Stred vs vychod - JAKUBOVANY!
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
veru tak. len idiot moze take nieco urobit. ja som tiez veru sprintoval bez kapoty. ani by ma nenapadlo ze sa mam o nu bat 
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
ex: Accord CL7 K20A6
ex: S2000 AP2 F22C1 Turbo
ex: Civic EJ9 D14A4
ex: Civic EJ9 D14A3/B18C4/K20A-R swap
ex: Civic Type R 7G EP3 K20A2
ex: Accord 5g F22Z2
CRV RD1 B20Z
666potky napísal:No páni. Dnes to bolo úplne super. Som rád že sa stretla super parta. Škoda že som si nedal šprintik s Tatom-ináč sa ti to dnes nejako ...
A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu???
a Sallo keď to budeš čítat tak už to nerieš nieje to preca kvoli tebe bola to moja vlastná blbost že som išiel rýchlejšie než som mal
mne takisto zmizla jedna vec,nema az taku hodnotu ako ta kapota ktorej je skoda, lebo chalan sa urcite na tej crxe dobre bavil,islo mu to na sprintoch a zrazu ostal bez kapoty...smutne to je ked uz sa najde medzi nami niekto taky co dokaze toto... mne zmizla jedna podznacka hondaclub-akurat ked som dankovi predaval podznacku mal som ich na zemi a ked som ich potom spocital tak mi uz jedna chybala..neviem kto bol taky sikovny ze ju stihol uchmatnut bez toho aby dal vediet....
este sa vratim k tomuto prispevkuMAT49 napísal:Konecne som sa dostal aj ja k internetu a mozem sa vsetkym zucastnenym VELMI PEKNE podakovat ze si nasli cas a mali tu chut prist na zraz - Jesenny VTEC meeting ,chlapcom ktori sa postarali o to aby sa zraz mohol konat v Jakubovanoch a Marekovi z BB dakujem za kapotu z ktorej mam velku radost a dufam ze si uz niekedy najdete aj cestu k nam na vychod.... Uz teraz sa velmi tesim na dalsi VTEC meeting.
mato neni zac. aj ked popravde cestou ako som ju viezol mi bolo luto veru. no ked som ju videl na tvojom aute tak som si povedal, ze aspon to krasne vyzera, tak je to super
Accord CL9 K24A3 Type S
CRV RD1 B20Z
CRV RD1 B20Z
Jaaj tak, som myslel že narážaš na chalanov z Hondatuningu... Samozrejme nič v zlom, ale na Honday môže tiež každý a tu tiež nikomu nezakážeš aby prišiel, navyše by to ničomu neprospelo. Každopádne bez toho z akých sme kto klubov sme dokázali sami sebe, že honďácka komunita na Slovensku je, a celkom slušne sa nám zraz od zrazu rozrastá, čo nás môže všetkých tešiťnota11 napísal:Ono ja som len myslel ze to bude akcia akoze clenov hondaclubu alebo ako niekto spomenul taky mini predskok mozno buducorocnemu Honday-u (a ze tych hond bolo fakt pozehnaneco ma tesi). Ae koniec koncov nevadi, bolo super aj ked sme boli kratko, a aj pocasie bolo ako na objednavkupepo crx napísal:to Nota 11: Ťa mrzí že to nebola čisto akcia Hondaclubu?!? Skús to prosím trošku vysvetliť...![]()
.
Inak mrzi ma ta strecha z Del solky. Co uz za magora moze zobrat niekomu strechu![]()
Este ze nezmyszi aj kapotÿ chalanom co jazdili beznich.
Mozno treba skusit kuknut nijake inzrcie ci niekto nahodou neponuka na predaj
enjoy vtec
jaaj kua, ste mali dávať pozor chalani, sa dalo čakať že budú niekde na okolí číhať keď už vedeli že máme zrazRaven napísal:666potky napísal: A pochvalte sa. Kto dostal dnes pokutu???tak já sa musím pochvalit
dostal som pokutu aj Sallo musel platit
Inak výhoda shuttla, ten viac jak predpisovo nejde...
To Gandzi: pekné fota
Naposledy upravil/-a pepo crx v 28.09.2009, 21:37, upravené celkom 1 krát.
enjoy vtec
K tej podznacke.MAT49 napísal:mne takisto zmizla jedna vec,nema az taku hodnotu ako ta kapota ktorej je skoda, lebo chalan sa urcite na tej crxe dobre bavil,islo mu to na sprintoch a zrazu ostal bez kapoty...smutne to je ked uz sa najde medzi nami niekto taky co dokaze toto... mne zmizla jedna podznacka hondaclub-akurat ked som dankovi predaval podznacku mal som ich na zemi a ked som ich potom spocital tak mi uz jedna chybala..neviem kto bol taky sikovny ze ju stihol uchmatnut bez toho aby dal vediet....
Boli to specialne,nove gelove podznacky(gelovy napis).
Nikto este take nema ,bolo predanych len 9 ks v Sr a to iba na tomto zraze a jedna ukradnuta.
Myslim,ze by sa dalo ked ju niekto uvidi(popripade len jednu taku na aute) ti napisat a snad si pamatas komu si ich predaval...
Ste tam komunita tak viete kto ma co na aute,kto co kupil..
Mozno by bolo fajn sem dat foto starej a novej podznacky nech vidite rozdiel.
Ide mi len o to aby si ju zlodej neuzil,popripade zvysit sance na odhalenie zlodeja a potom mozno zistite akeho "kamarata" mate a s kym ste si ruku podavali...
A mozno ma aj v garazi tu strechu...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.