Slovakiaring 7.novembra 2009

Všetko v súvislosti s amatérskymi aj profesionálnymi automobilovými pretekmi (vrchy, okruhy, slalomy,...)

Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin, HC Team

666potky
Dátum registrácie: 05.11.2008, 12:44
Garáž (2)

Príspevok od používateľa 666potky »

komar napísal:csaaaaaaaa uz mam spojkuuuuuuuuu ide sa jazdit :D a od radosti co som dal plnu nadrz a po 4 hod som sa vratil s prazdnou som znepokojene zistil, ze som asi praskol zvody :(
Čas zavolať miloskovi :-D
Honda Prelude 2.2 V-tec 4WS
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

komar napísal:csaaaaaaaa uz mam spojkuuuuuuuuu ide sa jazdit :D a od radosti co som dal plnu nadrz a po 4 hod som sa vratil s prazdnou som znepokojene zistil, ze som asi praskol zvody :(
zvody na preludu sa najdu aj v LV city :wink:
daily car - Honda Civic EP1
MUGEN1
Dátum registrácie: 14.01.2007, 19:27
Garáž (2)

Príspevok od používateľa MUGEN1 »

Jasné, ved keby niekto nevedel, tak Levice majú druhé meno "HondaCity" :)

A k téme : čo ak bude 7.novembra náhodou snežiť ??? čo potom ?
Honda CR-X, r.90, 132PS na brzde..
matis007
Dátum registrácie: 18.12.2006, 11:55
Garáž (1)

Príspevok od používateľa matis007 »

MUGEN1 napísal:Jasné, ved keby niekto nevedel, tak Levice majú druhé meno "HondaCity" :)

postavime si honda-snehuliacika :lol:
Semir
Dátum registrácie: 04.08.2008, 22:10

Príspevok od používateľa Semir »

matis007 napísal:
MUGEN1 napísal:Jasné, ved keby niekto nevedel, tak Levice majú druhé meno "HondaCity" :)

postavime si honda-snehuliacika :lol:
+ niekto by mohol doniesť kotol, spraví sa guláš, uvarí sa vínko a tak by sme sa všetci pekne po,,H´´ toto zreeeeejsingovali :lol:
daily car - Honda Civic EP1
Používateľov profilový obrázok
M&R
HC Team
Dátum registrácie: 06.01.2007, 12:25
Garáž (1)

Príspevok od používateľa M&R »

Precitaj si poriadne instrukcie na stranke :wink: a zistis.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
vticko
Dátum registrácie: 23.10.2008, 6:09
Garáž (1)

Príspevok od používateľa vticko »

semir, loool :lol: no co, uz sa tesis na bavoraky? :twisted: mali by sme im aspon nejaky gulas uvarit nech ich aspon troska potesime :lol:
B16A2 EG6
EX/ F20C2 AP1
/ D15Z6 EK3
/ N22A2 RE6
Obrázok

http://www.mcp.estranky.sk/
M&R
HC Team
Garáž (1)

banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
Prosim,ak mi odpovedate na SS tak pouzite"citovat"aby som vedel o com si piseme,dakujem.
LastV8
HC Team
Dátum registrácie: 09.01.2007, 14:45
Garáž (4)

hm

Príspevok od používateľa LastV8 »

M&R napísal:banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
a este taka poznamka, mozno by bolo dobre mat system nastaveny tak, ze po zaplateni pride notifikacny mail, ze platbu evidujete...v bankach som uz zazil "nepredvidatelne" situacie, ze sa hladala platba...takto by to bolo aspon potvrdene z vasej strany...
Subaru Impreza

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
M&R
HC Team
Garáž (1)

Re: hm

LastV8 napísal:
M&R napísal:banda,ak este nejaky hondak nezaplatil a chce jazdit tak treba cim skor ,lebo je to obmedzene a rychlo sa to plni.Tak aby ste to stihli.
a este taka poznamka, mozno by bolo dobre mat system nastaveny tak, ze po zaplateni pride notifikacny mail, ze platbu evidujete...v bankach som uz zazil "nepredvidatelne" situacie, ze sa hladala platba...takto by to bolo aspon potvrdene z vasej strany...
sak to je samozrejme,kazdemu kto zaplatil a jeho platba pride sa posiela mail...
LastV8
HC Team
Garáž (4)

M&R napísal:
LastV8 napísal:
sak to je samozrejme,kazdemu kto zaplatil a jeho platba pride sa posiela mail...
mozno som prehliadol daco v Inboxe v Outooku, tak sorry...pokukam este raz....mam vela adresarov, kde mi padaju maily, tak mozno je to niekde skryte...
Subaru Impreza

M&R
HC Team
Garáž (1)

Neprehliadol,tvoja platba neprisla.

Kazdy kto platil a nedostal mail,ze platba korektne prisla na nas ucet nech skontroluje ci mu peniaze odisli z uctu,cislo uctu a podobne.
LastV8
HC Team
Garáž (4)

hm

M&R napísal:Neprehliadol,tvoja platba neprisla.

Kazdy kto platil a nedostal mail,ze platba korektne prisla na nas ucet nech skontroluje ci mu peniaze odisli z uctu,cislo uctu a podobne.
veru skontrolujte si....ja som poslal a nedoslo..... :evil:
Subaru Impreza

PaloMFC
Partner HondaClubu 5/2013
Dátum registrácie: 19.02.2008, 20:19
Garáž (1)

Príspevok od používateľa PaloMFC »

LastV8 napísal:

lastV8 a skontroloval si udaje a či sa ti to nevratilo? bo z toho čo majo píše mi jasne vychadza, ze tvoja platba tam u nich nie je....
LastV8
HC Team
Garáž (4)

PaloMFC napísal:
LastV8 napísal:

lastV8 a skontroloval si udaje a či sa ti to nevratilo? bo z toho čo majo píše mi jasne vychadza, ze tvoja platba tam u nich nie je....
robim v banke...viem presne co treba a som si to aj pozrel na spravnych miestach... od nas to islo do narodnej banky, takze som musel zadat oficialnu ziadost, nech mi to banka presetri smerom von...
Subaru Impreza

Napísať odpoveď