W: www.pneumatikypriamo.com
Moderátori: HC_team, k3ksik, Moderátor, Admin
W: www.pneumatikypriamo.com
Objednal som si od nich Toyo Proxes T1-R
Obratom mi prislo info ze registruju moju objednavku..
Cca do 48 hodin som dostal dalsie info ze boli odoslane a ze ich dostanem do 6 dni vratane vikendu..
Prisli mi za 4 dni z toho bol 2 dni vikend..
Posielali ich DPD-čkom... Išli z Nemecka cez Čechy... cca 2000km..
Maju viacero moznosti platby... ja som to platil kredikou...
Pozeral som viacero predajcou na nete ale mam pocit ze su najlacnejsi..
Som uplne spokojny ...
Obratom mi prislo info ze registruju moju objednavku..
Cca do 48 hodin som dostal dalsie info ze boli odoslane a ze ich dostanem do 6 dni vratane vikendu..
Prisli mi za 4 dni z toho bol 2 dni vikend..
Posielali ich DPD-čkom... Išli z Nemecka cez Čechy... cca 2000km..
Maju viacero moznosti platby... ja som to platil kredikou...
Pozeral som viacero predajcou na nete ale mam pocit ze su najlacnejsi..
Som uplne spokojny ...
Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
...urcite su tie pneu starsie...a to viem uz som si zistoval,lebo na starsie pneu dostane obchodnik zlavu od vyrobcu,ale myslim si,ze na parametroch to nezistis ani nikto z nas,lebo nie su az take stare aby sa to odzrkadlilo na parametroch...a co sa tyka ceny tak je odburany medzistupen obchodnikov,skladov co je cca 30percent rabat minimalne....romanza napísal:Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...romanza napísal:Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic....
Hamlet
HMT napísal:Podla mna v tom netreba hladat ziadny trik...romanza napísal:Aky v tom je trik, ze to je take lacne ? nie su tie pneu nejak odstate v sklade rok a viac ? guma starne a straca svoje vlastnosti max 4 roky by mali byt jazdene potom by sa mali vymenit bez ohladu na dezen ak este neprekrocil kritycku hranicu. Na vacsine pneu je v takom ovali stvorcislie napr 1201 co znamena vyrobene v 12. tyzdni 2001. Ake maju hodnoty tie co ste kupili cez pneumatikypriamo.com nie su priliz stare ?
Vsade na svete su internetove obchody lacnejsie ako kamenne z jednoducheho dovodu: potrebuju na svoj biznis len zlomok z toho ako bezne predajne.. (sklady, medzisklady, predajna - najom, energie, mzdove naklady na pracovnikov atd., atd.) a na druhej strane nasi obchodnici su hrozne nenazrani a kazdy nasobi na gume koeficientom min. 1,3 alebo viac....
Objednaval som odtial uz 4 sady pneumatik (pre najblizsiu rodinu a kamosov) a pneumatikam nie je vobec nic....
...to,ze su tie gumy starsie to je fakt,vyrobca sa tymto zbavuje skladovych zasob...da sa to overit v pneuservise,staci pozriet na gumu.Uz som par sad objednaval kurierom a vozia mi to do servisu priamo a tam to chalani kontroluju.ale to,ze su starsie nieje problem ak su neni moc stare.Pisem to preto,ze predajca dosane este aj zlavu na ne.
Aho pise HMT a ako som pisal su odburane vsetky medziclanky preto sa da ist s tou cenou neskutocne dole.
dvakrat sa mi stalo cez najlacnejsiepneu,ze mali cez rok tie gumy...a nemam naladu na tvoje rypkanie...mishenko napísal:Tak to neviem, ale ja som kupoval cez net zopar sad a vzdy mi vyslo podla DOTu, ze su stare 4-5 tyzdnov. A dohovie, ci to vedia vobec ti tvoji chalani pozerat, Majo![]()
![]()