 464 Bydlisko: Zilina / Dudince 1994 Honda Prelude
No zraz sa fakt vydaril...verim tomu ze ani organizatory to necakali az v takom pocte...preto to bude treba pre buducnost trochu lepsie pripravit organizacne lebo uz je tam fakt kopec ludi...bolo by treba tie vrecia na odpadky ako sa tu spomenulo a tiez dako opaskovat trat aby auta nebehali krizom cez trat a spravit v tom system lebo fakt sa moze daco stat a taktiez krotit takych blbcov ako ten na tom zelenom civicu s peknou perletou miestami to uz prehanal...tak ale casom sa naucime ako a da vsetko vylepsit...ale super akcia
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
aapalo
Zaslal: 28.09.2009, 8:31 Odpovedať s citátom
Založený: 27 október 2008 Príspevky: 664 Bydlisko: Nová Baňa 1999 Honda Prelude
Havran: máš pekné auto..jedno z mála na tom zraze...

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 22 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: