tinusenko napísal:aj ma to láka.. aj mám mierny strach z poladovice.. november je november.. a ak bude viac áut na trati môže to blbo skončiť.. ak by to bolo na čas nepoviem.. neviem.. nechám si to projít ešte.. prípadne sa opýtam kámoša.. proste jsu posera do vrchu ma to láka viac
Ak bude poladovica tak sa samozrejme nejazdi,presunie sa to.
Ty musis byt iny posera ked ta laka to nebezpecnejsie .
Pridi sa aspon pozriet na okruh a pochopis...
Do vrchu jazdis chvilu a hodiny cakas,tu jazdis skoro stale.
K tym autam na trati..
Je to take velke,ze sa tam tie auta stratia a ked nahodou nejake dobehnes tak je kde uhnut,predbehnut.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
..tam ides skusat,ucit sa nie sa na to pozerat,ze sa strapnujes,ine auta tam pojdu pomalsie ako ty a tvoje auto a vies preco?
Aby pomaly zrychlovali,naucili sa,skusali,to nie je hanba,to je rozum...
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
o seba sa nebojím, už si začíname rozumieť.. aj ked ho mám len chvíločku v podstate.. do teraz som mal dosť problém zvyknúť si na prevodovku aby som preradil presne pri 8000, kôli tomu že som bol zvyknutý radiť za inú dobu na predošlom afte.. ( proste to pri tomto rýchlejšie prebieha) čo sa týka zákrut vo vyšších rýchlostiach ešte nemám prehlad kolko znesie.. pri ostrých zákrutách v meste 90stupňov.. som si všimol že má tendenciu ísť rovno ďalej ak prudko strhnem volant.. pri voľnejších zákrutách kde sa dá ísť rýchlejšie sa mi toto nestalo tam som spokojný, inak povedané.. ešte neviem presne kde má hranice pri vyšších rýchlostiach.. na čo by bol dobrý ten ring aby som to zistil... ale zatial ho mám príliš rád alebo takto.. je príliš nové aby som riskoval že mi ho niekto klepne ale kuknúť sa asi prídem.. možno na rok.
james, neviem ako to myslis s tym vtipom, ale mne to nepride bezpecne.. staci nejaky tukanec a ti co maju integralu tak neviem neviem ako s krkom.. Pri otvorenej helme to moze byt ok..
Last, ja idem na letnych a berem sliky, ked zoderem sliky, hodim letne a budem dodierat tie
vticko napísal:james, neviem ako to myslis s tym vtipom, ale mne to nepride bezpecne.. staci nejaky tukanec a ti co maju integralu tak neviem neviem ako s krkom.. Pri otvorenej helme to moze byt ok..
Last, ja idem na letnych a berem sliky, ked zoderem sliky, hodim letne a budem dodierat tie
uz to vidim ako sa vsetci budeme smykat....ale aj to je fun
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
vticko napísal:james, neviem ako to myslis s tym vtipom, ale mne to nepride bezpecne.. staci nejaky tukanec a ti co maju integralu tak neviem neviem ako s krkom.. Pri otvorenej helme to moze byt ok..
1.) automobilova helma je bez chranica brady
2.) ak uz aj beries integralu, tak tam je ten chranic brady na to aby ti ju naozaj chranil dal som si uz nemalo peciek priamo na tvar s integralou ked som este jazdil na biku a bol som za nu rad ( a to neboli len take pohladenia do makkej travy, ale stromy, kamene a tak )