Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Zrazy  ~  Stred vs vychod - JAKUBOVANY!

Marek BB
Zaslal: 28.09.2009, 20:11 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
veru tak. len idiot moze take nieco urobit. ja som tiez veru sprintoval bez kapoty. ani by ma nenapadlo ze sa mam o nu bat Confused

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
xtp
Zaslal: 28.09.2009, 20:15 Odpovedať s citátom
Založený: 13 apríl 2008 Príspevky: 2057 Bydlisko: Banská Bystrica 1997 Honda Civic
inzercie som uz skusal ale nic som nenasiel... je to sila Sad

Raven
Zaslal: 28.09.2009, 20:19 Odpovedať s citátom
Založený: 27 september 2009 Príspevky: 29 Bydlisko: Prostějov(ČR) 1993 Honda Civic
666potky napísal:
No páni. Dnes to bolo úplne super. Som rád že sa stretla super parta. Škoda že som si nedal šprintik s Tatom-ináč sa ti to dnes nejako ...

A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu???

Very Happy tak já sa musím pochvalit Laughing dostal som pokutu aj Sallo musel platit keď sme išli na Žilinu v plánu som mal dialnicu ale pak som si rekl pojdem s vami po starej a v dědine Ivanchová merili ti |censored| poliši tak nás zastavily obi dva chcel 50 eur povedám mu nemám tak že 30 lebo mi ihned zabaví vodičák, tak som 30 zaplatil za rýchlu jazdu pres obec 66 km/h ale ako má človek poznat že je v dedine ked tam neboli žiadne cedule Laughing no to je jedno.
a Sallo keď to budeš čítat tak už to nerieš nieje to preca kvoli tebe bola to moja vlastná blbost že som išiel rýchlejšie než som mal Wink
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
Raven
Zaslal: 28.09.2009, 20:21 Odpovedať s citátom
Založený: 27 september 2009 Príspevky: 29 Bydlisko: Prostějov(ČR) 1993 Honda Civic
a chcem sa opítať kedy budě videjko na youtube? Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
MAT49
Zaslal: 28.09.2009, 20:22 Odpovedať s citátom
Moderátor Založený: 25 október 2008 Príspevky: 1339 Bydlisko: Prešov
mne takisto zmizla jedna vec,nema az taku hodnotu ako ta kapota ktorej je skoda, lebo chalan sa urcite na tej crxe dobre bavil,islo mu to na sprintoch a zrazu ostal bez kapoty...smutne to je ked uz sa najde medzi nami niekto taky co dokaze toto... mne zmizla jedna podznacka hondaclub-akurat ked som dankovi predaval podznacku mal som ich na zemi a ked som ich potom spocital tak mi uz jedna chybala..neviem kto bol taky sikovny ze ju stihol uchmatnut bez toho aby dal vediet....
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Marek BB
Zaslal: 28.09.2009, 20:50 Odpovedať s citátom
Založený: 28 október 2008 Príspevky: 1729 Bydlisko: Banska Bystrica 1998 Honda Civic
MAT49 napísal:
Konecne som sa dostal aj ja k internetu a mozem sa vsetkym zucastnenym VELMI PEKNE podakovat ze si nasli cas a mali tu chut prist na zraz - Jesenny VTEC meeting ,chlapcom ktori sa postarali o to aby sa zraz mohol konat v Jakubovanoch a Marekovi z BB dakujem za kapotu z ktorej mam velku radost a dufam ze si uz niekedy najdete aj cestu k nam na vychod.... Uz teraz sa velmi tesim na dalsi VTEC meeting.

este sa vratim k tomuto prispevku Very Happy
mato neni zac. aj ked popravde cestou ako som ju viezol mi bolo luto veru. no ked som ju videl na tvojom aute tak som si povedal, ze aspon to krasne vyzera, tak je to super Smile este sa nahodi kridlo a uz parada. a snad si aj priatelka zvykne Wink

ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sallo
Zaslal: 28.09.2009, 21:02 Odpovedať s citátom
Založený: 27 máj 2009 Príspevky: 618 Bydlisko: Žilina 1998 Honda Civic
aj tak najlepsia hlaska celeho zrazu bola , ked dvaja chalani sa zastavili pri mojom aute kukli na motor a vypluli tuto vetu : " toto neni VTI to je VTEC, podme dalej " Laughing Laughing
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
Raven
Zaslal: 28.09.2009, 21:07 Odpovedať s citátom
sallo napísal:
aj tak najlepsia hlaska celeho zrazu bola , ked dvaja chalani sa zastavili pri mojom aute kukli na motor a vypluli tuto vetu : " toto neni VTI to je VTEC, podme dalej " Laughing Laughing

hej to bolo perfektné Laughing

Zaslal: 28.09.2009, 21:10 Odpovedať s citátom
Založený: 15 august 2008 Príspevky: 117 Bydlisko: Bardejov 2005 Honda Civic
sallo napísal:

no co boli to "znalci"... Very Happy Very Happy
raduz
Zaslal: 28.09.2009, 21:16 Odpovedať s citátom
Založený: 07 marec 2007 Príspevky: 203 Bydlisko: New York City
sallo napísal:

Laughing tak to tam prepis Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
pepo crx
Zaslal: 28.09.2009, 21:22 Odpovedať s citátom
Založený: 18 jún 2008 Príspevky: 149 Bydlisko: zilina 1991 Honda CR-X
nota11 napísal:
pepo crx napísal:
to Nota 11: Ťa mrzí že to nebola čisto akcia Hondaclubu?!? Skús to prosím trošku vysvetliť...

Ono ja som len myslel ze to bude akcia akoze clenov hondaclubu alebo ako niekto spomenul taky mini predskok mozno buducorocnemu Honday-u (a ze tych hond bolo fakt pozehnaneco ma tesi). Ae koniec koncov nevadi, bolo super aj ked sme boli kratko, a aj pocasie bolo ako na objednavku Very Happy Very Happy.
Inak mrzi ma ta strecha z Del solky. Co uz za magora moze zobrat niekomu strechu Evil or Very Mad Evil or Very Mad Este ze nezmyszi aj kapotÿ chalanom co jazdili beznich.
Mozno treba skusit kuknut nijake inzrcie ci niekto nahodou neponuka na predaj Confused

Jaaj tak, som myslel že narážaš na chalanov z Hondatuningu... Samozrejme nič v zlom, ale na Honday môže tiež každý a tu tiež nikomu nezakážeš aby prišiel, navyše by to ničomu neprospelo. Každopádne bez toho z akých sme kto klubov sme dokázali sami sebe, že honďácka komunita na Slovensku je, a celkom slušne sa nám zraz od zrazu rozrastá, čo nás môže všetkých tešiť Cool A je to prispením všetkých, čo sa zúčastnili Wink Tak len tak ďalej honďáci Exclamation

Zaslal: 28.09.2009, 21:26 Odpovedať s citátom
sallo napísal:

Very Happy Very Happy Very Happy
VTi meeting bol o 2 letiská ďalej, asi poblúdili Very Happy Very Happy Very Happy

Zaslal: 28.09.2009, 21:36 Odpovedať s citátom
Raven napísal:
666potky napísal:

A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu???

Very Happy tak já sa musím pochvalit Laughing dostal som pokutu aj Sallo musel platit

jaaj kua, ste mali dávať pozor chalani, sa dalo čakať že budú niekde na okolí číhať keď už vedeli že máme zraz Laughing škoda, sa vám to zbytočne predražilo... Sad
Inak výhoda shuttla, ten viac jak predpisovo nejde... Wink

To Gandzi: pekné fota Cool

Naposledy upravil pepo crx dňa 28.09.2009, 21:37, celkom upravené 1 krát.

Zaslal: 28.09.2009, 21:36 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
MAT49 napísal:
mne takisto zmizla jedna vec,nema az taku hodnotu ako ta kapota ktorej je skoda, lebo chalan sa urcite na tej crxe dobre bavil,islo mu to na sprintoch a zrazu ostal bez kapoty...smutne to je ked uz sa najde medzi nami niekto taky co dokaze toto... mne zmizla jedna podznacka hondaclub-akurat ked som dankovi predaval podznacku mal som ich na zemi a ked som ich potom spocital tak mi uz jedna chybala..neviem kto bol taky sikovny ze ju stihol uchmatnut bez toho aby dal vediet....

K tej podznacke.

Boli to specialne,nove gelove podznacky(gelovy napis).
Nikto este take nema ,bolo predanych len 9 ks v Sr a to iba na tomto zraze a jedna ukradnuta.
Myslim,ze by sa dalo ked ju niekto uvidi(popripade len jednu taku na aute) ti napisat a snad si pamatas komu si ich predaval...
Ste tam komunita tak viete kto ma co na aute,kto co kupil..
Mozno by bolo fajn sem dat foto starej a novej podznacky nech vidite rozdiel.

Ide mi len o to aby si ju zlodej neuzil,popripade zvysit sance na odhalenie zlodeja a potom mozno zistite akeho "kamarata" mate a s kym ste si ruku podavali...
A mozno ma aj v garazi tu strechu...

Zaslal: 28.09.2009, 21:57 Odpovedať s citátom
pepo crx: tak pro príště už buděm chytřejší Smile

hej Gandzi moc pekné fotky páči sa mi Wink

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 25 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: