Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

M&R
Zaslal: 14.10.2009, 21:28 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
tinusenko napísal:
aj ma to láka.. aj mám mierny strach z poladovice.. november je november.. a ak bude viac áut na trati môže to blbo skončiť.. ak by to bolo na čas nepoviem.. neviem.. nechám si to projít ešte.. prípadne sa opýtam kámoša.. proste jsu posera do vrchu ma to láka viac Smile

Ak bude poladovica tak sa samozrejme nejazdi,presunie sa to.
Ty musis byt iny posera ked ta laka to nebezpecnejsie Smile .
Pridi sa aspon pozriet na okruh a pochopis...
Do vrchu jazdis chvilu a hodiny cakas,tu jazdis skoro stale.
K tym autam na trati..
Je to take velke,ze sa tam tie auta stratia a ked nahodou nejake dobehnes Smile tak je kde uhnut,predbehnut.

Zaslal: 14.10.2009, 22:22 Odpovedať s citátom
Založený: 22 máj 2009 Príspevky: 32 Bydlisko: PO BOX 216 TT 2009 Honda Civic
a tak človek sa viac strápni ked ho predbehne felda jak ked najazdí blbý čas Smile a do toho kopca to až tak neťahá.. takže to neni až také nebezpečné Smile
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
M&R
Zaslal: 14.10.2009, 22:35 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 06 január 2007 Príspevky: 7382 Bydlisko: Bratislava 2005 Skoda Fabia
..tam ides skusat,ucit sa nie sa na to pozerat,ze sa strapnujes,ine auta tam pojdu pomalsie ako ty a tvoje auto a vies preco?
Aby pomaly zrychlovali,naucili sa,skusali,to nie je hanba,to je rozum...

Zaslal: 14.10.2009, 22:52 Odpovedať s citátom
Založený: 22 máj 2009 Príspevky: 32 Bydlisko: PO BOX 216 TT 2009 Honda Civic
o seba sa nebojím, už si začíname rozumieť.. aj ked ho mám len chvíločku v podstate.. do teraz som mal dosť problém zvyknúť si na prevodovku aby som preradil presne pri 8000, kôli tomu že som bol zvyknutý radiť za inú dobu na predošlom afte.. ( proste to pri tomto rýchlejšie prebieha) čo sa týka zákrut vo vyšších rýchlostiach ešte nemám prehlad kolko znesie.. pri ostrých zákrutách v meste 90stupňov.. som si všimol že má tendenciu ísť rovno ďalej ak prudko strhnem volant.. pri voľnejších zákrutách kde sa dá ísť rýchlejšie sa mi toto nestalo tam som spokojný, inak povedané.. ešte neviem presne kde má hranice pri vyšších rýchlostiach.. na čo by bol dobrý ten ring aby som to zistil... ale zatial ho mám príliš rád alebo takto.. je príliš nové aby som riskoval že mi ho niekto klepne Smile ale kuknúť sa asi prídem.. možno na rok.
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
vticko
Zaslal: 15.10.2009, 7:30 Odpovedať s citátom
Založený: 23 október 2008 Príspevky: 1477 Bydlisko: SR
inak som rozmyslal nad takou vecou, ze ci je vobec bezpecne pouzivat helmu na aute s airbagom.. Rolling Eyes

/ N22A2 RE6

http://www.mcp.estranky.sk/
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
James
Zaslal: 15.10.2009, 8:33 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
vticko napísal:
inak som rozmyslal nad takou vecou, ze ci je vobec bezpecne pouzivat helmu na aute s airbagom.. Rolling Eyes

Laughing dobry vtip Smile
LastV8
Zaslal: 15.10.2009, 9:20 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
ako mate poriesene pneu na ten event? date dovtedy zimne a tam prezujete? alebo vydrzite na letnych? alebo zosuchate zimne?

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
peto009
Zaslal: 15.10.2009, 10:29 Odpovedať s citátom
Založený: 20 december 2006 Príspevky: 1077 Bydlisko: BA 1993 Honda Prelude
vticko-uz airbag nemam,tak mam o problem menej:)
lastV8-vydrzim na letnych,pocasie sa ma zlepit...

Zaslal: 15.10.2009, 12:36 Odpovedať s citátom
Ma byt slnieckovo .

Zaslal: 15.10.2009, 12:57 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
M&R napísal:
Ma byt slnieckovo .

si vybavil? Smile

vticko
Zaslal: 15.10.2009, 13:08 Odpovedať s citátom
james, neviem ako to myslis s tym vtipom, ale mne to nepride bezpecne.. staci nejaky tukanec a ti co maju integralu tak neviem neviem ako s krkom.. Rolling Eyes Pri otvorenej helme to moze byt ok..

Last, ja idem na letnych a berem sliky, ked zoderem sliky, hodim letne a budem dodierat tie Laughing

/ N22A2 RE6

LastV8
Zaslal: 15.10.2009, 13:11 Odpovedať s citátom
vticko napísal:
james, neviem ako to myslis s tym vtipom, ale mne to nepride bezpecne.. staci nejaky tukanec a ti co maju integralu tak neviem neviem ako s krkom.. Rolling Eyes Pri otvorenej helme to moze byt ok..

Last, ja idem na letnych a berem sliky, ked zoderem sliky, hodim letne a budem dodierat tie Laughing

uz to vidim ako sa vsetci budeme smykat....ale aj to je fun Smile

vticko
Zaslal: 15.10.2009, 13:16 Odpovedať s citátom
pokial sa nikomu okrem gum nic nestane, tak ano Laughing

/ N22A2 RE6

666potky
Zaslal: 15.10.2009, 15:18 Odpovedať s citátom
Založený: 05 november 2008 Príspevky: 1959 Bydlisko: Poprad 1994 Honda Prelude
HAAAAAA

ta to jak drazdite s tymi videami Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

vyzera to super ako taka velka motokarova draha

normalne vam zavidim ze to mate niektori tak blizko

Zaslal: 15.10.2009, 21:59 Odpovedať s citátom
Založený: 13 január 2008 Príspevky: 1596 Bydlisko: Bratislava
vticko napísal:

1.) automobilova helma je bez chranica brady
2.) ak uz aj beries integralu, tak tam je ten chranic brady na to aby ti ju naozaj chranil Smile dal som si uz nemalo peciek priamo na tvar s integralou ked som este jazdil na biku a bol som za nu rad ( a to neboli len take pohladenia do makkej travy, ale stromy, kamene a tak Smile )

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 14 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: