Autor |
Správa |
|
Xkeeper |
Zaslal: 25.04.2007, 8:40 |
|
|
Založený: 24 december 2006
1997 Honda Prelude |
Objednal som si od nich Toyo Proxes T1-R
Obratom mi prislo info ze registruju moju objednavku..
Cca do 48 hodin som dostal dalsie info ze boli odoslane a ze ich dostanem do 6 dni vratane vikendu..
Prisli mi za 4 dni z toho bol 2 dni vikend..
Posielali ich DPD-čkom... Išli z Nemecka cez Čechy... cca 2000km..
Maju viacero moznosti platby... ja som to platil kredikou...
Pozeral som viacero predajcou na nete ale mam pocit ze su najlacnejsi..
Som uplne spokojny ... |
|
|
Návrat hore |
|
lister |
Zaslal: 25.04.2007, 12:21 |
|
|
Založený: 11 január 2007
|
mozem len potvrdit..
objednaval som tie iste gumy a uuuplne spokojnost..
mozem len odporucat. |
|
|
Návrat hore |
|
peto009 |
Zaslal: 25.04.2007, 23:29 |
|
|
Založený: 20 december 2006
1993 Honda Prelude |
objednaval som tie moje 18" a taktiez do par dni som ich mal doma........... |
|
|
Návrat hore |
|
mishenko |
Zaslal: 26.04.2007, 6:20 |
|
|
Založený: 10 december 2006
1995 Honda Civic |
tiez som tam objednaval dva roky dozadu a vsetko ok, odvtedy ale radsej cez CZ (nejlevnejsipneu), take iste ceny a je to blizsie, keby som im mal dat na drzku |
|
|
Návrat hore |
|
Tomáš |
Zaslal: 26.04.2007, 6:48 |
|
|
Založený: 20 december 2006
|
Tiež mám skúsenosť.
Dobrá firma a seriózny prístup ku klientovi.
Cca dva/tri dni a boli doma. |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 26.04.2007, 10:41 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
Dik vsetkym.
Nemam vela skusenosti s internetovymi obchodmi, preto ma velmi tesia taketo squeleeee referencie.
Onedlho objednavam od nich gumy a mozno aj disky.... |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
patrick |
Zaslal: 17.07.2007, 0:17 |
|
|
Založený: 14 január 2007
|
Musim suhlasit s pozitivnymi ohlasmi lebo som objendaval 16tky falken a aj 17tky falkeny a dosli mi do dvoch dni od objednania a aj mne sa zda ze su najlacnejsi... |
|
|
Návrat hore |
|
romanza |
Zaslal: 24.07.2007, 17:30 |
|
|
Založený: 25 december 2006
2009 Honda Civic |
Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ? |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 24.07.2007, 18:54 |
|
|
HC Team
Založený: 06 január 2007
2005 Skoda Fabia |
romanza napísal: Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
...urcite su tie pneu starsie...a to viem uz som si zistoval,lebo na starsie pneu dostane obchodnik zlavu od vyrobcu,ale myslim si,ze na parametroch to nezistis ani nikto z nas,lebo nie su az take stare aby sa to odzrkadlilo na parametroch...a co sa tyka ceny tak je odburany medzistupen obchodnikov,skladov co je cca 30percent rabat minimalne.... |
|
|
Návrat hore |
|
HMT |
Zaslal: 25.07.2007, 8:03 |
|
|
HC Team
Založený: 21 december 2006
2012 Honda Civic |
romanza napísal: Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic.... |
_________________ Hamlet |
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 25.07.2007, 10:20 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
HMT napísal: romanza napísal: Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic....
...to,ze su tie gumy starsie to je fakt,vyrobca sa tymto zbavuje skladovych zasob...da sa to overit v pneuservise,staci pozriet na gumu.Uz som par sad objednaval kurierom a vozia mi to do servisu priamo a tam to chalani kontroluju.ale to,ze su starsie nieje problem ak su neni moc stare.Pisem to preto,ze predajca dosane este aj zlavu na ne.
Aho pise HMT a ako som pisal su odburane vsetky medziclanky preto sa da ist s tou cenou neskutocne dole. |
|
|
Návrat hore |
|
mishenko |
Zaslal: 25.07.2007, 12:48 |
|
|
1995 Honda Civic |
Tak to neviem, ale ja som kupoval cez net zopar sad a vzdy mi vyslo podla DOTu, ze su stare 4-5 tyzdnov. A dohovie, ci to vedia vobec ti tvoji chalani pozerat, Majo |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 25.07.2007, 21:22 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
dvakrat sa mi stalo cez najlacnejsiepneu,ze mali cez rok tie gumy...a nemam naladu na tvoje rypkanie......uz na teba vsetci kaslu tak rypkas do mna |
|
|
Návrat hore |
|
mishenko |
Zaslal: 25.07.2007, 21:32 |
|
|
1995 Honda Civic |
zly majo, zly ja by som im take stare pneu vratil ... |
|
|
Návrat hore |
|
M&R |
Zaslal: 25.07.2007, 21:38 |
|
|
HC Team
2005 Skoda Fabia |
mishenko napísal: zly majo, zly ja by som im take stare pneu vratil ...
...misiak:) |
|
|
Návrat hore |
|
|