Prešov - zrazy

Všetko o zrazoch - HondaClub-u, tuningových, ...

Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin

M@jk
Dátum registrácie: 08.03.2008, 20:46
Garáž (2)

Príspevok od používateľa M@jk »

MAT49 napísal:
M@jk napísal:HONDÁÁÁÁÁÁÁr,

tak je to tu, 19./20. 11. ideme na Slovensko. Takže cestou zpat sa mozme v Presove stretnut.

Nazpat poideme v Nedelu po obede. Uz to bude na zimakoch, ale to sa neda nic robit.

Co poviete slecny a chalani???

Váš M@jk
Majk, kludne volaj,vies dobre ze ta radi uvidime a prehodime par smiesnych slov :D
Oki, tak super. Ja som už prehodil > pár smiešných 13" PlechoTronov. :D :D :D
Danqo
Dátum registrácie: 31.08.2008, 13:37
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Danqo »

tak ako panstvo? pocasicko sa troska umudrilo...hlasili ze sa ma dokonca oteplit...poriesime ten Klcov?
Používateľov profilový obrázok
Mirec22
Dátum registrácie: 01.05.2008, 1:15
Garáž (1)

Príspevok od používateľa Mirec22 »

Ja by som aj siel do toho Klcova, keby neprsalo, len neviem ako ostatni, aj ked by bolo take pocasie ako je teraz by som siel, lebo konecne chcem niekde vyskusat tu bestiu co som kupil :lol: .Ale pockam ako sa vyjadria viaceri. :wink:
Obrázok
I LOVE MY EG6 (Vtec Poweeer) 8)
MAT49
Moderátor
Dátum registrácie: 25.10.2008, 13:27

Príspevok od používateľa MAT49 »

ja Vas asi sklamem ale ked bude tak ako dnes nepojdem nikam lebo este niesom poriadne doliceny a nechcem aby sa mi viac obnovila choroba.... Minuly tyzden som mal teploty a lezal som doma,tak by som sa chcel poriadne doliecit a potom mozem niekam ist..
batista24
Dátum registrácie: 23.08.2009, 13:45
Garáž (1)

Príspevok od používateľa batista24 »

šak o týždeň má byť 17 stupňov ta sa neplašte
M@jk
Garáž (2)

HONDÁÁÁÁÁÁÁr,

tak je to tu, 19./20. 11. ideme na Slovensko. Takže cestou zpat sa mozme v Presove stretnut.

Nazpat poideme v Nedelu po obede. Uz to bude na zimakoch, ale to sa neda nic robit.

Váš M@jk

P.S.: PREČO TU JE TÉMA OHLADOM HONDA ZRAZU PREŠOV 2x??? NIEČO SOM PREHLIEDOL???
MAT49
Moderátor

M@jk napísal:HONDÁÁÁÁÁÁÁr,

Váš M@jk

P.S.: PREČO TU JE TÉMA OHLADOM HONDA ZRAZU PREŠOV 2x??? NIEČO SOM PREHLIEDOL???
Majk volaj ked to bude uz blizsie aktualne urcite sa stretneme.... Tema presov 2 krat? jedna je Honda zrAZ pRESOV v ktorej je uz vela prispevkov a samotny nazov tej druhej temy je Presov zrazy, lebo vacsinou ked niekam ideme alebo nieco organizujeme tak sa s tretneme aj ine znacky ako Honda a skoro nikdy to nieje zraz v PO ale mimo Presova,alebo v blizkosti presova...
MAT49
Moderátor

Nedame dnes stretko na nejakej benzinke v PO? co tak 20:00?
Danqo
Garáž (1)

no co tu citam ked M@jk pojde naspat v nedelu mohli by sme dat to stretko v Klcove nie? on to bude mat tiez po ceste domov urcite tu trasu...ked chalani sa dohodnite mi dajte vediet...poznam dobru pizzu blizko letiska v jednej dedinke mozme dat :-)
M@jk
Garáž (2)

Danqo napísal:no co tu citam ked M@jk pojde naspat v nedelu mohli by sme dat to stretko v Klcove nie? on to bude mat tiez po ceste domov urcite tu trasu...ked chalani sa dohodnite mi dajte vediet...poznam dobru pizzu blizko letiska v jednej dedinke mozme dat :-)
Zdravím, tak to by bolo super. Dali bysme stretko v Prešove a pak na kávicku a fotenie a išly bysme, čo???
Danqo
Garáž (1)

M@jk Zdravím, tak to by bolo super. Dali bysme stretko v Prešove a pak na kávicku a fotenie a išly bysme,
čo???

Ahooj...no s chalanmi z PO by si dosiel na letisko v dedinke Klcov to je za Spissky Hradom ked vindes z tunela Branisko urcite to budes poznat...ja som zo Spisskej Novej Vsi mam to zo 15km na to letisko takze tam by sme sa spolu vsetci stretli...len neviem ako chalaniska z PO...dnes som vylestil karu a ako na truc zacalo prsat som z toho na nervy a pritom pocasie hlasili na 4 dni slnecno vrrrrrrrrrr :evil:
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

Ani mi nehovor som bol víkend v robote a vrany ho celé zasrali :-(
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
MAT49
Moderátor

ja som auto este neumyl,ale pockam kym naozaj bude vyzerat pocasie trosku lepsie..inac dnes som nahodil zimaky 14tky...auto ide citelne lepsie,takze sa velmi tesim na nejaky sprintik...
Ja uvidim ako to bude s tym klcovom lebo chcel by som cez vikend ist pozriet s mircom letisko v Dubovici a Rozhanovciach...
666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

Maťo potom povedz že sa chceš povoziť na vti :-D priznaj sa :-D :-D :-D
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
MAT49
Moderátor

uz som sa na nom viezol...opiera to pekne :D
Napísať odpoveď