Autor |
Správa |
< Racing ~ Slovakiaring 7.novembra 2009 |
komar |
Zaslal: 08.11.2009, 16:04 |
|
|
Založený: 12 jún 2008
1998 Honda Prelude |
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 16:39 |
|
|
Založený: 10 február 2009
1995 Honda Civic |
Ludia, kde ste boli? Som tam nevidel ziadnu hondu s logom HC. Videl som tam nejaky civic hatch biely a este aj biely sedan, a dalsie, ale ziaden nemal nalepku
Inak co sa stalo tomu na Viper? Nic? Len vysiel mimo trat?
Tu su moje fotos: http://obrazky.volne.eu/gallery_list.php?gal=8 |
|
|
Návrat hore |
|
p_petricek |
Zaslal: 08.11.2009, 17:18 |
|
|
Založený: 02 marec 2009
1999 Honda Accord |
no josa, ja som sa nasiel v tvojich fotkach a aj dalsi z nas su tam, takze si nas videl, urcite.. |
_________________ Accord 2.0i Vtec
..s tehotnou priatelkou nemozes jazdit tak rychlo.. |
|
Návrat hore |
|
Gandzi |
Zaslal: 08.11.2009, 17:28 |
|
|
Založený: 03 apríl 2007
|
ja tiez, na parkovisku sme viaceri stali vedla seba, tam by si nas nasiel |
|
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 17:30 |
|
|
1995 Honda Civic |
a mate aj nalepky?
Gandzi uz ta vidim, no napr. teba som fotil z dovodu, ze si mal nejaku nalepku na zadnom okne a nevedel som ju precitat tak som chcel vyfotit a pozriet, ale ani to nepomohlo |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 08.11.2009, 17:32 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 08.11.2009, 18:19 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 18:28 |
|
|
1995 Honda Civic |
matulo zial toto nie je chyba browsra. Skusim to nejako vyriesit
EDIT: su splostene, lebo flash ma problem s velkymi obrazkami. Zial teraz to neviem nijako vyriesit. |
|
|
Návrat hore |
|
matulo |
Zaslal: 08.11.2009, 19:01 |
|
|
HC Team
Založený: 10 február 2007
2009 Honda Civic |
|
Návrat hore |
|
LastV8 |
Zaslal: 08.11.2009, 19:37 |
|
|
HC Team
Založený: 09 január 2007
2004 Honda Civic Coupe |
p_petricek napísal: no josa, ja som sa nasiel v tvojich fotkach a aj dalsi z nas su tam, takze si nas videl, urcite..
hej bolo nas tam zopar Hond pri sebe....napr. ja mam HC podznacku len vpredu |
_________________ Subaru Impreza
exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT |
|
Návrat hore |
|
Semir |
Zaslal: 08.11.2009, 19:48 |
|
|
Založený: 04 august 2008
|
videl som už všeličo na okruhu ale čo hovoríte na závodný okruhový špeciál v podaní : FIAT Multipla?
a z pohľadu diváka len keď sa niekto pozrel na tento harmonogram pred pretekmi
mohol vedieť že to tak určite nebude, no vôbec som nečakal že to budú Racingwheels riešiť na úkor jazdcov a skracovanie,resp. 1kolo za safety-car-om, to bolo podla mna zbytocne aj zoradit kat.A na pitlane.... mohli ste usetrit dalsich 10min..... som rád že som nešiel nakoniec jazdiť,keď si za niečo zaplatím ,chcem to tak mať ako to je sľubené ,, dam blby priklad mozno pre niekoho´´ pojdem do potravin,zaplatim za 10rohlikov dostanem 8.... ale porovnavať okruh zo slalomom je podla mna blbosť. Drzim palce k mudrejsim HARMONOGRAMOM, ak ked sa neda koli financiám, tak radsej by som sa presiel tych zopar km navyse a pojdem do Brna.
Viď: http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp?catid=366&langid=
a nepotrebujem 50e/30min lebo máme nový okruh...... |
_________________ daily car - Honda Civic EP1 |
|
Návrat hore |
|
josa |
Zaslal: 08.11.2009, 19:51 |
|
|
1995 Honda Civic |
Tak ten fiat to zabil
Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo. |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 08.11.2009, 20:12 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Semir:
Nemozem si pomoct, na toto musim reagovat a znova zopakujem to, co som uz pisal.
Povedzte mi ludia, ako sa da pocitat s tym, ze sa budu upratovat a odtahovat auta, ktore nezvladli riadenie, schopnosti a moznosti drahy v danom momente?
Keby sme dali 10 min. pauzy na pripadne upratovanie drahy a odtahovanie aut a draha by bola SUCHA, cakalo by sa tento cas uplne zbytocne.
Na druhej strane, ak by bolo mokro cely den a nie len doobeda, nejazdilo by sa naplno ani tolko kolko sa jazdilo.
Niekoho stacilo odtiahnut, niekoho posunut, niekoho nalozit.... na niektorych miestach zmyla blato voda, na niektorych museli bordel odpratavat rucne komisari... ako sa s tymto dalo pocitat v nejakom harmonograme?
Kolko aut vyleti z drahy????? 4? 10? 25? Aky casovy usek vyclenis na nehody, ktore nevies ako sa daju odstranit?
Skuste mi napisat, ako by ste riesili casovy harmonogram, ked neviete dopredu, ake budu podmienky, kolko jazdcov realne pride jazdit, co budu mat obute a kolki z nich budu uplni amateri, ktori nie su schopni pocitat ani nahodou s tym, ze sa im stane nejaka nehoda..
Program bol robeny tak, aby sa dal stihat v pohode, ak nebudu problemy. Problemy vsak prisli hned v prvej jazde, druhej, tretej a takmer vsetkych.. Viac bolo kol takych, v ktorych jazdci nezvladli riadenie ako tych, v ktorych sa jazdilo tak, ako sme to planovali - bez nehod a bez problemov.
Mate vsak pravdu v jednej veci: s nepochopenim a egoizmom treba pocitat - v tom sme sa poucili.
Urobil som sam osobne chybu, ktoru beriem na seba, kedze jazdim na okruhoch na motorke a naivne som si myslel, ze to bude takisto v pohode, ako ked pride na orkuh niekolko desiatok motorkarov - nie je to tak. Prislo velmi vela uplnych zaciatocnikov, ktori absolutne nezvladli situaciu a kvoli nim sme to nezvladali ani my. Toť vsjo. |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
2Bera |
Zaslal: 08.11.2009, 20:17 |
|
|
Založený: 12 december 2006
1994 Honda Civic Coupe |
josa napísal: Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.
ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne? |
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 08.11.2009, 20:22 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
2Bera napísal: josa napísal: Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.
ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne?
Tak toto je presne ten egoizmus o ktorom som pisal.. Ja som si zaplatil. Ja chcem vsetky kolecka odjazdit, aj napriek tomu, ze tam budem vyletovat z drahy, nerespektovat pravidla a budu ma odtahovat a v jednom kuse po mne upratovat z drahy bordel.. Super! |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
|