Oki, tak super. Ja som už prehodil > pár smiešných 13" PlechoTronov.MAT49 napísal:Majk, kludne volaj,vies dobre ze ta radi uvidime a prehodime par smiesnych slovM@jk napísal:HONDÁÁÁÁÁÁÁr,
tak je to tu, 19./20. 11. ideme na Slovensko. Takže cestou zpat sa mozme v Presove stretnut.
Nazpat poideme v Nedelu po obede. Uz to bude na zimakoch, ale to sa neda nic robit.
Co poviete slecny a chalani???
Váš M@jk
Prešov - zrazy
Moderátori: HC_team, k3ksik, taurus441, komar, Moderátor, Admin
HONDÁÁÁÁÁÁÁr,
tak je to tu, 19./20. 11. ideme na Slovensko. Takže cestou zpat sa mozme v Presove stretnut.
Nazpat poideme v Nedelu po obede. Uz to bude na zimakoch, ale to sa neda nic robit.
Váš M@jk
P.S.: PREČO TU JE TÉMA OHLADOM HONDA ZRAZU PREŠOV 2x??? NIEČO SOM PREHLIEDOL???
Váš M@jk
Majk volaj ked to bude uz blizsie aktualne urcite sa stretneme.... Tema presov 2 krat? jedna je Honda zrAZ pRESOV v ktorej je uz vela prispevkov a samotny nazov tej druhej temy je Presov zrazy, lebo vacsinou ked niekam ideme alebo nieco organizujeme tak sa s tretneme aj ine znacky ako Honda a skoro nikdy to nieje zraz v PO ale mimo Presova,alebo v blizkosti presova...M@jk napísal:HONDÁÁÁÁÁÁÁr,
Váš M@jk
Zdravím, tak to by bolo super. Dali bysme stretko v Prešove a pak na kávicku a fotenie a išly bysme, čo???Danqo napísal:no co tu citam ked M@jk pojde naspat v nedelu mohli by sme dat to stretko v Klcove nie? on to bude mat tiez po ceste domov urcite tu trasu...ked chalani sa dohodnite mi dajte vediet...poznam dobru pizzu blizko letiska v jednej dedinke mozme dat
čo???M@jk Zdravím, tak to by bolo super. Dali bysme stretko v Prešove a pak na kávicku a fotenie a išly bysme,
Ahooj...no s chalanmi z PO by si dosiel na letisko v dedinke Klcov to je za Spissky Hradom ked vindes z tunela Branisko urcite to budes poznat...ja som zo Spisskej Novej Vsi mam to zo 15km na to letisko takze tam by sme sa spolu vsetci stretli...len neviem ako chalaniska z PO...dnes som vylestil karu a ako na truc zacalo prsat som z toho na nervy a pritom pocasie hlasili na 4 dni slnecno vrrrrrrrrrr
ja som auto este neumyl,ale pockam kym naozaj bude vyzerat pocasie trosku lepsie..inac dnes som nahodil zimaky 14tky...auto ide citelne lepsie,takze sa velmi tesim na nejaky sprintik...
Ja uvidim ako to bude s tym klcovom lebo chcel by som cez vikend ist pozriet s mircom letisko v Dubovici a Rozhanovciach...
Ja uvidim ako to bude s tym klcovom lebo chcel by som cez vikend ist pozriet s mircom letisko v Dubovici a Rozhanovciach...