Obsah fóra HONDACLUB SLOVENSKO
Autor Správa

<  Racing  ~  Slovakiaring 7.novembra 2009

komar
Zaslal: 08.11.2009, 16:04 Odpovedať s citátom
Založený: 12 jún 2008 Príspevky: 1251 Bydlisko: Bratislava 1998 Honda Prelude
vticko napísal:

komar, ja som siel za tebou v tej prvej jazde ked nas ten ... s tou kalibrou obiehal pocas SC a nasledne sa vyhrabaval z role Laughing na tom nadjazde ked som siel za tebou, tak som ti mohol spravit inspekciu podvozku Laughing

ten kopcek bol chutny SmileSmileSmile vzdy mi to upratalo zaludok, ked som sa na neho rutil 180 Smile)

Matulo aj tebe dik za odvoz Wink a tech. benzinom to pojde, ale poskrabe plast, musim to vymysliet inac Smile

Zaslal: 08.11.2009, 16:39 Odpovedať s citátom
Založený: 10 február 2009 Príspevky: 273 Bydlisko: Palárikovo okres NZ 1995 Honda Civic
Ludia, kde ste boli? Som tam nevidel ziadnu hondu s logom HC. Sad Videl som tam nejaky civic hatch biely a este aj biely sedan, a dalsie, ale ziaden nemal nalepku Very Happy
Inak co sa stalo tomu na Viper? Nic? Len vysiel mimo trat?
Tu su moje fotos: http://obrazky.volne.eu/gallery_list.php?gal=8
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
p_petricek
Zaslal: 08.11.2009, 17:18 Odpovedať s citátom
Založený: 02 marec 2009 Príspevky: 144 Bydlisko: Senec 1999 Honda Accord
no josa, ja som sa nasiel v tvojich fotkach a aj dalsi z nas su tam, takze si nas videl, urcite.. Smile

Gandzi
Zaslal: 08.11.2009, 17:28 Odpovedať s citátom
Založený: 03 apríl 2007 Príspevky: 794 Bydlisko: Ivanka pri Dunaji
ja tiez, na parkovisku sme viaceri stali vedla seba, tam by si nas nasiel
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
josa
Zaslal: 08.11.2009, 17:30 Odpovedať s citátom
Založený: 10 február 2009 Príspevky: 273 Bydlisko: Palárikovo okres NZ 1995 Honda Civic
a mate aj nalepky? Very Happy
Gandzi uz ta vidim, no napr. teba som fotil z dovodu, ze si mal nejaku nalepku na zadnom okne a nevedel som ju precitat tak som chcel vyfotit a pozriet, ale ani to nepomohlo Very Happy
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
matulo
Zaslal: 08.11.2009, 17:32 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
josa - skoda ze z tych fotiek nic nemam - nechce sa mi to preklikavat - otvarat po jednej a ked to dam zobrazit cez flashovu animaciu, maju dost divnu velkost (su mierne splostene)... ci to je zlym browserom???

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
2Bera
Zaslal: 08.11.2009, 18:19 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
http://www.tuningklub.sk/forum/zrazy-a-akcie/forum69134.html

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
josa
Zaslal: 08.11.2009, 18:28 Odpovedať s citátom
matulo zial toto nie je chyba browsra. Sad Skusim to nejako vyriesit Smile

EDIT: su splostene, lebo flash ma problem s velkymi obrazkami. Sad Zial teraz to neviem nijako vyriesit.
matulo
Zaslal: 08.11.2009, 19:01 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 10 február 2007 Príspevky: 3168 Bydlisko: BA 2009 Honda Civic
josa napísal:
matulo zial toto nie je chyba browsra. Sad Skusim to nejako vyriesit Smile

EDIT: su splostene, lebo flash ma problem s velkymi obrazkami. Sad Zial teraz to neviem nijako vyriesit.

skus photobucket... Wink alebo mi to nejak posli, ja to nahodim na nas server (zabal do ZIPu a nahraj na FTP alebo posli cez niektoru zo sluzieb na to urcenych)...

Nezabudni si prečítať pravidlá používania tohto fóra!

Inzercia, Predbehneme Bratislavu?
LastV8
Zaslal: 08.11.2009, 19:37 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 09 január 2007 Príspevky: 1871 Bydlisko: BA 2004 Honda Civic Coupe
p_petricek napísal:
no josa, ja som sa nasiel v tvojich fotkach a aj dalsi z nas su tam, takze si nas videl, urcite.. Smile

hej bolo nas tam zopar Hond pri sebe....napr. ja mam HC podznacku len vpredu Smile

exdaily: 04' Honda Civic Coupe 1.7 VTEC
exrace: Honda Prelude 2.2 VTI-S 4WS
exfun: XQUAD X5 LONG SPORT
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu ICQ
Semir
Zaslal: 08.11.2009, 19:48 Odpovedať s citátom
Založený: 04 august 2008 Príspevky: 800 Bydlisko: Levice
videl som už všeličo na okruhu ale čo hovoríte na závodný okruhový špeciál v podaní : FIAT Multipla? Laughing
a z pohľadu diváka len keď sa niekto pozrel na tento harmonogram pred pretekmi
mohol vedieť že to tak určite nebude, no vôbec som nečakal že to budú Racingwheels riešiť na úkor jazdcov a skracovanie,resp. 1kolo za safety-car-om, to bolo podla mna zbytocne aj zoradit kat.A na pitlane.... mohli ste usetrit dalsich 10min..... som rád že som nešiel nakoniec jazdiť,keď si za niečo zaplatím ,chcem to tak mať ako to je sľubené ,, dam blby priklad mozno pre niekoho´´ pojdem do potravin,zaplatim za 10rohlikov dostanem 8.... ale porovnavať okruh zo slalomom je podla mna blbosť. Drzim palce k mudrejsim HARMONOGRAMOM, ak ked sa neda koli financiám, tak radsej by som sa presiel tych zopar km navyse a pojdem do Brna.
Viď: http://www.automotodrombrno.cz/go/main.asp?catid=366&langid=
a nepotrebujem 50e/30min lebo máme nový okruh......

Zaslal: 08.11.2009, 19:51 Odpovedať s citátom
Tak ten fiat to zabil Very Happy
Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.
HMT
Zaslal: 08.11.2009, 20:12 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
Semir:
Nemozem si pomoct, na toto musim reagovat a znova zopakujem to, co som uz pisal.
Povedzte mi ludia, ako sa da pocitat s tym, ze sa budu upratovat a odtahovat auta, ktore nezvladli riadenie, schopnosti a moznosti drahy v danom momente?
Keby sme dali 10 min. pauzy na pripadne upratovanie drahy a odtahovanie aut a draha by bola SUCHA, cakalo by sa tento cas uplne zbytocne.
Na druhej strane, ak by bolo mokro cely den a nie len doobeda, nejazdilo by sa naplno ani tolko kolko sa jazdilo.
Niekoho stacilo odtiahnut, niekoho posunut, niekoho nalozit.... na niektorych miestach zmyla blato voda, na niektorych museli bordel odpratavat rucne komisari... ako sa s tymto dalo pocitat v nejakom harmonograme?
Kolko aut vyleti z drahy????? 4? 10? 25? Aky casovy usek vyclenis na nehody, ktore nevies ako sa daju odstranit?
Skuste mi napisat, ako by ste riesili casovy harmonogram, ked neviete dopredu, ake budu podmienky, kolko jazdcov realne pride jazdit, co budu mat obute a kolki z nich budu uplni amateri, ktori nie su schopni pocitat ani nahodou s tym, ze sa im stane nejaka nehoda..
Program bol robeny tak, aby sa dal stihat v pohode, ak nebudu problemy. Problemy vsak prisli hned v prvej jazde, druhej, tretej a takmer vsetkych.. Viac bolo kol takych, v ktorych jazdci nezvladli riadenie ako tych, v ktorych sa jazdilo tak, ako sme to planovali - bez nehod a bez problemov.

Mate vsak pravdu v jednej veci: s nepochopenim a egoizmom treba pocitat - v tom sme sa poucili.

Urobil som sam osobne chybu, ktoru beriem na seba, kedze jazdim na okruhoch na motorke a naivne som si myslel, ze to bude takisto v pohode, ako ked pride na orkuh niekolko desiatok motorkarov - nie je to tak. Prislo velmi vela uplnych zaciatocnikov, ktori absolutne nezvladli situaciu a kvoli nim sme to nezvladali ani my. Toť vsjo.

Zaslal: 08.11.2009, 20:17 Odpovedať s citátom
Založený: 12 december 2006 Príspevky: 8016 Bydlisko: Féldorf 1994 Honda Civic Coupe
josa napísal:
Ak by jazdci nevyletovali tak by ten harmonogram bol ok. ale kedze bolo dost vyletov tak sa to nedalo.

ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne? Very Happy

H22Turbo SQS 11,6 @ 200 , 347PS/327Nm
Daily Car: Honda Logo 1.6vtec
Zobrazit informácie o autorovi Prezerať garáž užívateľa Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorové WWW stránky ICQ
HMT
Zaslal: 08.11.2009, 20:22 Odpovedať s citátom
HC Team Založený: 21 december 2006 Príspevky: 1410 Bydlisko: Bratislava 2012 Honda Civic
2Bera napísal:
josa napísal:

ti co vyleteli tak nesli na vylet na okruh ale sli si zajazdit a skusat ako sa sprava auto...rekreacnu jazdu si mozu spravit na okreskach..neviem co ste si mysleli ze sa bude diat ked trat bola mrte mokra...keby som siel jazdit tak tiez vyletim prevratim alebo hoc co..ked si uz zaplatim tie kolecka tak si zajazdim ta ne? Very Happy

Tak toto je presne ten egoizmus o ktorom som pisal.. Ja som si zaplatil. Ja chcem vsetky kolecka odjazdit, aj napriek tomu, ze tam budem vyletovat z drahy, nerespektovat pravidla a budu ma odtahovat a v jednom kuse po mne upratovat z drahy bordel.. Super!

Časy uvádzané v GMT + 1 hodina
Strana 29 z 36
Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 34, 35, 36  Ďalšia
Pridať novú tému

Prejdi na: