Čas zavolať miloskovikomar napísal:csaaaaaaaa uz mam spojkuuuuuuuuu ide sa jazdita od radosti co som dal plnu nadrz a po 4 hod som sa vratil s prazdnou som znepokojene zistil, ze som asi praskol zvody
Slovakiaring 7.novembra 2009
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team
+ niekto by mohol doniesť kotol, spraví sa guláš, uvarí sa vínko a tak by sme sa všetci pekne po,,H´´ toto zreeeeejsingovalimatis007 napísal:postavime si honda-snehuliacikaMUGEN1 napísal:Jasné, ved keby niekto nevedel, tak Levice majú druhé meno "HondaCity"![]()
A k téme : čo ak bude 7.novembra náhodou snežiť ??? čo potom ?
daily car - Honda Civic EP1
hm
a este taka poznamka, mozno by bolo dobre mat system nastaveny tak, ze po zaplateni pride notifikacny mail, ze platbu evidujete...v bankach som uz zazil "nepredvidatelne" situacie, ze sa hladala platba...takto by to bolo aspon potvrdene z vasej strany...M&R napísal:banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Re: hm
sak to je samozrejme,kazdemu kto zaplatil a jeho platba pride sa posiela mail...LastV8 napísal:a este taka poznamka, mozno by bolo dobre mat system nastaveny tak, ze po zaplateni pride notifikacny mail, ze platbu evidujete...v bankach som uz zazil "nepredvidatelne" situacie, ze sa hladala platba...takto by to bolo aspon potvrdene z vasej strany...M&R napísal:banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
mozno som prehliadol daco v Inboxe v Outooku, tak sorry...pokukam este raz....mam vela adresarov, kde mi padaju maily, tak mozno je to niekde skryte...M&R napísal:sak to je samozrejme,kazdemu kto zaplatil a jeho platba pride sa posiela mail...LastV8 napísal:a este taka poznamka, mozno by bolo dobre mat system nastaveny tak, ze po zaplateni pride notifikacny mail, ze platbu evidujete...v bankach som uz zazil "nepredvidatelne" situacie, ze sa hladala platba...takto by to bolo aspon potvrdene z vasej strany...M&R napísal:banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
Subaru Impreza
hm
veru skontrolujte si....ja som poslal a nedoslo.....M&R napísal:Neprehliadol,tvoja platba neprisla.
Kazdy kto platil a nedostal mail,ze platba korektne prisla na nas ucet nech skontroluje ci mu peniaze odisli z uctu,cislo uctu a podobne.
Subaru Impreza
lastV8 a skontroloval si udaje a či sa ti to nevratilo? bo z toho čo majo píše mi jasne vychadza, ze tvoja platba tam u nich nie je....LastV8 napísal:veru skontrolujte si....ja som poslal a nedoslo.....M&R napísal:Neprehliadol,tvoja platba neprisla.
Kazdy kto platil a nedostal mail,ze platba korektne prisla na nas ucet nech skontroluje ci mu peniaze odisli z uctu,cislo uctu a podobne.
robim v banke...viem presne co treba a som si to aj pozrel na spravnych miestach... od nas to islo do narodnej banky, takze som musel zadat oficialnu ziadost, nech mi to banka presetri smerom von...PaloMFC napísal:lastV8 a skontroloval si udaje a či sa ti to nevratilo? bo z toho čo majo píše mi jasne vychadza, ze tvoja platba tam u nich nie je....LastV8 napísal:veru skontrolujte si....ja som poslal a nedoslo.....M&R napísal:Neprehliadol,tvoja platba neprisla.
Subaru Impreza